- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Adott egy HP ProBook 4720s 17" notebook, ami képernyő mozgatásra, hajlításra hol ad képet hol nem. Ha jó pozícióban van és nincs mozgatva, akkor tökéletes a képe.
Gyanúm, hogy az LCD átvezető kábele lehet kontakthibás.- Szerintetek jó-e a diagnózisom? Esetleg vmi más hiba? (csatlakozó stb)
- Ezt lehet-e javítani? Forrasztani?
- A csere célszerűbb és egyszerűbb megoldás lenne? - szerintem meg tudom csinálni, egy pasztázás már egyébként is aktuális a gépen. Van-e bármi buktató?
- Alábbi alkatrész jó lehet-e hozzá, vagy van valami bennfentes szívatás a HP alkatrészeknél amiről esetleg nem tudok? Mindkét alábbi kábel Rev.A01, ez lényeges lehet? Esetleg keressek Rev.A02-t? (15"-höz láttam mindkét fajtát)
- Elfogadható minőségűek lehetnek az alábbi alis kábelek vagy máshol keressek? (Hol?)HP szervízútmutatója alapján a 602999-001 számú kábel (cserealkatrész) kell nekem, ami az internet bölcsessége szerint a 50.4GL02.011 nevet is viseli.
A képen a (6) számú kábel:Ezt és ezt a kábelt találtam alin (tudok várni amíg megjön).
Köszönök bármilyen tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Lenovo LOQ 12600HX // 16GB// 512GB SSD// RTX 4050
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest