Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pocokxx

Közösségépítő

Eltűntek a szakértők ebből a topikból....? :(

(#13339) qwertly
    Sok minden sérülhet leesésnél, de én továbbra is a winyóra gyanakodnék. Más mozgó alkatrész (a ventiken kívül) nincs benne. Ha látszólag nincs hiba, akkor töltsd fel a SMART adatokat a HDD topikba, hátha észrevesznek valami okosat.

(#13340) Wind-Storm
    Szerintem továbbra is pillanatragasztó a legjobb ilyen célra. Van direkt műanyagra szánt: [link] mindenképp valami márkásabbat vegyél is figyelj, hogy ne legyen túl sok, ne folyjon el. Nem lesz vele gond.

(#13341) Csapo83
    Csak akksiról vagy csak tápról sem indul el? FET hiba még lehet. Esetleg egy SM Bus reset-et is próbálj meg.

(#13342) drtimot
    Ha tényleg csak flash tartalomnál csinálja, akkor nem a videókártyával van gond. Mindenesetre eressz rá egy Furmarkot, és figyeld a hőfokokat. (Ha egyáltalán van benne külön érzékelő...) Ha így minden ok, akkor telepítsd újra a bömgészőt (vagy próbáld meg előtte másikkal.)

(#13343) hunterrop8
    Kikapcsolva tölti? A töltő annyi watt teljesítményt ad le, amennyi a notinak kell?

(#13344) Zsoty
    Tuti, hogy csak ennyi hiányzik belőle? Szerintem így be kellene kapcsolnia. Esetleg dugj egy rá egy pent valamilyen linux live disztróval.

(#13345) steveng71
    Most is a hőfokok miatt kapcsol ki? Lehet, hogy valami nem lett jól összerakva, visszakötve, vagy a venti nem forog rendesen. Ha tuti nem ez a gond, akkor nézd meg csak tápról, vagy csak akksiról.

Új hozzászólás Aktív témák