- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MightyEagle
csendes tag
Sziasztok!Hatalmas problémám van!
Adott egy Asus T200-as tablet-notebook valamicsoda.
Az idióta gyártó kitalálta,hogy 32 GB-s tárhelyet rak bele(SSD),amit a Windows majdnem önmagában teljesen elfoglal,így sokmindent nem tudok rátelepíteni.
Kigondoltam,hogy majd az 500 GB-s HDD-re átpakolom a windows-t.
Megszereztem a termékkulcsot,leformáztam a 32-GB-t,utána jött a pofára esés,ugyanis a Windows-t nem telepíthetem az 500 GB-ra,mert valami mittudommicsodán keresztül csatlakozik a géphez.Na,leszedtem a Microsoft oldaláról a 64 bites Win10 home-ot,felraktam,aktiváltam,és egy csomó dolog nem működik.
Nem érzékel hangszórót a gép, 3,5-es csatlakozón se ad ki hangot,sőt HDMI-n keresztül se.(Drivert leszedtem az Asus oldaláról,nem működik).
Érintőképernyő nem működik,a kamera melletti led a gép bekapcsolásától kezdve világít,bár a kamera nem működik,és életet se lehet lehelni bele.
Eltűnt az akksi is a gépből.Sehol nem tudom megnézni hány százalékon van.Ha kihúzom a 220-at,akkor működik,aztán kikapcsol.
Szóval sikerült rendesen megbolondítani.
Írtam az Asusnak,azt válaszolták,hogy a Microsoftos Win10 buildje nem támogatja az Asus T200-akat,a gép meg nem ismeri fel magától a hardverkiépítést,így ha a Recovery-t is letöröltem (márpedig letöröltem),akkor csak a szervíz tud segíteni rajta,ahová természetesen nem fogom küldeni.
Kérdés,hogy le lehet valahonnan tölteni a pontosan T200-akhoz szánt Windows verziót?
Gyárilag is hulladék volt a gép,akkor is az Asus oldaláról kellett egyesével letöltögetni a drivereket,hogy működjön,de most hiába szedem le őket,egyik se csinál semmit.Ja,és gari nincs rajta már egy ideje...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- Dell Latitude 9440 2-in-1
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest