Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Egyik fórumon írta valaki:
"több barátom foglalkozik ezek tesztelésével irodáknak, apróbb cégeknek is! Sajnos tény, az Eset különben is fertőzött, ami már a telepítések után ki ütközik. Másik, esetet, bűnözők fejlesztik, nem hivatalos szoftver fejlesztők és a hatóságoknak is csak ártanak, mert az általuk használt algoritmusok is hibásak, amiért leginkább megint csak a készítők hibásak. Itt egy konkrét példa! El láttam 6 db asztali gépet védelemmel, amikre eset volt telepítve, minden elveszett, rengeteg táblázat szöveges dokumentum, több évnyi adat semmivé vált, mert eset futott rajta. Amin Avg vagy Kaspersky, azoknak működtek szépen. Más megint, hogy a legújabb verziókban jelentkeznek hibák, de akkor sem vágják tönkre a gépet, a micro usbn át az okos telefont a pendrivot vagy a hordozható háttér tárat. Na! " -
Kékes525
félisten
válasz
*VARJU*
üzenetére
Eredendően az lehetett, ha mos már nem is. Megoldás: Az otthoni ESET programjának eltávolítása és újratelepítése
"IV. Hibakeresés
Ha az I-III szakaszban ismertetett lépéseket követően a telepítés sikertelen, futtassa az ESET Uninstaller eszközt, majd próbálja meg ismét a telepítést.
Ha továbbra sem sikerülne feltelepítenie az ESET programját, vegye fel a kapcsolatot az ESET terméktámogatásával."Az Uninstall ESET manually using the ESET uninstaller tool
Ezután újra megpróbálhatod.
-
Kékes525
félisten
Aki nem ismeri: Az ESET csúcstechnológiája
-
Joker88
őstag
No, írtam tegnap a Terméktámogatásnak, hamar válaszoltak is ( 5/5 -ös dícséretes ! ) elküldték a víruslaborjukba a fennt nevezett alkalmazást, és már nem jelez rá a szoftver. Írták is válaszlevélben, hogy már nincs riasztás rá.. Mindezt egy napon belül, ami ráadásul november 2. volt,ami ugye elméletileg áthelyezett munkanapnak minősül.. Csak gratulálni tudok nekik !

-
Akelaus
senior tag
válasz
MadGame
üzenetére
Hello!
Hetek óta ez van nálam is, semmi nem oldotta meg, hiába túrtam fel a netet. Minden ki van kapcsolva ami használhatná a kamerát. Egy dolgot nem próbáltam még ki, az O&O-nak van valami alkalmazása amivel lehet szelídíteni a win10 telemetriát, ha érdekel, azt még kipróbálhatod.
Mondjuk nem értem az Eset működését, ha letiltatom vele, én nem azt választom, hogy minden alkalommal kérdezze meg, akkor miért nem bírja megjegyezni. (igaz nálam még az új verziót sem jelezte) -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Az Eset Internet Security-ben van olyan opció, hogy a Windows frissítések figyelését kikapcsolhatom? Tehát, ne figyelmeztessen és nem akarjon letölteni Windows frissítést.
Továbbá, egyéni kizárások lehetségesek e? Vannak általam, évek óta jól bevált és használt szoftverek, amikhez patch fájlok tartoznak, ezeket szeretném a keresésből kizárni.Köszönöm
-
GEPESZ66
veterán
Az sg.hu fórumán olvastam, hogy az új verzió játékok exe-fájljait törölte.
Itt nem olvastam erről.? -
-Zerg-
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Eszem megáll. Beugrott egy riasztás egy PUP-ra, bejelöltem neki, mit akarok vele és most friss a defincióm, mai.
Happy end
DE azért érdekes marad, hogy csak egy konkrét SATA porton lehet a rendszerlemezem, különben nem indul. Ilyen csak nálam fordul elő? -
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Akkor marad így nálam is. Hátha a frissítés majd megoldja.
Twofatcat: akkor is beadja. -
-Zerg-
tag
Új fejlemény: Cserélgettem a SATA portokon a BOOT SSD-T és első próbálkozásra elindult a program!
Viszont nem frissíti az adatbázist. Induláskor kereste aztán kiírta, hogy naprakész, pedig a legutóbbi frissítés adatbázisa 2018.06.03
Várjak kicsit hátha észheztér?
Dátum visszaállítás nem jácc ugye?
Vagy a programot kéne frissíteni, mert az 9.0.408.1. ?
Lehet, hogy ennek a verziónak az adatbázisát már nem frissíti? -
xy.zsolt
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Értem....hát ezen már nem tudok változtatni....max az admin.
-
xy.zsolt
őstag
Történt tegnap, hogy letöröltem az internet securityt….persze az istenért sem akart utána települni amit az eset.com-ról próbáltam. Kínomban írtam a Sicontact-nak emailt, hogy HELP. És láss csodát ma (szombaton) válaszolt Béres Péter és kérdezte miben segíthet. Nagyon tömören és érthetően elküldte a tennivalókat amivel sikerült is a telepítés. Ez úton is köszönöm Péter segítséget, pláne, hogy hétvégén is.... Le az összes kalappal!!!!
-
*VARJU*
tag
Ezt miért csinálja?
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66
üzenetére
"Ez hogy lehet, ha a BD TS-nek sokkal magasabb a RAM felhasználása (200MB), mint az ESET IS-nek (80MB)?"
Ez bizony valószínű. A modernebb gépeknél, ahol minimum 8 GB memória van, ott ez a memória felhasználás sem sok. Az ESET is léphetne ez irányba, esetleg úgy, hogy lehessen választani a mostani és a nagyobb (de gyorsabb) memória használat között. Így a régebbi (gyengébb) gépeknél továbbra is kis erőforrás igényű maradhat, de a gyorsabb gépeknél tovább gyorsulhatna. Lehet, hogy ezt javasolni is fogom nekik.
-
GEPESZ66
veterán
Mindenütt azt olvasni, hogy a Bitdefender kevésbé terheli a gépet.
Ez hogy lehet, ha a BD TS-nek sokkal magasabb a RAM felhasználása (200MB), mint az ESET IS-nek (80MB)? -
-
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Jó kifogás.

Akkor ezek szerint már hibátlan verziókat csinálnak.GEPESZ66: Nekem az F-Secure nem jött be,már csak azért se mert a win tűzfalát használta.
-
GEPESZ66
veterán
Egyik ismerősöm kérdezte, hogy az Eset IS-t rakja fel újságos kóddal, vagy inkább az F-Secure-t 1 éves promóval.
Én az Eset-et javasolnám, Ti mit? -
Jack Oneill
veterán
Én régebben erről panaszkodtam az ügyfélszolgálatnak is. Neked akkor mázlid volt. A családban és a munkahelyemen soha nem jelzett, ezt le is írtam nekik, hogy más termékek rögtön jeleznek. Erre azt írták vissza, hogy ez náluk természetes folyamat, mert ha jelentkeznének problémák, akkor ne mindenki kapja meg a hibás terméket. Azóta ez a mechanizmus változhatott, mert jó pár verziónál már jelzett nekem az ESET.
-
TIT
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem jelzett előtte is,régebben volt,hogy 1x nem jelzett.
-
Kékes525
félisten
"Megelőző védelem terén elvárható lenne egy előrelépés."
Egyetértek.
".Ez a frissítés nem méltó egy új fő verzióhoz."
Nem érdekem védeni az ESET-et, de ha az adott funkciók kódjait újra írták, sokkal hatékonyabbá tették, akkor a megelőző védelmük is sokkal jobb lehetne. Önmagában ez még nem kell, hogy szükségszerűen új funkciót is jelentsen. Mint írtam, ez az első tesztekből úgy is ki fog derülni.
Persze, ha ezt megtették volna, akkor ezt bele kellett volna írniuk a fejlesztésbe, vagy csapnivaló a marketingjük.
-
Dumi86
senior tag
RS5el kompatibilis ugye az új verzió? 😊 Erről pont nem irnak sehol, vagy ez alap dolog? Amúgy magyar oldalon is kinn van ahogy nézem.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Úgy legyen!

-
Kékes525
félisten
Szerintem nem szükségszerűen. Ha a már meglévő funkciókat lényegesen feljavítják, az már szerintem elég lenne. Ez az első tesztekből ki fog derülni.
Amúgy milyen fontos funkciót hiányolsz, ami a konkurenciában megvan és nagyon lényeges lenne?(#6827) Jack Oneill
Nekem is erőltetnek tűnik a lista.
-
Kékes525
félisten
Egy lényeges újdonságot láttam az új ESET-ben: UEFI Scanner. Gondolom ez válasz az új UEFI vírusra, amit az ESET ismert fel.
What's new in ESET version 12 home products
Features available in Windows ESET home products
Az összes újdonság:
"Referral program—The Referral program allows users to recommend ESET products to friends and family.
Security Report—The Security Report provides users with real-time statistics about how your ESET home product keeps you protected.
UEFI Scanner—Proactive scanning that runs in the background and only notifies you if a problem is detected.
License Manager—New feature added to my.eset.com that allows you to view and manage your licenses and connected devices. "
-
-Zerg-
tag
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Köszi. Gondoltam létezik valami aktualizáló trükk ilyen esetre és nem kell újrarakni.
Vannak beállításaim, amiket jó lett volna megtartani (pl. kivétel lista) így ezek elvesznek.
A beállításokat ugye nem tudom menteni, mert nem indul el sehogy.
Konkrétan a support se tudta az okát, ők is reinstallt javasoltak.
Úgy márciusban volt hasonló esetem, akkor a Boot wincsit átraktam egy másik SATA portra, ugyanezt csinálta.
A boot meghajtó betüjelek pedig nem változtak.
Visszadugtam és újra jó volt.Jut eszembe, lehet, hogy most is ez a gond, mert az új SSD nem azon a porton van, mint a régi.
A BIOS-ban nem ott van a HDD-k listáján mint a régi volt.
De hogy melyiken volt nem emléxem. Na ha lesz kedvem, végigpróbálom.
Ha egy új verziót ráinstallálok, kell újra a license key? Mert az elkallódott. -
Kam1kaze
tag
Szia,
"Okozhatja ezt, hogy fizikailag másik HDD-n van, mint amire telepítettem?"
Egy hónapja raktam (migráltam) át HHD-ről, SSD-re rendszert és nem jelentett gondot az ESET számára sem, ugyan úgy működik.
Szerintem az eltávolítójával kéne leszedni a leírás szerint és újratelepíteni az ESET-et, de ha lehet, akkor érdemes a legújabb verziót (11.2.63.0). Elméletileg a héten jön a 12-es belőle. Gépemen pár hónapja szedtem le a vírusirtót ezzel a módszerrel, én mondjuk kihagytam a mentési lépéseket és szerencsére nem kellett a hálózati adaptert se újrarakni, minden működött tovább.
-
-Zerg-
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy nem indul az Eset Nod 32 gépindításkor. Valami 9-es verzió de ez mindegy.Próbáltam az eltávolítás/javítást lefuttatni, egy darabig másolgatott, a végén közölte, hogy egy registy key.-t nincs joga írní!
Az előzmények: Egy 120 GB-os Sandisk SSD-n volt a rendszerem de az besz..t, olyan szinten, hogy a BIOS sem látja. Másik gépben sem.
Volt róla egy image mentésem Macrium reflect-tel. Ezt visszaállítottam egy Kigston SSD-re szintén120 GB-os.
Megy is a gép, nem is figyeltem a Nod-ot hogy működik-e mert ritkán szokott visítani, be van lőve.
Most egy konkrét fájl akartam ellenörizni és akkor jött elő a hiba. Ha a Startmenúból indítom, nem tudja elindítani mert nem rendelkezem jogosultsággal.A Szolgáltatásokban "Automatikus"-ra van állítva, mégse indul.
Ha itt kézzel indítanám, megint a jogosultságot reklamálja.Ha a jobb gombos menüből indítanám egy file vizsgálatát:
"Az Eset NOD 32 Antivírus kernelszolgáltatásával való kommunikáció sikertelen volt"
Okozhatja ezt, hogy fizikailag másik HDD-n van, mint amire telepítettem?
És ha igen, van megoldás?Az utóbbi időben csak ez változott a gépben
Köszönöm, ha válaszol valaki -
Kékes525
félisten
válasz
HZoli87
üzenetére
Az sem lenne probléma, ha csak a már meglevő funkciókat javítják fel. Például újraírják a kódjait. Ez is már nagyon sokat jelenthet adott esetben.
"egyelőre csak szimpla átnevezésnek tűnik."
Ez csak teszteléssel ellenőrizhető, a fentiek miatt (a régi funkciók sokkal hatékonyabbá tétele miatt). Reménykedjünk, hogy ez történt.
-
TIT
veterán
Az se ártana ha emailbe értesítenének a vizsgálat eredményéről,miszerint amit elküldtem nekik az tényleg fertőzőtt vagy nem?
Ha már az avira tudja. -
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66
üzenetére
"biztonsági jelentés lesz benne."
Az android verziójában már rég megvan. Én megerősíteném mint a minta alapú, mint a pro-aktív védelmét. Persze nekem még nem volt problémám ezekkel, de én óvatos duhaj vagyok, nem klikkelgetek akármire és nem látogatom a gyanús oldalakat.
-
GEPESZ66
veterán
A Support írta, hogy a 12-es verzió előreláthatólag jövő héten jelenik meg.
-
Kékes525
félisten
Írtam fentebb. Esetleg fertőzöttség. Innen: [link] a "◾Kiegészítő termékek futtatása" részben lévő irtókkal ellenőrizzed a rendszered. Főleg a (Malwarebytes AntiMalware,HitmanPro, Dr.Web Cure It,Emsisoft Emergency Kit). Ha nem találnak semmit, akkor helyezd alaphelyzetbe az ESET-et.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
"Jo, nekunk sem dobalja mindig."
Na, a szegény srácnak pedig állandóan. Ott valami bibi van. Masszív fertőzés és/vagy interaktív mód.
-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem vonom, de csodálkozom. Persze remélem, Te sem vonod kétségbe az én állításomat, hogy nálam és a Feleségemnél nem dobálja az ablakokat a tűzfal automata módban.

-
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
"Automata es annyiszor dobalja, ahanszor a program megint aktiv lesz."
Szerintem nem. Most is töltök le és amikor elindítottam akkor sem kérdezett. Még interaktív módban is csak először (1x) kell kérdeznie. Válaszolok rá és megjegyzi. Annak semmi értelme nem lenne, ha mindig kérdezne.
Nekem sohasem dobálta, pedig nagyon sok programot telepítek és szedek le. A Windows 10-hez pedig rendesen jönnek az update-ok. Amikor néha feldob egy ablakot, az nem a tűzfala, hanem a vírusvédelmi része, amikor valamit gyanúsnak vagy fertőzöttnek talál. A tűzfalnak automata módban nem szabad dobálnia az ablakokat, azért automata. Belső, előre lefektetett szabályrendszere van, ami felismeri a Windows folyamatait és azokat békén hagyja. Persze, ha valamit gyanúsnak talál arra reagálnia kell és akkor kérdezhet.
-
Willie
őstag
Köszi mindenkinek, este meg fogom nézni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)