- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Fura, hogy neked megjelenik az a kis valami ott, pedig nekem meg a megynitas mas alkalmazasok felett engedely is aktiv.
Viszont en most kiprobaltam, hogy kikapcsolom, azonnal rinyal, hogy nincs webvedelem, sot, ez az elso, amit bekapcsoltat az adathalaszati webvedelemhez tiszta telepiteskor. -
pvt.peter
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Lehet félreérthető volt az indító posztom, de már bevan kapcsolva a Lopásvédelem.
Tehát a kezdő posztomban levő kép/figyelmeztetés már ebben a bekapcsolt állapotban jelenik meg.
Mindig rámegyek az újra ellenőrzésre ami után eltűnik, de utána újból megjelenik... -
olasz61
tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Version 13.2.15.0
Added: Windows 10 H2-2020 Compatible
Added: WMI Scanner scan & System registry scan option added
Added: IPM improvements: Gamer Mode support, Expired product pop-up support
Improved: BPP: Visual improvements
Improved: product install and uninstall analytics
Minor bug fixes and improvements -
Norbert1989
csendes tag
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Bekapcsoltam pár perce a veszélyes alkalmazások keresését....első dolgom az volt hogy egy képernyőkép mentést akartam itt a fórumon csinálni amit nem engedett.....aztán tiltottam a veszélyes alkalmazás keresést és minden ment rendesen. A másik 2 lehetőség eddig is ON volt
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Na vegezve a munkahelyen lezartam mar a gepet, de bekapcsolva hagytam vegig, amit te is. Nem valos ideju vedelem, csak neha lefut. Mar nem fogta a gepet, szerintem akkor futhatott eppen, amimor panaszkodtam, hogy fogja. Tobbszor raneztem, mindig bekapcsolva maradt. Holnap gep inditaskor ranezek, hogy be van-e kapcsolva.
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Mivel nem erdekel a defender, igy nem erdekel, mi van vele. De megneztem, ki van kapcsolva nekem is. Ha bekapcsolom, akovetkezo belepskor ki van kapcsolva. Ennek ellenere aktiv lett, mert jon rendszeruzenet.
Aktiv az! Csak ne ott nyisd meg ujbol, hanem a felugro rendszeruzenetre kattints. Akkor mar aktivnak mutatja mindig. -
Pano
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Hali!
Sajna az újabb verziókról nem tudok nyilatkozni, hogy miért működnek úgy, ahogy. Nem használok egy ideje eset terméket, így nem követtem, nem nyomoztam ki rá a megoldást.
Érdemes megkérdezni az eset supportot, hogy miért nem akar működni. Lehet azóta lett valami új kapcsoló, metódus, átkötés vagy valami. Azt tudom, hogy az utóbbi időben sokat reszeltek a HIPS-en, valószínű ahhoz lesz köze. -
VGYke
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Jack Oneill, Kékes525 és a többiek, köszönöm a hozzászólást.
Végül is írtam az Eset supportnak. Ha válaszolnak, megosztom veletek.
Készítettem egy Excelt az Eset napló alapján a blokkolásokról.
Itt megnézhető (szerkeszthető is, de ezt kérlek ne tegyétek!)
Jó hír, a fenti linket mellékeltem az Eset supportnak is és most jött az értesítés, hogy Guest megnyitotta, tehát odaát nézegeti valaki..... -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Added: New Telemetry settings collected from our users
Added: Scanner logs
Added: Drag and Drop capabilities to Quarantine feature
Added: Cryptocurrency wallets (BPP)
Added: Option “Disable Keyboard protection” (BPP)
Added: HTTP2 support (BPP)
Changed: Windows XP is not supported
Improved: Graphic elements in GUI
Improved: In browser blocking in Parental control / Web Access Protection
Fixed: Various functional and localization bugs -
ledgeri
nagyúr
-
ƵøŁĭ
veterán
-
frenk1
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Kérem, töltse le a http://letoltes.nod32.hu/remover6.exe programot és indítsa újra a számítógépét csökkentett üzemmódban, majd futtassa az imént lementett fájlt.
Windows 7 vagy korábbi rendszeren a csökkentett mód kiválasztását az F8 billentyű többszöri megnyomásával érheti el közvetlenül a számítógép bekapcsolása után, amikor a memória ellenőrzésre kerül és a merevlemezek kilistázódnak.
Windows 8 és 10 esetén a csökkentett módot a már bekapcsolt rendszerből tudja elérni. Ehhez tartsa nyomva a Shift billentyűt és úgy kattintson az Újraindításra, majd az újraindítás után megjelenő menüben válassza ki a Hibaelhárítás > Speciális beállítások > Indítási beállításokat menüpontot, kattintson az Újraindítás gombra, majd újraindítás után adja meg a Csökkentett módú újraindítás számát (4).
A program futása során nyomja meg az "y" billentyűt, majd az "1" és az "Enter"-t (amennyiben több vírusvédő terméket talál a program, akkor értelem szerűen a többi számot is), illetve még egyszer az "y" billentyűt az eltávolító által feltett kérdésekre. Ha végzett a program, indítsa újra a számítógépet normál módban.
Ekkor a programot eltávolította a gépéről.
-
HiFiHobbi
tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Szia! Ott a pont.
Már ment itt meddő vita arról a mikrofos windows10 szoftvere maga egy kémprogram. De hát nem fogták fel, fogják fel, hiába jelzi az ESET vagy NOD32 ezt a kamera elérést egyre többeknél, hogy épp a kamodat nézik Bill-ék. Még mindig az a reakció rá tévesen jelez az ESET mert a windows10 az szent maga a tökéletesség és kizárt kémprogram lenne benne vagy az lenne az egész. De én vagyok a hülye mert az ESET-nek hiszek és meg vagyok győződve róla más okokból és forrásokból meg tapasztalásokból jogosan jelez az ESET, jogosan mutatja kémprogramnak azt ami gyárilag is szándékosan annak készült Bill-éknél. Meg azért is én vagyok a hülye, mert Windows7 van fent.
-
King Unique
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Amikor pár hete felajánlotta nálam a programon belül a frissítés lehetőségét, akkor nem a 12.0.27.0-s verzió, hanem egy korábbi ment fel, ha jól emlékszem. Abban én az említett funkciókat akkor valami miatt nem találtam, pedig többször is megnéztem. Ha ez azóta változott, vagy már korábban is úgy volt, csak nálam valami miatt nem, akkor rendben.
Köszönöm!

-
King Unique
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Tehát akkor nálad ugyanilyen felállásnál ezek szerint minden OK. Egyébként pont az a helyzet, hogy látszólag érzékeli az ESET IS-t rendesen a biztonsági központ, ott van pl. mind a vírusvédelemnél, mind a tűzfal és hálózatvédelemnél, hogy az ESET az aktív és nincs szükség további intézkedésre. Egyébként amikor pár hónapja feltelepítettem és lecseréltem a Defendert rá, akkor egy ideig nálam is teljesen OK volt minden azon a rendszeren. Majd később egy összesítő frissítés telepítése után jelentkezett a probléma úgy, hogy azon kívül más változtatás nem történt. Ezért is kérdeztem rá, hogy ez most esetleg valami újítás és normális-e így, másnál is előjött-e, vagy csak én tapasztaltam.
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de megy a 10 es is mert már raktam fel!