Hirdetés

2019. november 14., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#12801) rbalint88


rbalint88
(addikt)

Sziasztok!
Dell Studio gép i3-330m procival és ati5470m vga-val. Friss windows 7, megfelelő driverek telepítve, friss takarítás és pasztázás után folyamatosan pörgeti a ventilátort, ugyanakkor terhelés nem nagyon van rajta, így a proci se melegszik, 40-43 fokosak a magok 20% körüli terhelés mellett. Ugyanakkor a vga 70 fokos. Érik egy reballing vagy más nyűgje van? 6 éves gép, elég sokat ment, de ha az értékéhez képest reális befektetéssel menthető, akkor örülnénk még neki egy darabig.
Köszönöm a válaszokat!

#budasidehighlife

(#12802) RIV


RIV
(tag)

Sziasztok!
Van 1 Benq A52 laptopom. Tenap szétszedtem,hogy kitakarítsam. Azóta nem indul el. Megnyomom a bekapcsolást, felpörög aventillátor, de nincs kép, majd 1-2 másodperc mulva a venti leáll. A vinyó lámpája világít,de semmi sem történik ezután. Ja a bios sem jön be.

[ Szerkesztve ]

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.

(#12803) Bushman12


Bushman12
(újonc)

Sziasztok!
A következő típusú gépem van:
Acer Aspire v3-572g
Processzor típusa:Intel® CoreTM i5
Processzor model:4210U
Kialakítás:Haswell
Processzor frekvencia:1700 MHz Turbo Boost akár:2700 MHz Cache:3072 kB
Beépitett grafikus processzor:Intel HD Graphics 4400Processzor
Memória kapacitás:4 GB
Videó memória kapacitás:2048 MB
Memória Típusa: DDR3
Videó Chipset gyártó: NVIDIA
Széria:GeForceModell:840M

Ha csak netezésre filmezésre használom a gépet semmi baja, de amint elindítom a wot-ot a képernyő bal oldalán egy függőleges csík jelenik meg, ami idővel eltűnik. Garanciás még a gép (pár hetes) és járt is már szervízben, de mivel eltűnt a hiba azt írták nem hibás (gondolom csak a kijelzőt nézték). Mit tehetek? Ismert-e számotokra hasonló hiba?

Előre is köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#12804) anarchimedes


anarchimedes
(csendes tag)

Sziasztok!

Problémám lenne egy ASUS K551L laptoppal. Szerettem volna rá új operációs rendszert telepíteni egy pendriveról, így a BIOSban beállítottam, hogy az első boot eszköz Removable Drive legyen (UEFI), második és harmadik boot eszköznek pedig otthagytam az optikai meghajtót és a merevlemezt. Innentől kezdve nem akar bootolni sehonnan. Sem pendriveról, sem lemezről, sem pedig a HDD-ről, pedig onnan eddig gond nélkül elindult. Bekapcsolás után nem jön be az ASUS felirat, a monitor be sem villan, sípolás nincs. A HDD-t és az optikai lemezt (ha van benne) felpörgeti. A HDD led csak 1 mp-re villan fel bekapcsoláskor. Ha az USB-be optikai egeret dugok akkor az sem villan fel.

Próbáltam resetelni a BIOS-t: mivel elemet nem találtam sehol ezért csak az akkumulátort húztam le de ez nem vezetett eredményre.

Találkozott már valaki hasonlóval?

(#12805) MR!! válasza Bushman12 (#12803) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Kontakt hibának tűnik első ránézésre , mégpedig a kijelző fólia kábele vagy kijelző hiba...

Mindenféleképpen reklamáld meg, ha kell kérem a jegyzőkönyv-panaszkönyv - a főnökkel akarok beszélni stb !

Ez csak rosszabb lesz !

roliat

Hali !
Én megpróbálnék egy másik (régebbi vagy újabb) drivert is illetve csökkentett módba egyszer be és kilépni.
Nem csak GPU , HDD hiba is lehet.

anarchimedes

Próbáld meg :

táp kábel kihúz , akksi kivesz , bekacsoló gomb nyomva tart ~45 mp ig utána akksi vissza és próba.

vagy Bios default ... (vmi bill kombinációval , leírásában benne kell lennie) ,

usb-be ne legyen semmi

[ Szerkesztve ]

miszter

(#12806) MR!! válasza roliat (#12800) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

.

[ Szerkesztve ]

miszter

(#12807) MR!! válasza rbalint88 (#12801) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Vga- hűtése, hővezető cső nem jó...

Valami bibi vana VGD-d körül, nézd meg újra, hogy minden a helyén van e ! Jól ráfekszik a hűtő , nem e maradt ki vmi. Ha minden oké, akkor valszeg a hővezető csöved lett rossz, gyengült el ( állítólag gáz van benne ami segíti a hővezetést- ez szökhetett ki belőle)

miszter

(#12808) kreten67 válasza anarchimedes (#12804) üzenetére


kreten67
(senior tag)

Én már korábban is találkoztam ezzel a problémával.
Amikor a biosban változtattál a security beállításoknál valamit automatikusan átállít és tiltja a bootolást.
A security beállításoknál kell valamit visszaállítani ,legalábbis nekem ez volt egy asus új gamer szériás notinál!

(#12809) tlala válasza MR!! (#12807) üzenetére


tlala
(őstag)

Nálam a helyzet pont fordított... Van számomra is valami ötlet?
Bekapcsoláskor a ventilátor remekül felpörög - hogy aztán soha többé újraindításig, a hőfok persze felmegy veszettül. Biosban nincs semmi venti opció, ill. Load setup defaults megvolt.
Egy régebbi Lenovo N100, 0768 B9G, Win7 64bittel.
Köszi.

(#12810) kreten67 válasza tlala (#12809) üzenetére


kreten67
(senior tag)

A vezérlésével van a baj ,sajnos nem vagy vele egyedül ennél a típusnál.
A lehetséges megoldások:
1. bányázd ki a sárga vezetéket a venti csatlakozójából (egy tű vagy hegyes csipesz segítségével) de ügyesen szedd ki a lábat a fehér csatiból úgy hogy azt vissza lehessen csinálni,oldalt a nyitott résznél segíts neki a tűvel.
A többit majd utána meglátjuk,a reakciótól függően!

(#12811) anarchimedes válasza MR!! (#12805) üzenetére


anarchimedes
(csendes tag)

Szia!

Köszönöm a tippeket! Sajnos egyik sem vált be. Közben megtaláltam az "elemet" az alaplapon, egy fekete matrica alatt bujkált, gondolom azért hogy a védjék a portól mert pont felette van egy szellőző a hátlapon. Az aksit kivettem, az elem csatlakozóját lehúztam, semmi nem volt bedugva. Vártam, nyomtam a bekapcsoló gombot is sokáig. Sajnos semmi sem változott, ugyanúgy csak fekete képernyő.

kreten67:
A boot sorrend megváltoztatásán kívül semmi mást nem állítottam át a BIOS-ban. Csak fekete képernyőt kapok, nem jutok el a BIOS-ig, hogy bármit is vissza tudjak állítani. Az ASUS ROG fórumán olvastam pontosan ugyanezt a hibát gamer laptopoknál, ott BIOS frissítést/downgrade-et ajánlottak, valamint, hogy vigyük vissza hol vettük.

Egy másik problémám:
Egy 5 éves MSI laptop is gyengélkedik: bebootol, általában a bejelentkező képernyőig mindig eljut, majd "alvó" állapotba teszi magát. Csak a bekapcsolást és az alvást jelző LED világít, viszont a ventilátor még mindig pörög. A Power gomb hosszú nyomására nem kapcsol ki, csak teljes áramtalanításra. Az aksit ki is vettem belőle, így elég csak kihúzni a tápkábelt. Bekapcsoláskor ezt kb. 5-6-szor el kell játszani ahhoz, hogy jó legyen. Ezután már semmi probléma sincs. A feleségem reggel megcsinálja ezeket a műveleteket, majd egész nap tudja használni. Azt mondja, hogy ha nap közben kikapcsolná, akkor újra el kellene játszania ugyanezeket. Egy 1 hete még elég volt 1-2-szer újraindítani ahhoz, hogy jó legyen. Mintha visszamenőleg már olvastam volna erről, de most nem találom. Amint lesz rá lehetőségem, indítok rajta egy live ubuntut, hogy azalatt is csinálja-e bekapcsoláskor, de én valami hardveres gondra gyanakszom.

Előre is köszönöm a válaszokat!

(#12812) RIV válasza RIV (#12802) üzenetére


RIV
(tag)

Sziasztok! Van valakinek Tippje a problémámra?

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.

(#12813) MR!! válasza kreten67 (#12810) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Olyan, mintha a hőmérséklet érzékelő rossz értéket küldene a vezérlésnek. Vagy nem érintkezik valami normálisan és azért vagy a zéró offset mászott el. Elvileg valahogy lehet szoftverikusan kalibrálni a hőmérséklet érzékelőt.

Addig a te megoldásoddal tudja csak használni.

RIV

- Ha csak 1 RAM modul van akkor tedd át a másik slotba. Ha több van benne , akkor egyesével próbáld le , mozgasd át nem érintkezik.

- HDD hiba, vedd ki és próbáld meg nélküle elindítani (rosszl érintkezik és nem tudja beolvasni ezért BIOS ig se jut el)

- RESET (gomb elemet vedd ki vagy akksi tápkábel kihúz és nyomva tart bekapcs gomb ~45mp-ig)

miszter

(#12814) Praetorianus


Praetorianus
(aktív tag)

Sziasztok! Nemrég vettem egy Latitude E5440-et, amivel lenne egy furcsa anomália, amire magyarázatot keresek. A bootidő kis túlzással rövidebb, mint a kikapcsolási idő. Alap 5400-as HDD van benne, de nem hinném hogy ezzel kapcsolatos a dolog, mert akkor a boot is lassú lenne gondolom... Szóval ha rákattintok a leállításra, valamikor még egy percig nézegetem a leállítás feliratot. Nem zavar különösebben, csak furcsállom a dolgot. Van valami ötlet, hogy mi okozhatja?

(#12815) MR!! válasza anarchimedes (#12811) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Akkor próbálj meg egy nem Boot USB-t rátenni és elindítani, hátha kiíírja nem BOOT USB van benne és továbblép

vagy

LAN kábel-t rákötni és netről hátha "feleszmél"

ha ezek sem , akkor kézikönyvében megkeresni , milyen bill kombival lehet Default Biost előhozni...

miszter

(#12816) MR!! válasza Praetorianus (#12814) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Milyen progik vannak telepítve ? Pl a vírusirtó is megfogja rendesen...

PX Antispy-ban van olyan funkció, hogy "gyors leállítás" - próbáld meg azzal hátha segít

miszter

(#12817) Praetorianus válasza MR!! (#12816) üzenetére


Praetorianus
(aktív tag)

AVG Internet Security van fent. Azon kívül CoreTemp, HD Sentinel, uT meg CfosSpeed fut folyamatosan, más nem.

(#12818) RIV válasza MR!! (#12813) üzenetére


RIV
(tag)

A memória volt a ludas.
Köszi :R

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.

(#12819) MR!! válasza Praetorianus (#12817) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

AVG nem nagyon ismerem, de a NOD32 csinált olyat nekem is, leállítás előtt ellenőrizgetett.

Nézd meg a beállításait illetve a Feladatkezelőben láthatod, hogy mi dolgozik akkor...

Esetleg uT nem tudja olyan gyorsan bontani és lezárni a kapcsolatokat...

RIV

;)

miszter

(#12820) Praetorianus válasza MR!! (#12819) üzenetére


Praetorianus
(aktív tag)

A feladatkezelőbe már nem tudok belépni olyankor. Fekete képernyő, középen fehér Leállítás felirat (win 8.1). Semmit nem lehet csinálni már a géppel... De a virnyákölő beállításait majd átnyálazom, köszi a tippet.

(#12821) PeachMan válasza Praetorianus (#12817) üzenetére


PeachMan
(veterán)

AVG IS biztosan nem okozza, én is azt használom W7 alatt és gyorsan leáll a rendszer. Igaz SSD és HDD is van a gépben, de nem hinném, hogy ez okozza. Próbáld ki, hogy egyesével leállítás előtt lelövöd a többi programot. Mondjuk cfosspeed-el kezdve. Hátha ...

Keresek Toshiba A80 laptopot működőképes állapotban - "Only Amiga Makes It Possible"

(#12822) Praetorianus válasza PeachMan (#12821) üzenetére


Praetorianus
(aktív tag)

Igen, ez lesz a következő lépés. Külső vinyóra tölt a uT, még arra gyanakszok, hogy emiatt az áll le lassabban. Több ötletem nem nagyon van, de majd kizárásos alapon végigpróbálok minden aktív progit...

(#12823) Zsolty001


Zsolty001
(tag)

A segítségeteket kérném!

Nem vagyok tapasztalt laptop szerelés témában.

Adott egy Fujitsu Lifebook AH532 laptop. A billentyűzeten a gombok fele nem működik, valószínűleg erős porosodás miatt. Odáig eljutottam, hogy kiszedtem a billentyűzetet, viszont tovább nem merem bontani, egyáltalán szét lehet szedni? Nem akarom még jobban tönkretenni. Egy billentyűzet csere megoldaná a problémát, viszont nem tudom hol lehet ilyeneket még beszerezni, amit az interneten találtam az irreális áron volt. Szóval lehet-e tisztítani és, ha igen, hogyan? Köszönöm előre is!

Nem saját kép, de így néz ki a billentyű.

[ Szerkesztve ]

(#12824) MR!! válasza Zsolty001 (#12823) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Nem hinném, hogy az "erős porosodás" miatt nem működne - gyanús.

Inkább a szalag kábele lehet a probléma - megtört , nem érintkezik jól - korrózió (belefolyt vmi)

Ha mégis a porosodás mellett vagy, akkor csak mechanikusan tudod eltávolítani pl kompresszorral kifujatod (ne egyből közelről és nagy nyomással, csak fokozatosan) illetve először rázogatással fejjel lefele (gravitáció) vagy porszívó ( de itt is óvatosan, nehogy beszívja a gombokat )

+ az alaplapi aljzat tisztíása se ártana (kicsit kifúkálni)

Egyébként nem egy drága dologról van szó, biztosan találhatsz itt a hardveraprón is vagy neten pár ezer forintért ha kell új...

miszter

(#12825) Zsolty001 válasza MR!! (#12824) üzenetére


Zsolty001
(tag)

A laptopot úgy adták oda, hogy sok por került bele, majd egy ronggyal letörölték, azóta nem működik néhány billentyű. A szétszedés, szalagkábel újracsatlakoztatás után is ugyanazok a gombok halottak, azaz több mint valószínű, hogy ez a probléma.

Sajnos hirdetésben nem találtam, csak ~20.000Ft-os áron.

A porszívós megoldásra még én is gondoltam, óvatosan lehet megpróbálom, hátha segít. Köszi!

(#12826) tlala válasza kreten67 (#12810) üzenetére


tlala
(őstag)

Köszi - ránézek!

(#12827) Praetorianus válasza PeachMan (#12821) üzenetére


Praetorianus
(aktív tag)

Nos, este végigpróbáltam mindent, de semmi sem gyorsította fel a folyamatot. Ha mindent kilőttem, a külső vinyót lecsatlakoztattam, akkor is lassan állt le. Viszont észrevettem valamit. Vezetékes nettel használom, asztalon, a wifi ki van kapcsolva. Viszont amikor rányomok a kikapcsolásra, a wifit jelző led villog, de olyan is van, hogy folyamatosan világít. Egyre érdekesebb a dolog...

[ Szerkesztve ]

(#12828) MR!! válasza Zsolty001 (#12825) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Nekem sikerült egyszer pár gombot porszívózás közben kiszippantani a helyéről, utána persze porzsákban keresgélés és visszarakás...

20eFt ? :Y ááá, kizárt, hogy itt az oldalon ne találj olcsóbban :N

u.i.: már úgy is mindegy annak a billentyűzetnek, szedd szét és porold ki rendesen, először 1 nem működő gombot próbálj meg - gyakorolj rajta - nem egyszerű ...

Praetorianus

Tiltsd le a beállításoknál a wifi adaptered ha nem használod és kipróbálhatnád azt is, hogy vezetékes netet se köss rá próbaképp.

miszter

(#12829) Shocker


Shocker
(csendes tag)

Sziasztok,
Van egy Compaq netim, ami az elfajult szilveszteri buliban folyadékot kapott. Hála a hardver isteneinek, némi hezitálás után a rendszer rendbe jött (volt sípolós nem-elindulás, majd döcögős indulás, kékhalál, resettel feloldható fagyás), de a billentyűzet tucatnyi gombja és a ledek sem működnek.

Olvastam korábbi üzenetekben, hogy ilyenkor cserélni kell. Csakhogy bennetek jobban bízom, mint valami random szakiban, ezért arra kérnélek titeket, hogy Budapesten ajánljatok olyan helyet, esetleg magatokat, ha ezzel foglalkoztok, ahol, aki biztosan jó munkát végez.

Régi harcostársam a gép, ezért - hacsak nem horrorárú a történet - nem szívesen cserélném le. :)

Nagyon szépen köszönök minden segítséget!

Szép napot,
Gábor

(#12830) MR!! válasza Shocker (#12829) üzenetére


MR!!
(aktív tag)

Hali !

Keresd őt : [Dell XPS]

miszter

(#12831) Praetorianus válasza MR!! (#12828) üzenetére


Praetorianus
(aktív tag)

Feladtam, egy új windows megoldotta :)

(#12832) MR!!


MR!!
(aktív tag)

Akkor valami progi kavarhatott be ... Sose tudjuk meg :DDD

miszter

(#12833) Praetorianus válasza MR!! (#12832) üzenetére


Praetorianus
(aktív tag)

Én is ebben reménykedek :D Mindenesetre most minden program felrakása után kikapcsolok, az a tuti :D

(#12834) tserrof77 válasza #Dániel (#12769) üzenetére


tserrof77
(senior tag)

Pont azon a kis kampós részen megy be a 19V az alaplapra. Cserélne kell a csatlakozót.

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#12835) Kisfundy


Kisfundy
(tag)

Sziasztok adott egy hp nx 6325 típusú laptop.

1800mhz sempron procivan 1gb ddr2-vel,a helyzet az hogy a frissen telepített windows xp 1 napig tökéletesen üzemel majd olyan szinten belassul hogy szinte használhatatlan.
A gép csak a facebook-on egy játékra van használva semmi másra.

van valakinek valami ötlete mitől lehet?

(#12836) tserrof77 válasza Kisfundy (#12835) üzenetére


tserrof77
(senior tag)

Hűtése volt takarítva, pasztázva? Ja, frissítéseket kikapcsoltad? Vírusirtó mi van rajta?

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#12837) Kisfundy válasza tserrof77 (#12836) üzenetére


Kisfundy
(tag)

Igen újrapasztáztam,frissítés kikapcsolva,vírusirtó nincs fent!

(#12838) tserrof77 válasza Kisfundy (#12837) üzenetére


tserrof77
(senior tag)

Erős a gyanúm, hogy be is szedtél valamit, egy AVG-t rakj rá, az ingyenes.

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#12839) Kisfundy válasza tserrof77 (#12838) üzenetére


Kisfundy
(tag)

újraraktam a windowst,netre nem mentem fel már a telepítés is lassabb volt jóval,driver telepítésénél már szinte használhatatlan!

winyót ellenőriztem 100/100-as
memóriát cseréltem ugyan az a helyzet!

valakinek egyéb ötlete nem lenne?

(#12840) tserrof77 válasza Kisfundy (#12839) üzenetére


tserrof77
(senior tag)

Van egy sanda gyanúm, hogy az nc/nx széria egyik hibája, a déli híd BGA forraszhibája lesz a háttérben... :U

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#12841) h_balazs


h_balazs
(újonc)

Sziasztok!

Kb 1 éve vettem egy Asus X550CC laptopot (i3, 4gb ram, GF720m stb), decemberben egyik percről a másikra tönkrement a merevlemez benne, garanciában kicserélték, visszaküldték win8-cal, amit élből letöröltem, és az addig is használt win7-et telepítettem. Kb 2 hét után a rendszer egy filmtől összeomlott, olyan szinten hogy az asztalt se hozta be. Win7 újratelepítés, és most 1 hét után egyik percről a másikra ismét összeomlott az egész rendszer. Van valakinek valami ötlete, mi lehet a baj? Én hardveres problémára gyanakszok, futtattam Memtestet, az hibát nem talált, HDD sentinel szerint a merevlemez jó,a többi egységet még nem tudtam tesztelni.
Előre is köszönöm az ötleteket!

(#12842) tserrof77 válasza h_balazs (#12841) üzenetére


tserrof77
(senior tag)

Rakj fel egy Aida64-et és futtass rendszerstabilitás tesztet.

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#12843) aaa3


aaa3
(csendes tag)

Hy!,
msi pr200 (c2d@2; 12.1''), házilag cseréltünk 'törött' lvds kábelt, és közben egyszer csak két random szál összeért, zárlatos lett, égés stb. ami ennél rosszabb, h új kábel megérk, beszerel, ugyan úgy melegszik mint atom, csak másodperc(ek)ig hagytam úgy, fel voltam készülve h egyből kikapcs ha kicsit is meleg. külső moncsival tökéletes.

szal pár kérdés. mennyire esélyes, hogy a -- szintén új -- panelt is szétbassza akár az első, akár a második(ak)? ha lapot cserélek, megoldja? megéri ha 13 itt a bontott lap, és az egészet nem lehetne csak kb 25-40ért eladni? mit kéne a lapon cs, hisz myilván nem az egész hibás, mennyire egyszerű ezt otthon, (kurva rondán forrasztok), el lehet-e vinni szakihoz viszonylag olcsón? (bp), mondjuk 4k alatt

( olvasgattam gg(lvds cable short burnt), de nem lettem sokkal okosabb, kivéve talán ezt, itt úgy tűnik kapcsolási rajzot valahonnan szerzett emberek írkálnak, és komponensre tudják, mit kell multiméterrel kimérni rajtuk, úgy tűnik tehát, hogy csak valami védő árramkör alkr csere megoldja? btw, nekem nem backlight ofc.:http://advancedreworks.com/forum/showthread.php/820-3023-backlight-problem-331.html
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?s=388e917b2327e4a19a15d773c8f75167&t=36802&page=2 = HP M6 Blown transistor on LVDS circiut )

[ Szerkesztve ]

[off]eladott gépem: http://hardverapro.hu/apro/9850_black_edition_felkonfig_-_3gb_hd4550[/off]

(#12844) Vardar


Vardar
(tag)

Sziasztok!
A laptopom a f c x billentyűi valamiért nem működnek. Pontosabban hosszabb-rövidebb ideig nem reagálnak semmire, akárhogy is nyomogatom őket. Már kifeszítettem mindet, tisztogattam alattuk, de nem javultak semennyire se. Valamint, még az is érdekes, hogy ha nem reagálnak akkor mind a négy egyszerre csinálja és a megjavulás is csoportos. Ötlet, javaslat? :/ Pl a hozzászólás elején még képernyő-billentyűzetet használtam, most meg már a rendeset, mert megjavultak.

(#12845) tserrof77 válasza Vardar (#12844) üzenetére


tserrof77
(senior tag)

Szalagkábel hiba lesz. Milyen gép egy pontosan? (pl MSI vr600)

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#12846) sbazsi


sbazsi
(veterán)

adott egy hp pavilion dv9500 noti.
valami ehhez hasonló hibával.
ahogy nézem, ez szériahiba.

a notira nincs szükség, szóval eladó. kérdés, hogy megcsináltassam, és úgy adjam el, vagy nem éri meg, és inkább alkatrésznek?

(#12847) Dell XPS válasza sbazsi (#12846) üzenetére


Dell XPS
(Ármester)

Videokártya hiba. Szerintem ebben az állapotában kellene meghirdetned alkatrésznek, ill. vállalkozó kedvűeknek. Említsd meg, hogy nem volt még javítva az alaplap!

(#12848) sbazsi válasza Dell XPS (#12847) üzenetére


sbazsi
(veterán)

Köszi.
Vajon mennyi a reális ára? :U

(#12849) Dell XPS válasza sbazsi (#12848) üzenetére


Dell XPS
(Ármester)

Az attól függ, hogy milyen állapotban van (+ akku, hdd), és milyen komponensek vannak a notiban. :)

(#12850) sbazsi válasza Dell XPS (#12849) üzenetére


sbazsi
(veterán)

Na az akkut azt nem tudom. Kapcsoljam be, és hagyjam amíg megy? :)
A hdd-t ki tudom kapni, megnézni hdsentinellel, este meglesem (szerintem 100%)
Amúgy jó állapotban van, nem ütött-kopott.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.