Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#16462) MightyEagle


MightyEagle
csendes tag

Sziasztok!Hatalmas problémám van!
Adott egy Asus T200-as tablet-notebook valamicsoda.
Az idióta gyártó kitalálta,hogy 32 GB-s tárhelyet rak bele(SSD),amit a Windows majdnem önmagában teljesen elfoglal,így sokmindent nem tudok rátelepíteni.
Kigondoltam,hogy majd az 500 GB-s HDD-re átpakolom a windows-t.
Megszereztem a termékkulcsot,leformáztam a 32-GB-t,utána jött a pofára esés,ugyanis a Windows-t nem telepíthetem az 500 GB-ra,mert valami mittudommicsodán keresztül csatlakozik a géphez.

Na,leszedtem a Microsoft oldaláról a 64 bites Win10 home-ot,felraktam,aktiváltam,és egy csomó dolog nem működik.

Nem érzékel hangszórót a gép, 3,5-es csatlakozón se ad ki hangot,sőt HDMI-n keresztül se.(Drivert leszedtem az Asus oldaláról,nem működik).
Érintőképernyő nem működik,a kamera melletti led a gép bekapcsolásától kezdve világít,bár a kamera nem működik,és életet se lehet lehelni bele.
Eltűnt az akksi is a gépből.Sehol nem tudom megnézni hány százalékon van.Ha kihúzom a 220-at,akkor működik,aztán kikapcsol.
Szóval sikerült rendesen megbolondítani.
Írtam az Asusnak,azt válaszolták,hogy a Microsoftos Win10 buildje nem támogatja az Asus T200-akat,a gép meg nem ismeri fel magától a hardverkiépítést,így ha a Recovery-t is letöröltem (márpedig letöröltem),akkor csak a szervíz tud segíteni rajta,ahová természetesen nem fogom küldeni.
Kérdés,hogy le lehet valahonnan tölteni a pontosan T200-akhoz szánt Windows verziót?
Gyárilag is hulladék volt a gép,akkor is az Asus oldaláról kellett egyesével letöltögetni a drivereket,hogy működjön,de most hiába szedem le őket,egyik se csinál semmit.

Ja,és gari nincs rajta már egy ideje...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.