Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Nem írtad melyik nyelvi verziót szeretnéd, én a magyart linkeltem.
Itt az angol: EAV (64-bit) / ESS (64-bit)
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Nem béta, 3 nyelven már elérhető a végleges verzió.
-
válasz
Dictator^
üzenetére
Én erről nem tudok az 5-ös esetében.
A 6-os esetében is biztos lehetnek bugok, mint minden más szoftvernél. Én 2 dologgal találkoztam eddig:
- telepítés után kell neki restart, mert különben belassítja a gépet.
- a szkennelése lassú a korábbi verziókhoz képest, de persze jó esetben ezt egyszer kell megcsinálni.Ezek na dolgok nálam jöttek elő. Javaslom, tedd fel a gépre és próbáld ki.
-
-
válasz
Dictator^
üzenetére
Nem tudom, hogy milyen oprendszer van fent, de én egyiket sem használnám, hanem az új 6-os verziót. Egész jó lett.
A 2 magos procit el kell vnnie, de kérdés, milyen kétmagos? Az ssd sokat segít, mert manapság már inkább a hdd a szük keresztmetszet. Egy ssd-től megtáltosodik a gép. -
Narxis
nagyúr
válasz
Dictator^
üzenetére
Igen, a win 95-nek is kisebb a gépigénye az XP-nél vagy Vistanal. Nem szabadna, hogy ennyire zavarjon, mondjuk nyilván függ a hardveredtől illetve ha valami gubanc van szoftveresen, pl. összeakad más védelmi alkalmazásokkal, driverekkel stb. az tényleg okozhat ilyen és ehhez hasonló anomáliákat. Nem tudok mit tanácsolni, én több gépre is telepítettem a 3-ast amióta létezik és most már a 4-est, nem volt vele gond. Használd akkor a 2.7-est, az is jó.
btw.
Új verzió: 4.0.424
- fixed random email corruption with large attachment when scanning read messages
- fixed startup of Mozilla Thunderbird after reinstallation/upgrade from V3 to V4 or after adding an extension
- fixed problems with older Novell clients
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Dead Format - Jövő hónapban elmerülhetünk a VHS horrorban
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- World of Tanks - MMO
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest