Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RadioActiv3
újonc
Üdv!
Nemrég hozzájutottam egy alaplaphibás Pavilion dv9000-hez (dv9820us), szétbontottam, alaplap ment az SMD forrasztókemencébe és megjavult. Néha viszont olyat csinál, hogy csak a VGA csatlakozóra akar képet küldeni, a saját kijelzőjére pedig nem. Már amikor bekapcsolom nem jön be a kép, és onnantól nem is fog. Ha hagyom felbootolni, bejelentkezek, akkor hiába nyomogatom az FN+monitort, vagy a WIN+P -t, a windows a beállításoknál nem is látja a kijelzőt. Működni működik, csak ha rossz a kedve, nem hajlandó észrevenni és ez elég idegesítő. Ilyenkor ha cserélgetem a csak akksival/csak töltővel/mindkettővel kombinációt, egyszer csak megjavul. Ha működik és szét van szedve, mozgatom a kábeleket, de nem megy el a kép. Ez mi lehet? Nekem szoftveres gondnak tűnik, de lehet, hogy vissza kéne rakni a kemencébe...
A választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teletext mentés VHS-ről
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest