Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivyan
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus N550JK laposom van, Windows 8.1-gyel (legit) és egy olyan problémába ütköztem, hogy ha lehajtom a lid-et, elalszik, majd random felébred a lapos és nem is alszik el, ameddig fel nem hajtom és le nem hajtom újra. Command promptban a -powercfg lastwake-re azt kaptam, hogy Fixed Feature: Power button a ludas. A frissítések nem lehetnek, mert teljesen random ébred fel, nem bizonyos időnként. Az egér ki van kapcsolva, elvileg nem okozhat ébredést, BIOS-ban pedig nem találtam olyan opciót, hogy a LAN adatforgalom felébresztheti-e avagy sem.
Mi lehet a gond? A power gomb nem nyomódhat be, hiszen az asztalon csücsül, lehajtott lid-del.
Előre is köszi a segítséget ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Top érték! ThinkPad T440p - i7-4810MQ I 16GB RAM I 512GB I 14" IPS I HD 4600 I W11 I Foxpost!
- Dell Latitude 5330
- Eladó egy koros, de gyönyörű állapotó MacBook Air
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx