- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
nekem már rég megvan a 11-es
de lehet az újabb verzió lesz
-
Kékes525
félisten
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6194 üzenetére
igazából meglepő mint sem érdekes...a nagy google-ön az eset segít megtisztítani a chrome-ot
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6193 üzenetére
Mint érdekesség, információ, okosság...így értettem
Rosszul fogalmaztam akkor.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6192 üzenetére
és ebben mi az érdekes?
az eset segít a google-nak kitakarítani és biztonságosan tartani a chrome-ot...
ez majndem olyan lesz mint az eset social scanner....van..de semmire nem jó
-
Jack Oneill
veterán
Ez erdekes
-
@ (#6189) st3v3np3t3r, (#6190) Jack Oneill: Ne akadjunk már fenn ezen. Ha nektek jobban tetszik, akkor 2, mindegy is, a lényeg, hogy még megy, gyors, a többit a jövő eldönti.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
csabyka666 #6188 üzenetére
Csak 2 foverziot kapott sajnos, ahogy a tobbi telo is. Az 5-os gyarilag volt rajta.
Viszont visszakanyarodva nyugodtan probald ki az uj ESET verziot, hatha nem lesz vele problemad. A vedelmi programokban meg igenis ajanlott a frissebbett hasznalni, mert ezeken mindig foktozgatnak valamit. Ahogy elottem leirtak, nem veletlen jon ujabb verzio. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
csabyka666 #6188 üzenetére
bocs, de ha 5tel jött ki akkor csak 2 főverzió frissítést kapott,nem? 6.x majd 7.x...az 2
mondjuk a 7 1-2 év múlva elavult verzió lesz, pont úgy mint az 5.1.1 most... sok app már 6-ost,pontosabban a
6.0.1-et követeli meg.... de akad szerencsére ami mg a 4.4.x-et kéri legalább... -
@ (#6186) Jack Oneill: Ez igaz, fejlődni, fejleszteni kell, csak amíg nem égetem meg magam, vagy amíg egy termék beválik, nem szívesen cserélem le. Okostelefon egy más téma, ott van mögötte nem kevés wow faktor is, hogy az előző verzióval már gáz vagyok, megveszem az újabbat 2x annyiért...már aki.
@ (#6187) st3v3np3t3r: 1 éve beruháztam egy Galaxy S6-ra. 5-ös droiddal jött ki, én 6-ossal vettem, most a 7-es van rajta. Lehet csak jól beleválasztottam, de 3 főverziót nem nagyon szoktak kiadni egy adott típusra. Egyelőre meg vagyok elégedve vele, remélem még jópár év múlva fogom csak érezni a váltás szükségességét. Előbb bedöglik szerintem a hardver, mint a szoftver.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
csabyka666 #6185 üzenetére
attól hogy védelmi szoftver, lehetnek benne kiskapuk amiket okos vírusíró ki is tud használni,pl hogy ne detektálja, vagy fertőzéskor adja hozzá kivtelek közé hogy ne jelezzen...ezért is adnak ki frissebb verziót, amik hibajavításokat is tartalmaznak, nem csak funkció bővítést vagy optimalizációkat...én azért lecsekkolnám azt a nod v6-al védett gépet egy 10-es verzióval is...én sokáig 8at használtam,de addig míg egy malware nem csusszant át az aktív védelmén...a 10es már megfogta
okostelefonoknak is lassan befellegzik...megszűnik a max 2éves frissítési ciklus,ez az androin one project...max 2év helyett minimum 2évig kapnakl frissítéseket és nem csak biztonsági javításkoat fognak kapni, anem 2 főverzió helyett akár 5-6 főverziót is kaphatnak majd...de ez más téma...
ugyan ez a helyzet a windows-al vagy linux-al is...a frissítéseket nem azért csinálják mert unatkoznak, hanem mert a hibákat javítani,foltozni kell...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
csabyka666 #6185 üzenetére
Nekem mindig az a velemenyem, ha ilyen felfogassal elnenk, meg mindig barlangban laknank es tuzet csiholnank. Minden valtozik, minden fejlodik, igazodni kell hozza. Persze igazad van, sok a marketing, lasd okostelefonok evente cserelgetese(mar aki).
-
válasz
Kékes525 #6184 üzenetére
Mindig kétkedve olvasom ezeket a véleményeket. Értem én, hogy az újabb jobb (lehet), de se az én, se a többi gép, amire telepítettem, soha nem fertőződött meg, sőt láttam már valakinél a 6-ost is, és nincs rá panasza, szóval ez szerintem pusztán marketing, hogy vegye meg mindenki az újabbat.
Jó, mindegy, majdcsak találok megoldást arra, hogy ne dobálja fel állandóan, hogy van újabb verzió...
-
Kékes525
félisten
válasz
csabyka666 #6152 üzenetére
Valószínűleg azért, mert a régebbi verziók nem ismerik az új technikákat, ami nagymértékben rontja a keresés hatékonyságát. Az adatbázis alapú keresés csak egy kis része a kereső technikáknak. Nagyon nem érdemes ezért régebbi verziókat használni, mert az a fentiek miatt tévesen kelti azt a benyomást, hogy védve vagy. Ha a 8-ast használod, akkor igazából nem véd az új, azóta elterjedt vírus technikáktól és vírus veszélynek teszed ki a gépedet.
-
Valaki? Nem hiszem, hogy csak engem érint...
-
Kékes525
félisten
Nálatok is előfordul, hogy mostanában bekapcsolás után hosszú ideig nem talál frissítést (ESS10)? Az ikonja mutatja, hogy keres, de a processzort nem terheli.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #6178 üzenetére
Igaz a szabad RAM-om így is 420MB.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6178 üzenetére
nekem Xperia Z1-en 5.1.1 alatt 18-60MB között szokott mozogni
-
GEPESZ66
veterán
Az Eset Mobile Security-nek mennyi a RAM foglalása?
Az Avast-nak nálam, A3 2016-on 202 MB. -
Kékes525
félisten
válasz
st3v3np3t3r #6174 üzenetére
Ez nem politikai topik. A politikai tartalmaknak megvan a helye: Politika - PROHARDVER! Hozzászólások Ide off-ként esetleg más vírusokkal, biztonsággal kapcsolatos dolgok jöhetnek, de az is módjával és csak akkor, ha a fő mondanivaló a topik témájába vág.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6172 üzenetére
ugyan már...az csak marketing fogás
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6171 üzenetére
Az biztos. Bar ez a hir nelkul is erezheto volt, hogy az oroszok hiresek a kemkedesrol. En nem tartom veletlennek, hogy lett belole ingyenes verzio is
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Kaspersky-nek ez elég égő lehet...
-
TIT
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6169 üzenetére
Volt már ilyen,általában jó helyen van,de nem szimpi.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6168 üzenetére
érdekes,hogy az AV-Comparatives a Bitefendert hozta ki a legjobbnak, 100% pozitív blokkolás,0 fals pozitív jelzéssel a Real-World Protection Test-ben...
-
Jack Oneill
veterán
Ha felmentek az ESET oldalara, a megujult felulet fogadja az embert, illetve a VB100 ujabb kituntetes, amit most kapott meg a program.
-
Orlin
addikt
válasz
Jack Oneill #6166 üzenetére
Jön az őszi Windows frissítés ,majd újra teszem a rendszert.És megy fel utána az 11-es Nod...
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Jack Oneill #6162 üzenetére
Ez hivatalos, csak kicsit buherálni kell a hun nyelvet. De meg is várhatod a rendes hun-t amit nem kell buherálni. Ahogy te érzed.
-
Ga3rieL
senior tag
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Jack Oneill #6159 üzenetére
azt nemtudom, de itt írták és eszerint magyarrá varázsolható.
És a kép szerint a regeditben megkeresed azon az útvonalon a kulcsokat, és amiket bejelöltem én is, azt a kettőt kell átírni. az egyiket hu-hu-ra, a másikat 1038-as kódra. Ha átváltod hexara akkor a 1038 lesz,de ha a felsőre, akkor má számot mutat majd, de az úgy lesz jó. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Ga3rieL #6156 üzenetére
bocsi, de a nyelvtudásom magyarra meg max angolra terjed ki
de a mostani internet security ugyan azt tudja mint a smart securtiy...semmivel sem tud többet, mellesleg az eset honlapjáról töltöttem le
tehát még nem lejárt termék
jelszókezelőre meg adattitkosításra nincs szükségem
amit használok belőle azt bőven elég, mellé egy ransomfree van még telepítve
ennyi
-
GEPESZ66
veterán
Eddig android-on az Avast termékét használtam, Samsung A3 2016-os telefonon.
Az Avast adathalász elleni védelme a Chrome böngészőn működik, viszont a Samsung Internet böngészőn nem.
Az Eset terméke adathalász védelem tekintetében ezen böngészőkkel együttműködik-e, ill. még melyek esetében használható? -
Ga3rieL
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #6155 üzenetére
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #6153 üzenetére
akkor telepitsd kapásból már a 11-est, ugyanis már az is fullos állapotú
-
st3v3np3t3r
nagyúr
milyen érdekes....ha 8-ról frissítem 9-re,majd 10-re az ESS-t,akkor a 10-ben a meghülyül a tűzfal és tiltogatja le a kapcsolatokat feloldás után is... ha kapásból a 10et telepítem, akkor megy rendesen minden....
-
Üdv mindenki!
Írtam korábban már a topicba a problémámat, de nem kaptam rá érdemben megoldást. Talán most. Szóval...
8-as ESET Smart Security-t használok, és azt szeretném elérni, hogy ne kínálja fel a frissítési lehetőséget, ha új verzió jelenik meg. További beállítások -> Frissítés -> Beállítások -> Beállítások -> Programösszetevő-frissítés kikapcsolás be van jelölve (bár lehet ennek nincs köze hozzá), mégis néha feldobja, hogy ingyenesen frissíthetem, de pont ezt nem szeretném, magyarán csak az adatbázis frissüljön, ahogy eddig is, a programverzióra kiadott frissítéseket ne is kínálja fel! "A legújabb termékverzió rendszeres keresése" jelölőnégyzet nincs bepipálva.
Ezt hogyan lehet elérni? Szerintem ennek a beállításnak is elegendőnek kellene lennie, aztán mégse jó...
Nem lehet valahogy a tűzfalával blokkolni bizonyos fájlokat, amik ezért felelnek?Köszi a segítséget előre is!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6150 üzenetére
van hogy egy reklámoldal beugrik, azután szokott ilyenek csinálni általában a rendszer...valahol,valami megbújt :/
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6149 üzenetére
Annyi volt, hogy előző nap futattam scandisket és töredezettségmentesítést. Amikor ez kezdődött, pont a bónuszbrigád egy linkjét nyitottam meg. Utána teljes vírusellenőrzést csináltam és rendszer takarítást ccleanerrel. Szerintem ha baj lenne, már ma is jelentkezett volna.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6148 üzenetére
lemezkarbantartót futattad teljes takarítással? lehet valami próbálkozik onnan rendszerszolgáltatáson keresztül
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6147 üzenetére
Annyit írt, hogy az alkalmazás, ami kiváltotta: svchost.exe
és a felhasználó: NTAUTHORITY/Hálózati szolgáltatásÖrülök, hogy tiltotta végül, csak nem értettem, miért jelent meg újra, meg újra 20 percen keresztül. Azóta egyáltalán nem jelentkezik.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6146 üzenetére
mivel rendszer szolgáltatás, meg kell nézni pontosan melyik próbál kommunikálni...
érdekesség az hogy egy lejárt tanusítványt akarna letölteni...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6145 üzenetére
Koszi, de ez most jo, vagy rossz? Latom, hogy hova tartozik a cim, de ki es miert akart oda kommunikalni?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6144 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
Az ESET kb 5 percenként dobált fel egy ilyen üzenetet. Egy ideig szünet, aztán megint.
http://s.ss2.us/r.crl;Belső tiltólista szerint letiltva;
C:\Windows\System32\svchost.exe;
NTAUTHORITY\HÁLÓZATISZOLGÁLTATÁS;
52.222.168.234;
Ez így magától egy kis ablakban jelent meg, hogy cím letiltva. Ez mi lehet? Egy adatbazis frissites utan mar nem csinalta tovabb. -
Jack Oneill
veterán
válasz
tobias88888 #6142 üzenetére
Na legalabb megoldodott. Nekem automatan van, mert teljesen jo ugy szamomra. Idegen kapcsolatokat blokkol. Ezt a tanulo modot meg nem probaltam.
-
tobias88888
őstag
válasz
Jack Oneill #6104 üzenetére
Írtam, de értelmes választ nem kaptam. Most újra megnéztem és interaktívon volt ami azt eredményezte hogy egy csomó app nem ment (pl az Oculusé...), hiába volt engedélyezve. Áttettem Tanulóra és így most jó.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Jack Oneill #6140 üzenetére
Igen sikerült már.
Shift+restart-ot próbáltam, de az nem volt neki jó -
Ciccuka
veterán
Hogy lehet uninstalálni win8.1-en ahol nincs csökkentett mód?
Ez a módszer nem vált be: Hogyan távolíthatóak el kézzel az ESET biztonsági termékei
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6137 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6136 üzenetére
Csak is jo ertelemben irtam Uram
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6135 üzenetére
kedves vagy
annyi hülyeséget nem írtam azért
na, vissza a témához...lecseréltem a 10.1-et 8-ra...ezzel nincs gond
érdekes hiba a 10.1-ben...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6134 üzenetére
Nem mondod? Spityu? Jesszus mennyit rohogtem az irasaidon. Emlekszem
Igen nagyon franko az s7 Udv itt a nod topikban.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6133 üzenetére
Akkoriban Spityu27 nick-el voltam reggelve
gondolom sokkal jobb mint az S5
én most Motorola Nexus 6-ra pályázok
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6131 üzenetére
Még régebbről igen
de kb 1 éve s7 edge
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Jack Oneill #6130 üzenetére
pont az a baj hogy automata üzemmódban használom...a többi túl magas szint nekem
téged nem az S5 topikból ismerhetlek?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6129 üzenetére
Automatan meg nem probaltad a tuzfalat? Nekem ugy van es semmi gond az utorrentben.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
ó, de jó hogy van ilyen topik is
technikai kérdésem lenne:
ESS10.1-el kapcsolatban, pontosabban tűzfal problémám van
berakom az utorrentet hogy engedje át a kimenő/bejövő kapcsolatokat
...ez részben megy is, a portnyitásig és letöltésig, míg megy a letöltés megy a feltöltése is egyben...de most jön a gond...
amint elindítom az utorrent alkalmazást, sorra letiltja a tűzfal a kapcsolatokat...kb.5perc alatt 1000 kérést utasítva úgy hogy be van állítva kimenő/bejövő forgalom átengedése, még IDS kivételbe is beraktam...persze a feloldott kapcsolatok működnek, de az új kapcsolatokat automatikusan eldobja, még akkor is ha letiltom a tűzfal funkciót...valakinek valami ötlete erre?
routerben van port továbbítás és DHCP-ben a gépemre fix ip hozzárendelésbár nem ide tartozik,de:
miért nem lehet egy azon gépnek más-más ip-re ugyan azt a portot megnyitni? mert hol vezetékről hol wifiről menne a torrent...otthon...így ha vezetékre dugom mindig állítanom kell a port továbbítást... -
Ga3rieL
senior tag
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #6110 üzenetére
Már végleges nem Beta.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
#41473792 #6109 üzenetére
Akkor gondolom magyarrá is lehet, vagy arra nem működött?
Jack Oneill nálam is volt fent már a 10-es béta, és lehet ezt is kipróbálnám így, de még nem döntöttem el.
És ha jól állnak vele, akkor lehet ez év végére meg is lesz magyar nyelven, ugyebár.
Degu61 Ácsi!!!!
Mi az,hogy ezek vannak? EIS , EAV , és nem ESS hanem ESPP ??? az milyen???
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #6110 üzenetére
Igen béta.
-
raccoon24
csendes tag
válasz
barnibal #6097 üzenetére
2016-ban jutottam egy 3 gépes licenchez.Megnéztem a Sicontact-tól kapott e-mailt és úgy látom, hogy 1 Felhasználónév - jelszó párost, illetve 1 licenckulcsot kaptam.Vagy az egyikkel, vagy a másikkal aktiválható mindhárom gépen a licenc.
Letöltöd, telepíted, aktiválod.A második, harmadik gépre hasonlóan ( vagy a telepítőt egy pendrive-ra is teheted, és arról másolod át a gépekre ).
A legfrissebb verziót ( 10 ) javaslom, mert egy régebbi telepítése után, előbb-utóbb úgyis jelezni fogja, hogy elérhető egy újabb programverzió. -
Jack Oneill
veterán
válasz
tobias88888 #6101 üzenetére
Miért nem írsz a supportnak? Kb 1 órán belül, ha nem hamarabb, fel veszik veled a kapcsolatot.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #6084 üzenetére
Erre valaki? Már azon vagyok hogy törlöm az egészet a fenébe
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Path of Exile 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest