Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya220
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!
Lenovo Ideapad G500 notebookom meghibásodott (Win 8.1 x64)
Első hibaként az jött elő, hogy leállításkor/újraindításkor kék halál jelentkezett atikmpag.sys hibaüzenettel. Időnként hiba nélkül leállt, viszont ilyenkor a következő bekapcsolás után, a Windows logo eltűnése után jelent meg ugyanez.
Egy barátom tanácsára a videokártya drivert egy régebbire cseréltem (AMD Radeon HD8570M). Ezután nagy örömömre ez a hiba megszűnt.
Egy darabig használtam a gépet, jött a következő hiba: a gép random időközönként, 1-2 halk pittyenés kíséretében lefagyott.
Ezután úgy döntöttem szervízbe adom. Egy hónap keserves várakozás után most újra nálam van, alaplapot és thermal modult cseréltek benne.
Azonban az egyik újraindításnál lesokkolódtam, mert ismét bejött a kék halál...és ugyanúgy atikmpag.sys hibaüzenet.
A videokártya drivert ugyanúgy lecseréltem, a hiba ismét megszűnt, a gép egyenlőre hibátlanul működik.
Az lenne a kérdésem, hogy ezeknek a hibáknak lehet-e (van-e) köze egymáshoz, kell-e tartanom tőle hogy a gépem idővel megint megadja magát? Valamint, hogy ezt a hibaüzenetet okozhatta-e szoftveres hiba, vagy valószínűleg a videokártya készül meghalni?
Köszi előre is a válaszokat! (a hozzáértőktől bocsánat a laikus megfogalmazásokért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borderlands 4
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Tuf Fx505g
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest