Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Hello!
A napokban vettem egy Asus F8TR notit.
Az első pofára esésem az volt hoyg Xp driver nincs hozzá. A magyar support tel száma persze felhívhatatlan. Tud valaki valami tippet mondani hogy hol keressem, van e hozzáegyáltalán? Elképzelheteő hoyg egy notihoz nincs csak Vista driver???!!!
Másik gondom hoyg a Vista driver CDről feltetem a drivereket (addig is) és mikor telepítettem, akkro a VGAt csak HD+200nak ismerte fel, holott ebben HD3470es VGA van. Ecerest is annak ismerte fel. Töb drivert is kipróbáltam, de egyik sem segített, mind csak 3200nak használja. teljesítménye persze messze van 3470től (legalábbis az általam talált tezstek szerint).
Tud valaki valami okosat mondeni ezzel kapcsolatban??!!
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx