Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
Sharkweb
üzenetére
Az nem nagyon játszik, mert nincs szükségem több licenszre.
Egy kérdésem máris van: a notebookra rádugtam a töltést, el is indult az "első ellenőrzés". Mennyire normális az, hogy elég sok vizsgált állományhoz azt írja, nem lehet megnyitni, és a naplóban narancssárga színt kap. Ez hétköznapi, vagy más miatt lehet ez? -
Spec
őstag
válasz
Sharkweb
üzenetére
Jah, igen. Ez így van. De a legtöbb hasonló témájú cikknél azt írják, hogy ezek csak a fő típusszámok, és minden megjelölt típusszámú router esetében az altváltozatok is ugyanúgy érintettek.
Itt egy újabb cikk, amiben szintén azt írják, hogy nem csak a listán lévő router tulajoknak kell aggódni, ezekről igazolódott eddig az érintettség, de ugyanúgy lehet a többi is érintett, amiről még nem tudunk.
Egyébként ezt a cikket az ESET szakembereinek segítségével írták, és elviekben azt írják, hogy "8. Az ESET képes detektálni ezt a kártékony programot? Igen, az ESET megoldásai Linux/VPNFilterként észlelik a kártevőt."
Az, hogy ez mennyire megbízható nyilatkozat azt mindenkinek a véleményére bízom, mivel én direktben kommunikáltam az ESET supportjával, és ott azt mondták nem nyújt 100%-os védelmet, mert még nem ismerik a fertőzés pontos mechanizmusát.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Sharkweb
üzenetére
A prohardveren veszem észre,hogy ha megnyitok egy témát,majd az utolsó oldalra lapozok a nyíllal,lasabban jön be.
A telefon saját kártevőírtóját aktiváltam.
A tevékenységnapló sem mindig mutatja,hogy neteztem,s mennyi oldalt védett.
Pl. reggel bekapcsolom a mobilnetet,s böngészek, majd ránézve a tevéjenységnaplóra, nem mutatja ezt. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Sharkweb
üzenetére
Erdekes,mert a winyon elvileg meg van 200 gb szabad hely. Mondjuk el tudom kepzelni, hogy a tobbi nagy fajlt kicsimagolta, es a mass effectre mar nem maradt szabad hely. Viszont akkor ezeket a kicsomagolasokat a rendszer urithetne,hogy helyet adjon a kovetkezonek. Avast pl ilyeneket nem irt ki, ami tudom,nem jelent semmit.
(#5769) quailstorm
Na igen. A feher szin helyett lehetne valami sotetebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Majd lesz még kérdésem, mert a napokban Avastról jöttem át egy próbára.