- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis #57896 üzenetére
Igen Skyrim + W3 nalam kb egy szint. Mindket jatek masban domborit kicsit nagyobbat. A Skyrim lore epitese ami egyedulallo kb, emlekszem anno Pc-n magyaritas megjelenese utan kb mindent is elolvastam a jatekban
Erosen motoszkal bennem, hogy meg kellene vegyem Switchre, kb 7-8 eve jatszottam vele utoljara.
-
válasz
Rigormortiis #57894 üzenetére
A
amugy eleg epic volt, tetszett. Viszont ugy osszesegeben, komplexitasban, tartalomban nalam nem er fel a Skyrimhoz, meg mindig az a favoritsarkany fight -
válasz
Rigormortiis #57892 üzenetére
Nincs, rajottem kozben hogy van meg par post game quest. 25 ora, lvl 43. Most gyujtom a
shardokat, meg ugralok lefele a nagy lyukba es utom a bossokat -
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #57891 üzenetére
Gratula! Hány óránál tartasz? Ő ha jól emlékszem az alapjátéknak sincs még vége
A dlc-t ki ne hagyd, de kösd fel a gatyát
Én a Mario Rabbids Kingdom Battle-t nyomtam végig, eszméletlen jó, már a DK dlc-t viszem de lehet, hog, pár challenge pályát még lenyomok, annyira elkapott. Még szerencse, hogy tavaly egy leárazás keretében megvettem a második részt az összes dlcvel
-
válasz
Rigormortiis #57862 üzenetére
Na legyurtem a
, leporgott a credits. Le kellett raknom a jatekot, gondolom van valami end game. No meg ott a DLC is, par ora meg belemegy valoszinuleg.sarkanyt -
kukucskad
tag
Sziasztok, tervben van egy switch oled vásárlása és az a kérdés merült fel, hogy Roblox-ot rá lehet-e valahogy varázsolni komolyabb hackelés nélkül?
Köszi! -
Ninten
csendes tag
PlatinumShop-nál van most nyári leárazás - az Another Code és Advance Wars pl. nagyon ritkán bukkan fel használtan, vagy úgy egyáltalán. [link]
-
ldave
félisten
Szeptember 13-án indul a Splatoon 3 nagy fináléja, valószínűleg ez lesz utolsó frissítés a játékhoz.
Új amiibook is érkeznek:
-
igorguzmov
tag
Ma délután volt egy darab Metroid dread a szolnoki Mediamarktban 9900 forintért. Nem nagy deal de ha valaki esetleg itt lakik és nincs meg neki érdemes lehet kiszaladni.
-
válasz
Rigormortiis #57883 üzenetére
bakter
-
Rigormortiis
veterán
válasz
igorguzmov #57882 üzenetére
Már nincs
-
igorguzmov
tag
válasz
igorguzmov #57863 üzenetére
Újra vannak raktáron a Mediamarktban játékok. Van Pikmin 4 is. [link]
-
válasz
lugosi #57879 üzenetére
Szerintem is nehéz, de az a szabadság, amit a játék ad, pont egy sok szabadidővel rendelkező gyereknek való. Nem beszélve arról, hogy a nehézség még javíthat is a problémamegoldó készségén, ha kellően türelmes hozzá.
Azért fogalmazok ilyen hülyén, mert fogalmam sincs, hogy milyen egy mai tíz(en) éves. Nekem viszont nagyon bejött volna anno.
-
Balinov
titán
Srácok, tanács kellene. Kisfiam a barátjánál játszott valamelyik Zeldaval és nagyon tetszett neki. Ennelfogva kezenfekvo jó hogy szülinapjára kapja majd ajándékba
Nade melyik Zeldat? Néztem a kiadási sorrend alapján a BOW szinpatikus, és talán 10 évesen is élmény lenne már neki, Apa segítségével persze, ha kell..
Sztetek jó választás ez vagy inkább másik részt nézzek?
Üdv Bali
-
l.skywalker
titán
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis #57870 üzenetére
Mióta az eszemet tudom én kizárólag egy játékkal játszom, amíg végig nem viszem, vagy meg nem unom. Hál Istennek sok kritikát olvasok, itt is sokak véleményére adok, így nagyon kevés játék az amiben csalódnom kell és végül félbe kell hagyjam.
Más, tegnap megjelent a Darkest Dungeon II Switchre, első részét imádtam. Ezeknek az indie játékoknak jól áll a Switch
-
consono
nagyúr
válasz
Rigormortiis #57870 üzenetére
Én is így szeretek játszani, de főleg azért, mert történetcentrikus játékokkal játszom.
-
penge111
addikt
Az utóbbi pár hétben kizárólag kis indie, rövid játékokkal szórakoztam. Akadt közte néhány gyöngyszem:
Shovel Knight: ez kb 7 órába került. Ez egy zseniális platformer játék. A grafika, a zene, maga a játékmenet is a NES korszakot idézi. A játék nem túl nehéz, sűrűn vannak benne mentési pontok, van jó pár ötletes mini boss, boss. Viccesek a párbeszédek. Van hozzá több teljes értékű dlc is. Én imádtam minden percét.
Wildfrost: ebbe rengeteg óra beleszaladt. Kb 35-40 óránál járok. Ez egy roguelite kártyás játék. Akinek bejött a Slay the Spire, szerintem ez is tetszeni fog. Nem a könnyű játékok közé tartozik, nagyon észnél kell lennünk, hogyan építjük a paklinkat. Minden egyes sikertelen run után valamennyit fejlődünk, újabb lehetőségek nyílnak meg előttünk a központi faluban. 3 fajts hős közül választhatunk, azon belül pedig teljesen eltérő kártyák állnak a rendelkezésünkre. Grafika, zene nagyon rendben van. Rengeteg módon lehet a kártyákat, paklinkat idővel fejleszteni. Nagyon sok múlik rajtunk, hogyan döntünk. Sajnos az RNG-nek is jelentősen befolyásoló ereje van. Ahhoz, hogy az igaz befejezést megkapjuk összesen 10 átokkal a nyakunkban kell végig vinnünk a játékot, én jelenleg 9-nél járok. Egy teljes kör kb 40-perc, ha nem halálozunk el idő előtt 😊
Sayonara Wild Heart: Ez egy igen rövid, de annál velősebb játék. Az első végigjátszásom kb 1,5 óra lehetett. Ez egy zenére kihegyezett runer játék. Számomra iszonyat jó képi világgal, bitang jó zenékkel. Nem is nagyon játszottam még szerintem ilyesmi játékkal. Még párszor tuti kipörgetem, mert egyszerűen tök jól ellazít. Teljesen más stílus, de a Tetris Effecthez tudnám valahogy hasonlítani.
Dust: An Elysian Tail: ezt kb. 10 óra alatt fejeztem be. Metroidvania stílusú játék. A játéknak nagyon jó a grafikája, el lehetett vele lötyögni, de számomra nagyon messze áll a zsáner királyaitól. A történet középszerű, de szinte minden párbeszéd szinkronos. A harc kellően pörgős, de az ellenfelek nem annyira változatosak. Nagyon könnyű a játék, talán az utolsó pálya, ami nagyobb kihívást okoz. A bossokra szinte nem is nagyon emlékszem, mert mind elsőre elhasalt előttem…
-
Rigormortiis
veterán
Kb egy éve indultam neki, de most már csak végére érek a Kingdom Battle-nak
Harmadik világ pipa. Eddig ez tetszett a legjobban, itt nem voltak túltolva a puzzle-k. Hihetetlen mennyire aprólékosan ki van dolgozva a játék. A DK dlc-be is belenéztem, az is jó lesz.
-
-
válasz
igorguzmov #57863 üzenetére
Pikmin 4 erdekelt volna, elfogyott
-
igorguzmov
tag
Viszonylag nyomott áron kaható pár játék most a Mediamarktban. Érdemes szétnézni kinek mi hiányzik a gyüjteményéből.
Bayonetta 3 (9900 ft)
Pikmin 1+2 (8900 ft)
Pikmin 4 (9900 ft)
Princess Peach: Showtime! (11900 ft)
Ezeken kívül is van még egy két olcsósított játék. -
Rigormortiis
veterán
-
válasz
Rigormortiis #57860 üzenetére
Tanacssal azert el tudsz latni? Fighter classal nyomom, tetszik main karinak a pajzs + kard kombo, kell nekem errol váltanom vagy vegig fogom tudni vinni vele?
-
válasz
Rigormortiis #57858 üzenetére
Az mar most is feltűnt, hogy a mezei ellenfelek is ha sokan vannak pillanatok alatt ledaralnak. A pawn-okat meg főleg.
-
válasz
Rigormortiis #57856 üzenetére
Androidon Nintendo Switch Parental Controls, hivatalos Nintendo altal kiadott alkalmazás. Kuld ilyen havi összesítőt is, hogy mennyit jatszottal adott honapban.
-
Na, elegge elkapott a Dragons Dogma
-
válasz
Rigormortiis #57849 üzenetére
Szerintem az Odyssey szellemes reszenel sokkal jobb. Rengeteg apro kis figyelmesseg van benne, iszonyat jopofa. Egy 10-12 orara lekötött, nem untam egy percet sem. Jobban story-driven mint a Mario Odyssey. Szerintem a "boss harcok" is kellemesek, var nekem volt egy ket nehezebb benne. Imadtam a porszívót, mindent fel lehet szippantani, eszméletlen fun
-
Rigormortiis
veterán
Jól sejtem, hogy a Luigis Mansion 3nak olyan hangulata van, mint a Mario Odyssey elejének, és a Kingdom Battle harmadik világának?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #57842 üzenetére
Köszi, a random boss fightokkal meg is vett a cucc.
Witcher3-ban is imádtam pl a szörnyvadászatokat.
Akkor szerintem este behúzom, TotK nagyon jó de nem mindig van türelmem hozzá most. Kéne valami ami Skyrim/Witcher szerű, az elé szívesen leülök csak 1-2 órára is.Rigormortiis Köszi neked is! Nekem eddig mindig kimaradt valamiért de akkor ideje pótolni.
-
Rigormortiis
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog találni a Bayonetta Origins. Elsőre csak az art style fogott meg, és hát szeretem a Bayonetta játékokat, ezért is vettem meg.
Az első, amit kiemelnék a látvány mellett, az a zene. Együtt egy annyira de annyira mesés hangulatot varázsolnak, hogy arra nincsenek szavak! Nekem folyamatosan eszembe jut közben a Harry Potter Halál Ereklyéiben látott animációs kisfilm, és a Resident Evil Village intrója/outrója. És ez hatalmas dicséret!
A játékmenet is zseniális és csöppet sem megszokott. Köze nincs a Bayonettákhoz. Az egyik analóggal Cerezát, a másikkal a démonunkat irányítjuk. Tetszik ez a figyelemmegosztás. Tele van kreatív ötletekkel az egész, hasonlóan az Astral Chainhez.
Na de a lényeg: fura egy ilyen anyaggal játszani: kicsit olyan, mintha Michelle Wild gyerekkori, amúgy átlagos videóit nézegetnénk (ha lenne), hiszen az eddigi részek kőkemény szexizmusról és erőszakról szóltak, még ha nem is vették magukat komolyan. És pont ezt imádjuk bennük
Önmagában nincs benne semmi kivetnivaló, de azért érezzük, hogy...végülis japánok
Éés a játék végeztével megnyílnak a kosztümök, amik...nos, a Bayonettákból ismerősek lehetnek. De egy tíz éves forma kislányon azért...japánok.
Ugyanakkor valóban annyira durván jó hangulata van egy nem megszokott, de rendkívül kreatív és zseniális játékmenettel megfűszerezve!
Szóval én már pár óra játék után is merem ajánlani, szerencsére a dobozos változat elég baráti áron van
-
válasz
Micsurin #57827 üzenetére
Na, közel 6 óra belement a Dragons Dogma Dark Arisen-be, szerintem ez egyáltalán nem rossz. Skyrimot eddig nálam nem eri utol, nekem az az etalon medieval fantasy jatek, de abszolút élvezhető. Technikailag eddig nem volt vele semmi gondom, leszamitva talan a kicsit rovid latotavolsagot, neha tulzottan a pofamba popupolnak a tereptargyak, de hat a switch az ennyit tud, ez van. Tolteni nem tölt szerintem veszesen sokat, fagyas, bug nem volt eddig. Maga a játékmenet nem rossz, nekem elsore kicsit fapadosnak hatott, de elkezdett melyulni, van benne testreszabhatósagi faktor bőven es nem kifejezetten könnyű. Volt nehany eleg jo random boss fightom amit kifejezetten elveztem, erdemes felfedezni. A zene egesz jo, a hangulat engem el tudott kapni, siman besziv(na ha lenne eleg idom).
Szerintem azt az 5-6 eurot lazan megeri.
-
cactuar
senior tag
Dragon Quest III HD-2D 30 perc gameplay
Details:
- Made many improvements for modern players while staying true to the original
- Additional story elements supervised by Yuji Horii
- The Protagonist will have 2 appearances: “Appearance A” and “Appearance B”
- Towns appear like miniatures in the overworld – Monsters appear in towns
- Amount of villagers in towns is increased with new conversations
- Overworld changes from day to night as in-game time passes
- New glowing points in the environment to get items from
- New environmental sounds
- Random encounters
- New combat Abilities
- 3 difficulty settings
- Battle speed can be adjusted with shoulder buttons
- Auto saves
- 9 slots for manual saves
- Last 30 conversations are saved in the menu
- 2 camera distances: normal and close-up
- Mini-map can be toggled on or off
- 2 graphics modes on console: Framerate (60fps) or Graphics (4K)
- 4K resolution on PS5, Xbox and PC -
Piazza
tag
Sziasztok!
Egy ideje ha beteszem a Switchet a dokkoloba, ami a tvre van kotve, nem ad kepet a teven. A tv felismeri hogy eszkoz csatlakozott hozza, atvalt a csatornara, de innen nincs tovabb.. nincs jel nincs kep.
Miert lehet ez?
Mit tudok tenni hogy megszuntessem a hibat? -
válasz
Rigormortiis #57837 üzenetére
Na azt ki ne hagyd. Szerintem marha jó lett.
-
PHM
addikt
válasz
Rigormortiis #57835 üzenetére
Hiszi a piszi!
-
Rigormortiis
veterán
Istenem de jól néz ki a Cereza and the Lost Demon!
És most mát tényleg befejeztem a Switch-re történő vásárolgatást!
-
horkovy34
junior tag
válasz
Sirandrish #57825 üzenetére
De nem èn vettem meg!
-
Lamond
csendes tag
Sziasztok!
Nintendo Online családi csoportba (Expansion Packkel) csatlakoznék, ha valahol a 8 helyből még van kiadó vagy mostanában indul vagy évfordulós.
Köszönöm!
-
Tegnap fantasy hangulatban voltam, belekezdtem a Dragons Dogmaba. Kicsit több mint egy órát játszottam vele, eddig technikailag Switchhez mérten teljesen ok. Meglátjuk mennyire fog meg, a Witchert, Skyrim-et nagyon szerettem.
-
Zárjuk le itt. Semmi gond nincs, ha beszélünk róla, veszélyeket ismertettük, Hardverapró ÁSZF be lett téve. Szerintem mehetünk tovább. KÖSZÖNÖM.
-
lanszelot
addikt
válasz
morfondőr #57817 üzenetére
ha egy gyerek onnan tud vásárolni, akkor a szülők hibája nem az enyém.
Kiemeltem a végén. Ha valaki csak nyomkod de nem olvas az megint nem az én hibám.
Ma már minden oldalt le tud fordítani a böngésző, tehát a nyelv sem akadály.
Afsz-t nem sért mert nem osztottam semmi felhasználónevet. Azt pedig nem lehet tudni, hogy valaki kitolta, és használtként eladja. Mert ekkor a cartridge eladás is afsz-t sért.
Csak így lehet a digitális tartalmat eladni ha már kitoltad. Honnan tudod hogy nem legálisan adja el mint a cartridge -t?
Azért írtam az offline megoldást, hogy úgy tuti nem lehet baj. Nem azért mert úgy kell
Az oldalon ott a customer service ha gond van, ők vissza adják a pénzt, ha átvernek.
Ez nem illegális oldal, már írtam. Mert akkor eneba g2a stb is mind illegális. -
Micsurin
nagyúr
válasz
lugosi #57818 üzenetére
A wareztől ez messze áll… kulcsos oldal és account nem lesz warez még ha szürke téma is. A fiókra ki lett fizetve a game.
Annak menete és megoldása másik kérdés, de szigorúan véve nem warez, ászf-ez itt sérti? Megint másik kérdés.
Az meg szintén másik kérdés, hogy a fiók mindig is az eredeti useré… elég ha az egy számlát felmutat és már ki is zárt téged (Steamen és Battleneten nem ritka…). Ilyen helyről kulcsot veszünk max és azt is ASAP beváljtuk.
Egy ominózus Ubisoft eseten túl még sosem volt gond a kulcsokkal tömegesen nem kell itt fiók meg konzol bannal riogatni….. -
morfondőr
addikt
válasz
lanszelot #57815 üzenetére
Ilyenkor illik nyomatékosan kiemelni, hogy milyen veszélyeket rejthet egy ilyen vásárlás, mert nem mindenki tájékozott ebben! Szerinted hány gyerek van, aki oda figyel, hogy tiltsa a netet, mielőtt elindít egy játékot? Aztán jön a banán és esetleg az egész konzolt letiltják és máris a segítségből (mert gondolom annak szántad a bejegyzést) rögtön károkozás lett!
Nem ellened irányult az én hozzászólásom, hanem kiegészítésként írtam, mint ahogy tették többen is. -
lanszelot
addikt
válasz
morfondőr #57812 üzenetére
Vki készített pár felhasználót, .egvette anno rá, most meg ugyanazt eladja több embernek.
Megveszed, leszeded, offline /tiltod a netet/ kitolod, ennyi.
Ha nem csak arra kell hogy kitold egyszer akkor ez nem neked van. Arra ott a cartridge £50 - ért.
A linkhez oda írtam, felhasználó neves figyelj oda.
Nem értem mi a gond.
Mi köze a hardver apróhoz?
Hogy jön az ide? Külön vonattal, fel ne ismerjék? -
horkovy34
junior tag
válasz
lanszelot #57811 üzenetére
Èn èrtem ès tisztában vagyok azzal hogy limitált volt ès hogy melyik milyen áron megy. Én csak azt mondom hogy számomra ez a 3 játèk együtt sem èr mèg 30 ezret sem használtan, akármennyire is volt limitált.
Őrültsèg/megszállotság kell ahhoz hogy, ilyen összeget ember ki adjon csak hogy birtokolhassa ezt a játèkot, ami számomra egyenlő a butasággal!
Szimplán felnőttem ennyi!
-
morfondőr
addikt
válasz
30z.Samu #57810 üzenetére
Én is vásároltam ott régen PC-re, de azért ez több, mint gyanús, hogy honnan van nekik ehhez a játékhoz kulcsuk? Kártyásan lehetett venni, store-ból, és még honnan? Volt olyan ország, ahol code-in-box-ként árulták? Mindenesetre senki ne lepődjön meg ha nem azt kapja, amit vett, vagy később kiderül hogy valami turpisság és ban lesz belőle.
Szerk: elvonta a figyelmem a "key activation" és nem figyeltem, hogy account. De ettől függetlenül azért nem fogadnék nagy tétben, hogy sosem fogják bannolni az acc-ot!
-
lanszelot
addikt
válasz
30z.Samu #57810 üzenetére
Én is vásároltam már többször is, és nem volt gond.
Ez régebbi mint az eneba.horkovy34: mivel ez limitált kiadás volt, így az ára annyi amennyiért adják.. £30-50 igen jó ár érte. Én £30 ért vettem használtan, de több hónapig napi szinten többször vadásztam rá.
Nézz szét milyen áron van, lesz meglepi. £3999 -ért van a bontatlan.koncsik: nem értem amit írtál.
-
-
horkovy34
junior tag
válasz
koncsik #57802 üzenetére
Jó hát........
Tudtam én hogy boltból még drágább! Ez véleményem szerint vicc kategória és szerintem minden olyan embernek az aki két lábbal a földön jár. A negyedét se éri ez a játék. De azért még lenne pofájuk ilyen ár mellett a szállítási költséget is rákúrni az emberre!
Igazából nem is tudom hogy ezen nevetni vagy sirni kellene e.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis #57798 üzenetére
A poén, hogy hozzá se kellene nyúlniuk a kinézethez. Emuban, meg overclockolt konzolon kábé Ps4-es szinten néz ki a játék, mert nem fogy el az engine alól a hardver, ha két ellenfélnél több jön rád
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro