- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
Hozzám került egy HP 550-es gép. A hibajelenség nagyon egyszerű, nem kapcsol be egy váratlan áramszünet óta. Semmit nem csinál, a ventilátor sem pörög fel.A legegyszerűbb dolgokat kipróbáltam, mint memóriák kivétele, cserélgetése, HDD kivétele, akku és hálózatból kihúzva nyomni a bekapcsoló gombot a statikus kisütés miatt, másik töltő, de semmi eredmény.
Ami érdekes, hogy hálózati töltőre dugva bekapcsolásnál fel sem villan a bekapcsoló gomb led-je, csak ha akksiról megy, de akkor is csak 2-3 mp-re és elalszik.
Lehet, hogy alaplapot kéne cserélnem, de ehhez a típushoz nem igazán találtam. Asztali gépen könnyebben megoldanám, de laposokban nem turkáltam még.
Van esetleg valakinek ötlete, merre induljak el? (Tudom, tudom a szerviz felé...)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 65W töltő eladó
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest