Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Tudnál nekem is tanácsot adni?
Van egy öregecske Lenovo 3000-esem (N100, 0768), amely még mindig remekül működik (szép kép, jó billentyűzet) - asszony nagyon szereti.
Az a bibi állt elő, hogy bekapcsoláskor a venti felpörög és lassan megáll - mint amit a vezérlés állít le, semmi hibaüzenet. És soha többé nem kapcsol be - így a proci nagyon forró, és a gép belassul.
A hőmérséklet érzékelőre tippelek. Te tudod, hogy ezekben hol van az érzékelő?
Hamarosan újra pasztázom, addig még terjed a tudásom, meg esetleg ki tudom cserélni a ventit - de tartok tőle, hogy a gond máshol lesz. -
tlala
addikt
-
tlala
addikt
Van egy öregecske Lenovo 3000-esem (N100, 0768), amely még mindig remekül működik (szép kép, jó billentyűzet) - asszony nagyon szereti.
Az a bibi állt elő, hogy bekapcsoláskor a venti felpörög és megáll. És soha többé nem kapcsol be - így a proci nagyon forró.
Javítható ez még? -
tlala
addikt
Nálam a helyzet pont fordított... Van számomra is valami ötlet?
Bekapcsoláskor a ventilátor remekül felpörög - hogy aztán soha többé újraindításig, a hőfok persze felmegy veszettül. Biosban nincs semmi venti opció, ill. Load setup defaults megvolt.
Egy régebbi Lenovo N100, 0768 B9G, Win7 64bittel.
Köszi. -
tlala
addikt
-
tlala
addikt
Szia,
megosztanád velem is, hogy hol sikerült 12 V-os DC dugót venned a tápegység végére? Nem tudom megemészteni én sem, hogy emiatt a 300 Ft-os alkatrész miatt kelljen 18-20 ezerért új adaptert vennem.
Illetve ha a forrasztásra vállalkozó elérhetőségét is megosztanád velem, nagyon hálás lennék.
Engem minden szervíz elhajtott eddig, és csak az új töltőt dugják az orrom alá mindenhol. Ez mind a józan ész, mind a környezetvédelem ellen van ezerrel...
Köszi előre is. -
tlala
addikt
Tudnátok ajánlani egy helyet, ahol a Dell noti hálózati adapterének törött DC dugóját (az adapteren, nem a notin) ki tudnák cserélni?
Vidéken élő ismerősnek felhoztam Pestre, hogy majd itt biztos meg tudom oldani, de mindenhol komplett adaptert akarnak rámsózni sokezerért.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx