- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaa3
csendes tag
Hy!,
msi pr200 (c2d@2; 12.1''), házilag cseréltünk 'törött' lvds kábelt, és közben egyszer csak két random szál összeért, zárlatos lett, égés stb. ami ennél rosszabb, h új kábel megérk, beszerel, ugyan úgy melegszik mint atom, csak másodperc(ek)ig hagytam úgy, fel voltam készülve h egyből kikapcs ha kicsit is meleg. külső moncsival tökéletes.szal pár kérdés. mennyire esélyes, hogy a -- szintén új -- panelt is szétbassza akár az első, akár a második(ak)? ha lapot cserélek, megoldja? megéri ha 13 itt a bontott lap, és az egészet nem lehetne csak kb 25-40ért eladni? mit kéne a lapon cs, hisz myilván nem az egész hibás, mennyire egyszerű ezt otthon, (kurva rondán forrasztok), el lehet-e vinni szakihoz viszonylag olcsón? (bp), mondjuk 4k alatt
( olvasgattam gg(lvds cable short burnt), de nem lettem sokkal okosabb, kivéve talán ezt, itt úgy tűnik kapcsolási rajzot valahonnan szerzett emberek írkálnak, és komponensre tudják, mit kell multiméterrel kimérni rajtuk, úgy tűnik tehát, hogy csak valami védő árramkör alkr csere megoldja? btw, nekem nem backlight ofc.:http://advancedreworks.com/forum/showthread.php/820-3023-backlight-problem-331.html
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?s=388e917b2327e4a19a15d773c8f75167&t=36802&page=2 = HP M6 Blown transistor on LVDS circiut )
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest