- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Tudnál nekem is tanácsot adni?
Van egy öregecske Lenovo 3000-esem (N100, 0768), amely még mindig remekül működik (szép kép, jó billentyűzet) - asszony nagyon szereti.
Az a bibi állt elő, hogy bekapcsoláskor a venti felpörög és lassan megáll - mint amit a vezérlés állít le, semmi hibaüzenet. És soha többé nem kapcsol be - így a proci nagyon forró, és a gép belassul.
A hőmérséklet érzékelőre tippelek. Te tudod, hogy ezekben hol van az érzékelő?
Hamarosan újra pasztázom, addig még terjed a tudásom, meg esetleg ki tudom cserélni a ventit - de tartok tőle, hogy a gond máshol lesz. -
tlala
addikt
-
tlala
addikt
Van egy öregecske Lenovo 3000-esem (N100, 0768), amely még mindig remekül működik (szép kép, jó billentyűzet) - asszony nagyon szereti.
Az a bibi állt elő, hogy bekapcsoláskor a venti felpörög és megáll. És soha többé nem kapcsol be - így a proci nagyon forró.
Javítható ez még? -
tlala
addikt
Nálam a helyzet pont fordított... Van számomra is valami ötlet?
Bekapcsoláskor a ventilátor remekül felpörög - hogy aztán soha többé újraindításig, a hőfok persze felmegy veszettül. Biosban nincs semmi venti opció, ill. Load setup defaults megvolt.
Egy régebbi Lenovo N100, 0768 B9G, Win7 64bittel.
Köszi. -
tlala
addikt
-
tlala
addikt
Szia,
megosztanád velem is, hogy hol sikerült 12 V-os DC dugót venned a tápegység végére? Nem tudom megemészteni én sem, hogy emiatt a 300 Ft-os alkatrész miatt kelljen 18-20 ezerért új adaptert vennem.
Illetve ha a forrasztásra vállalkozó elérhetőségét is megosztanád velem, nagyon hálás lennék.
Engem minden szervíz elhajtott eddig, és csak az új töltőt dugják az orrom alá mindenhol. Ez mind a józan ész, mind a környezetvédelem ellen van ezerrel...
Köszi előre is. -
tlala
addikt
Tudnátok ajánlani egy helyet, ahol a Dell noti hálózati adapterének törött DC dugóját (az adapteren, nem a notin) ki tudnák cserélni?
Vidéken élő ismerősnek felhoztam Pestre, hogy majd itt biztos meg tudom oldani, de mindenhol komplett adaptert akarnak rámsózni sokezerért.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest