Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pitterix: Gyógytorna
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
Üdv Mindenkinek!
A következő hihetetlenül zavaró gondom van:
Adott egy viszonylag új Dell laptop, melyben van egy ssd és egy hdd is. Hd sentinel szerint mindkettő 100/100-as. Oprendszer az ssd-n van, windows 10.
Sokszor iszonyatosan lassan áll fel a windows csak forog és forog a Dell logó társaságában a betöltés, majd mielőtt elindulna kiírja, hogy "scanning and repairing drive E (ő a hdd) 100%" majd elindul a windows.
Ez így 2017 végén nagy duzzogva talán elfogadható, hogy 20 perces betöltése van a windows-nak, de ezeket követően vannak alkalmak mikor nem tudom elérni a nevezett meghajtón lévő adatokat. Programok, képek vannak rajta főként. Látja a meghajtót a windows a méretét is de mikor rámegyek, csak tölt és tölt, ha pedig nagy nehezen mégis elérem egy pár megás képet fél perc mire megnyit, vagy meg se nyitja, kiírja, hogy a fájl túl nagy vagy sérült. Nem sérült mert következő próbálkozásra nagy nehezen mégiscsak meg tudja nyitni azt.
Olyan mintha lekapcsolná a gép a kevésbé használt meghajtót majd mikor szükség lenne rá nem tudja azt felébreszteni. Az energiagazdálkodási beállításokban már kikapcsoltam a gyors rendszerindítást. Olvasgattam külföldi fórumokon a hibáról de érdemi megoldást nem igazán találtam. Mivel nem én telepítettem az oprendszert gondoltam arra is, hogy újrateszem, hátha telepítésnél állítottak valamit be rosszul, de annyi adatot kellene lementenem róla, hogy ezt akarom a legvégső megoldásnak hagyni.
Tudja valaki hogy mi okozhatja ezt a problémát/jelenséget és hogy miként lehet ellene bármit is tenni?
Egyben a munkaeszközöm is a gép és van hogy ez miatt fél órával később tudok csak elkezdeni dolgozni, szóval elképesztően zavaró a jelenség.
Köszönöm előre is a segítséget mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2,6GHz / 16GB / 512GB SSD / Radeon 560
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB RAM / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Magyar bill / Újszerű állapot
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx