Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Szóval aki szereti a puzzle játékokat, az vegye meg, vagy tegye wishlistre a Lorelei and the Laser Eyes-t, mert ez nagyon-nagyon jó! Nem is tudom mikor vettem elő utoljára papírt, ceruzát egy játék miatt, de itt nagyon hasznos, még térképet is rajzoltam, hogy mi merre van
-
-
penge111
addikt
Tegnap végeztem a Blasphemous 2-vel. Simán hozza az első rész színvonalát. Nekem nagyon tetszett a játék elborúlt világa. Zseniális az art benne, néhol döbbenetesen groteszk. A játék a végső pályát,bosst leszámítva szerintem vállalható nehézségű. De az utolsó pályán, és a végső bossnál elgurult a fejlesztők gyógyszere. Maga a játék kb. 15 órámba került 95%-ot jelzett a végén a térkép felderítettsége. Ebből 3 órát elvitt az utolsó boss
Egyébként 2 buggal is találkoztam, amin csak az újraindítás segített. Teljesen elfeketedő képernyő, és egyszer a karakterem helyén csak egy óriási fehér négyzet volt
Összeségében a jobb Metrodvaniák közé sorolnám. -
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Fiam pötyög rajta, illetve osztott képernyőn a lányommal "bohóckodnak". Jómagam nem igazán vágom a játékot, de a "chunk"-ok betöltése brutálisan tetvesen lassú, a renderelési távolság (ha van ilyen) is messze van az optimálistól, szóval ilyen kreatív módban repkedéskor legtöbbször "vakon" repülnek, aztán nagy nehezen megjön a világ alájuk. A Super Mario csomag zenéje meg az alap minecraft aláfestő muzsikához képest úgy üvölt, hogy az már fáj.
Őket persze nem zavarja, nagy dolgokat nem szoktak kreálni benne. -
ldave
félisten
CDKeys (vagy hasonló) oldalról vett már valaki Switch játék kódot? Nézegetem és 1-1 indie játék egész jó áron van az eShophoz képest.
-
Crvsh3R
senior tag
Minecraft-ot esetleg használja/használta valaki? Hosszú idő óta, most először betették akcióra és gondolkozom, hogy megvegyem-e Switch-re.
-
horkovy34
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ne is mondd!
Már előre félek!
Már az eslő automata levélnél is ugyanígy kezdték a szöveget. Mondtam is magamban hogy te jóisten!
Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz mert ezek egyébkén teljesen elérhetetlenek. Viszont tőlük volt a ,,legolcsóbb" ennek a játéknak a fizikai verziójának az ára. Máshol bő 40 fölötti összegekért lett volna! Azèrt kell húzni egy vonalat amiért már nem! 
-
horkovy34
tag
Csoda törtènt!

-
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Tudom mi a shield, van itthon kettő is (egy pro és egy tube)
És a moonlight is ismerős, de azt még nem próbáltam, nem volt rá igény, nálam média lejátszóként működnek. 
Amúgy vicces mert ugyanaz az SOC van a swich-ben is és a shield-ben is. Van egy OLED és egy Light switch, meg a két shield, azt hiszem hivatalosan is Tegra X1 gyűjtőnek mondhatom magam!

-
TrishtanAG
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
A Shield ma már az nvidia otthoni hálózaton belüli gamestreaming technológiája, nem az egykori droidos konzol
(a GF Experience-ben lehet bekapcsolni). A Moonlight app az, amivel TV-n, tableten, droidos sticken, ésatöbbin használni lehet. Ugyanúgy működik, mint mondjuk a Remote Play Ps-en, vagy Boxon. Hmm, a Nintendónak is elkéne egy ilyen. -
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Igen, a Shield jó is erre, csak az egy fél VGA ára! Meg lassan már nem is nagyon lehet beszerezni.
consono: régebben utána jártam, létezik optikai hdmi kábel, ami elvileg 30m-ig egész jó, minimális késleltetéssel. Csak ugye azt is el kell valahol vezetni.
-
consono
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A másik megoldás meg a hosszú HDMI kábel

-
morfondőr
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Meg azért meg kell szokni, hogy minden gombnyomás 1mp múlva jelenik meg a képernyőn!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Ma már ötmásodperc wifin keresztül kilőni a PC képét TV-re, hogy aztá controllerrel nyomkodhasd a Steam nagyképernyős módját, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a Steam Deck rendszerének a kinézete. És bármilyen játékot el lehet belőle kényelmesen indítani, nem csak, amit a Steamen vett az ember
.
Két mozdulattal több kábé, mint egy Switchet berakni a dokkolójába
-
morfondőr
addikt
Mostanában nagyon nincs szerencsém az előrendelői ajándékokkal
-
Scarletiel
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igazából nekem csak a pull rate-el van bajom maga a gatcha rendszer nem zavarna. Viszont azt nem értem, hogy Zenobia-t is marha ritka blade-nek mondják de eddig 1 teljes végigjátszás és a mostanival együtt vagy 4 belekezdett végigjátszás során csak az ajándék 25 legendary core-al sikerült minden alkalommal megszereznem. Annyira nem érzem ritkának, de vannak akik legalább annyira szenvednek vele mint én Cos-Mos-al.
A Vengeance-on én is gondolkodom mire vegyem meg de valazeg Switch lesz a handheld móka miatt. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Kb 10 óráig farmoltam legendary core-okat (azt hiszem így hivják őket) kos-mos miatt, de gyakorlatilag mindenkit beadott, csak őt nem, el is engedtem. Szarjon sünt, aki kitalálta, hogy ezt a pusztulat mobilos gatcha rendszert tegyék be a XC2-be!
A Vengeance-t pedig jó eséllyel PS5-re veszem majd meg, mert az alapkiadás Switch-hez képest is kifejezetten ronda (exkluzívhoz képest pedig pláne). De nyilván majd csak akcióban.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát azt meg szerintem azért nem engedi, mert ha jól tudom a Persona 5 esetében is már az elejétől van egy kis difi az új karakter miatt, bár még bakancslistás a játék. (Már megvan a royal cartridge-en, csak még a Xenoblades 2 pörög legalább 2x mert addig nem nyugszom míg nincs meg Cos-Mos és nem öltem meg az összes nyomi 90+os lényt akik megkeserítik kalandozásaim olykor
) -
morfondőr
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Akkor ezek szerint az alap SMTV-höz nem lesz egy season pass szerű kieg, ami tartalmazná a Vengeance-t? Még egyelőre a polcon pihen fóliásan a játék, de előbb-utóbb eljutok hozzá, de megvenni még egyszer nem tartanám túl felhasználó barátnak. Főleg hogy gondolom a kutya nem venné az eredeti kiadást, max jóval ár alatt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Az a gond, hogy nem 1 évvel utána adják ki, pláne az smt 5 esetében. De legalább lenne kompatibilis a mentés olyan szinten, hogy lehessen ng+t indítani a régi mentésből az új játékkal. De neeem.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mondjuk ne vedd meg a játékait amiről sejted, hogy lesz extra kiadás 1 évvel később belőle
De amúgy igazad van nem szép dolog
-
-
horkovy34
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszi!

-
horkovy34
tag
A Game Market-ől azóta sem jött jelzès a Mask of the Lunar Eclipse miatt. Telefonon elèrhetetlenek. Eddig sem rendeltem tőlük soha semmit ezután meg pláne nem is fogok. Ez volt az első ès egyben az utolsó is!
Nem tudja valaki hogy milyen időközönkènt szoktak az akciók cserèlődni az eshopon?!
Csak azèrt mert beszereztem a kis masinára a South Park Fractured But Whole-t kártyásan viszont az elsővel kezdenèm a Stick of Truth-al, viszont a jelenlegi 30 eurós árat kicsit sokallom èrte. Már letoltam őket PS4-en règebben mikor mèg az a gèpem volt de erre is be kell őket szerezni mert best game. Sajnos Switchre kártyásan az első nem jelent meg. 
-
Rigormortiis
veterán
Az Atlus leszedi a Shin Megami Tensei V-öt és a DLC-it az eShop-ból (a közelgő Vengeance kiadás megjelenése miatt). Mondjuk nettó pénzkidobás volt eddig is onnan megvenni, az akciós 40 eurós ár is jócskán több, mint amennyiért többször is meg lehetett már újan venni dobozosan (10 ezer körül).
Amúgy tököm kivan már az Atlus rókabőr üzleti modelljével
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rage47
üzenetére
DQ 11 nagyon durván retró, valójában egy SNES játék, modern grafikával, így ha valaki nem szereti az ilyesmit, könnyen elriadhat tőle. Ellenben nagyon jó a sztorija, és szerethetőek a karakterei, így érdemes harmadjára is próbát tenni vele, hátha akkor beakad és belecsúszik 70 óra
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
P3-at megvárom Switch-re most már.

SMTV fent van a listámon.

-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Hát a DQXI-et megjelenéskor platináztam, de ha nem tetszik, nincs mit tenni, én még a midi prüntyögést is imádom benne

Ugyanakkor, ha a Persona 5 tetszett, akkor a Shin Megami Tensei V-re is ránézhetsz, használtam tizes körül szokott menni, nekem az első játékom volt, amit Switch-en végigvittem. Júniusban fog érkezni a bővített kiadása, nagykonzolra is, kíváncsi leszek.
Ezt off-ba teszem, de ha van PS4ed (vagy 5öd), akkor nemrég jelent meg a Persona 3 Reload). Az biztos tetszene!
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Persona 5 volt az első JRPG-m, magasra tettem a lécet, lehet
, aztán a Xenoblade trilógia. FF7 Remake még PS4-en, ha ez számít. A Dragon Quest XI-nek 2x is nekiugrottam, de nem fogott meg benne semmi. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Nézz róla videókat
Ha egy kicsit is vonzzanak a jrpg-k, akkor ennyi pénzért nyugodtan adhatsz neki egy esélyt. Olyan kis aranyos játék, remek harcrendszerrel (ez a széria minden részére igaz) és szerethető karakterekkel. Nem olyan teátrálisan apikusan ősszetett, mint egy Xenoblade Chronicles, ugyanakkor piszkosul jól néz ki a kis kijelzőn, az ilyen, rajzfilmes játékokat switchre álmodták, mert nem jön ki a hardver gyengesége (szemben egy Bayonetta vagy XC 3-al, ahol szabályosan érzem, ahogy púposodik az akksi).Jrpg mércévek nézve egész egyszerű, semmi bántó nincs benne és szerencsére nem is debil, viszont annyira nem is régi, hogy macerás legyen vele játszani.
De a Ni No Kunikat is ajánlom, mert szokat is kb ennyiért szokták Switchen adni, és hát szó szerint kincsek.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Tales of Vesperia: Definitive Edition, rákerestem
nem hangzik rosszul, bár a ni no kunit sem ismerem, csak az animét, az tetszett
demója van esetleg, nem tudod? -
Rigormortiis
veterán
Akinek esetleg kimaradt: a Tales of Vesperia újrakiadás 10 euróért vihető. Ugyanolyan szerethető kis jrpg, mint a ni no kunik, bőven a jobban sikerült részek között van (bár igazából szerintem nincs még egy olyan 30+ éves széria, ami ennyire konzisztens minőséget szállítana).
-
Wlac
Ármester
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem az irányítás nem jött be telefonon (mondjuk kevés játéknál szeretem az érintőkijelzőt).
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
en jatszottam vele ipaden, de jobb switchen
-
draco31
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mert azt mondták, sokat telefonozok.

Illetve akciós volt amikor vettem. -
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mer 1500-ért meg tudtam venni.

-
l.skywalker
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A mobil munkára van.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Sok csacsi Nintendo fanboy...
(girl/other) -
Rigormortiis
veterán
Nem értem, miért vesztek Stardew Valleyt Switchre
Mobilra jóval olcsóbb, jól irányítható, magyar, és mindig kéznél van. -
cSuwwi
senior tag
Inkább a Graveyard Keepert vegyétek meg, ha már végtelen időt akartok chill játékokba tolni. Okosabb switcheknél már magyarosítás is van.
-
draco31
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem 200 órám van az első mentésemben, de már legalább fél éve nem indítottam el.
-
lanszelot
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Két különböző stílus. Kicsit se hasonlítanak
Animal Crossing, mint írtam joycom birizelő játék.
Nincs ellenfél, nincs veszély, nincs nyomás
Valós időben játszódik, azaz nem tudsz ugrani ha kész vagy mindennel. Akkor majd holnap játszol.
PC-n Beyond Blue ilyen. Vagy fent írtam az új switch -es játékot.Stardew valley: - nem valós idejű, lehet aludni, és mehet tovább.
Van nyomás , van ellenfél, van veszíteni való stb
Nagyon összetett.
Teljesen más minden, mint az Animal crossing.Egyik se rossz.
Nekem az Animal crossing nem tetszik, de nem rossz. Átvert a Nintendo a rejtett dolgokkal. Azért vettem, hogy a párommal együtt toljuk. De mint írtam nem teljes értékű a coop.
Nagyon nagyon jó lenne, ha teljes értékű coop lenne benne, és nem valós időben játszódna. No meg iszonyat pici a sziget, nagyon nagyon nagyon pici. És mindig akkora marad, és nem is lehet szigetet váltani.
Ez a három nekem megöli a játékot.
Meg pár hiba: hiába van meg az amiibo nem hívhatod be lakónak.
Nem minden amiibo hívható be. Pl gitáros kutya. -
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is, mert a készítő szerint ez után érdemes elölről elkezdeni a játékot. Pont akkor vettem meg amikor kijött PC-re az update.
-
30z.Samu
titán
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
November óta van Switch itthon, akkor láttam utoljára "bootolást", pedig vagy originál dokkban, vagy "temus" kék-piros kínai kamudokkolón éjszakázik (Oled).
-
Scarletiel
őstag
Sziasztok,
Nektek szokott olyat csinálni a konzol, hogy este elteszitek sleep mode-ba dock-olt állapotban, majd másnak kiveszitek a dokk-ból, kissé langyos a konzol és nem ébred fel, ellenben ha egyszer megnyomod a power gombot akkor 0-ról újraindul? Játék közben nem érzek semmi melegedést se semmi rendellenességet, viszont a vásárlás óta ez 2x fordult elő és nem szeretném ha kinyiffanna a konzol.
-
lanszelot
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Azt hogy

Pedig ezek azok a játékok, ahol semmit se veszíthetsz.
Uszkálsz és kagylót gyűjtesz, horgászol, bogarat fogsz, fosszíliat gyűjtesz...stb
Ha pénzt akarsz farmolni, akkor visszafele állítod a switch dátumát, így semmit se veszítesz. Ha lemaradtál vmirol vissza állítod a dátumot, és az órát.
Ebben mi idegesít?
Ja és még amiibo-t is elfogad. -
lanszelot
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Annyi kiegészítés: nem játszhatsz annyit amennyit szeretnêl, mert valós időben megy az óra.
Tehát ha leülsz hogy van egy órám, de csak 10 perc van a játékban, akkor nincs mit csinálni.
Főleg az elején napi max 30 perc van benne.
Utána offline és állítgathatod a naptárat át a konzolban.Később max 1 óra aktív játék van benne napi szinten.
Ezt monoton játékkal növelheted. Pl horgászol még 1 órát.Nagyon korlátozott mit tudsz csinálni. Kimondottan arra jó, hogy birizeld a kontrollert.
Nyugis, semmi stressz.
Se ellenfél, se kihívás, se semmi.
A most kijött Endless Ocean Luminous ugyanez a kategória, más játék környezetben.Nem rossz, csak tudni kell neked való e.
-
consono
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
Mi sem online-ról írtunk
Nálunk azt egész család egy szigeten "lakik" mindenki teszi (tette inkább) a dolgát, csinosítja a lakását, csinálja a küldiket, fát vág, költözik, barátkozik.
Persze van amit "lakóként" nem tudsz megcsinálni, de messze nem 1 Switch 1 játékos a dolog. -
Elkezdett érdekelni ez az Animal Crossing annyit írtátok.
Ez mennyire “gyerek”játék? Felnőtt játékosnak is van benne kihívás?A múltkor leszedtem egy olyat hogy Old Man’s Journey. Tök jópofa játék. Egyszerű de kellemes.
-
lanszelot
addikt
válasz
consono
üzenetére
Kérlek ne írjatok hülyeséget.
Félre vezetitek.
Olvassátok el mit írtam.
Nem online játékot írtam.
Menj fel Nintendo oldalára, ott fekete fehéren le van írva: 1 konzol 1 felhasználó. [link]
De menj be az irodába a másik játékossal és a sátor irodából csinálj épület irodát. Azaz fejlesz. De mást is fejleszthetsz a nem fő játékossal , megnézem hogy kell.
Kérlek oszd meg a videót.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
lazac_
üzenetére
Telefonoknál, de ITs eszközöknél is simán játszik a szürke forrás, eredetileg más célországból behozzák a készüléket még manapság is, vagy megpörgetik papíron a cuccot és végül az Áfát nem az fizeti meg, aki eladja a terméket - általában senki, amíg a NAV utol nem ér valakit. Így fordul elő pl., hogy Mikrotik eszközöknél a hivatalos magyar disztribúciós árakhoz képest 1-2 boltban 20-25 százalékkal olcsóbb a termék.
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Ez nem 100%osan van így, az egy gépes coop tényleg bénácska, de nem coopba lehet 8 játékos a szigeten. 8 különböző házzal, saját achivmentekkel, külön tárgy gyűjteményekkel, ha a DLC megvan az teljesen független egymástól. Az állatok reagálnak a több lakó dolgaira, tudomásul veszik hogy több játékos "él" a szigeten, a párbeszédek során szoktak is a másik játékosokra hivatkozni.
A múzeumba való dolgok gyűjtése ami közös, ott mondjuk írja is ki és mikor adta le az adott dolgot.AC-val kapcsolatban picit más, amit én még sehol nem láttam említetve, kicsit rejtett fícsőr.
Ha van online barátod, akinél már voltatok egymás szigeten, akkor egy esetleg korábban nálad lakó állattal összefuthat az barátod mondjuk a random szigeten "vadászat" közben. Ha akkor elhivja magához lakni, te pedig újra találkozol vele a baratodnál, akkor az állat emlékszik rád, korábbi ajándékokat is megtartja, említi. -
lanszelot
addikt
Animal crossing -al nagyon vigyázz.
Egy konzolon 1 felhasználó játszhatja.
Azaz ha más is akarja játszani, vagy a tiédet tolja, vagy venni kell még egy konzolt.
Coop ban sem tud semmit csinálni a másik, tehát a csatlakozott csak alap dolgokat tud. Pl favágás. Semmi felé story, vagy gyűjtés, stb.
1 konzol 1 felhasználó minden formában. -
Guitar14
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Másolás helyett inkább a Macrium Reflect - Clone funckióját ajánlom, míg a Windows csak fájlokat másol át, a klónozás 1/1 létrehozza az új SD kártyán a régi tartalmát, formázását, partícióit stb...
-
TrishtanAG
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Jövedelem
- Crimson Desert
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként 2 buggal is találkoztam, amin csak az újraindítás segített. Teljesen elfeketedő képernyő, és egyszer a karakterem helyén csak egy óriási fehér négyzet volt
Őket persze nem zavarja, nagy dolgokat nem szoktak kreálni benne.

Csak azèrt mert beszereztem a kis masinára a South Park Fractured But Whole-t kártyásan viszont az elsővel kezdenèm a Stick of Truth-al, viszont a jelenlegi 30 eurós árat kicsit sokallom èrte. Már letoltam őket PS4-en règebben mikor mèg az a gèpem volt de erre is be kell őket szerezni mert best game. Sajnos Switchre kártyásan az első nem jelent meg.

Sirandrish