- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaa3
csendes tag
Hy!,
msi pr200 (c2d@2; 12.1''), házilag cseréltünk 'törött' lvds kábelt, és közben egyszer csak két random szál összeért, zárlatos lett, égés stb. ami ennél rosszabb, h új kábel megérk, beszerel, ugyan úgy melegszik mint atom, csak másodperc(ek)ig hagytam úgy, fel voltam készülve h egyből kikapcs ha kicsit is meleg. külső moncsival tökéletes.szal pár kérdés. mennyire esélyes, hogy a -- szintén új -- panelt is szétbassza akár az első, akár a második(ak)? ha lapot cserélek, megoldja? megéri ha 13 itt a bontott lap, és az egészet nem lehetne csak kb 25-40ért eladni? mit kéne a lapon cs, hisz myilván nem az egész hibás, mennyire egyszerű ezt otthon, (kurva rondán forrasztok), el lehet-e vinni szakihoz viszonylag olcsón? (bp), mondjuk 4k alatt
( olvasgattam gg(lvds cable short burnt), de nem lettem sokkal okosabb, kivéve talán ezt, itt úgy tűnik kapcsolási rajzot valahonnan szerzett emberek írkálnak, és komponensre tudják, mit kell multiméterrel kimérni rajtuk, úgy tűnik tehát, hogy csak valami védő árramkör alkr csere megoldja? btw, nekem nem backlight ofc.:http://advancedreworks.com/forum/showthread.php/820-3023-backlight-problem-331.html
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?s=388e917b2327e4a19a15d773c8f75167&t=36802&page=2 = HP M6 Blown transistor on LVDS circiut )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest