Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pont ezt csinálom. Ez a legkevésbé zavaró probléma. Egy pixelhiba jobban kiakasztana.
-
grosy
senior tag
Igen, némi költői túlzással éltem. Viszont rengeteg ember észre sem venné, ha érintett lenne. A hivatalos support oldalon van olyan, akinek a gépe produkálja ezt a hibát, és a fiáé is, és van olyan is, akinek kicserélte a Nintendo, és az új is hibás. Ezekre azért kicsi lenne az esély, ha csak elenyésző problémáról lenne szó.
-
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a Zelda, lehet ott még a Nintendo fizet a végén

-
Crucio
aktív tag
Köszi!

Erről egyébként már olvastam, csak kifejezetten hibás akkumulátoros panasz még nem jött szembe velem, már megijedtem.
Nektek amúgy meddig bírja a cucc? Mintha mondtak volna olyasmit is, hogy nem olyan kemény játékkal az öt, akár hat óra sem lehetetlen, igaz ez?
Ez a hibás kijelzés egyébként mintha itt is lett volna tárgyalva pár száz hsz-szel korábban.
szépen csöndben követem a topikot
-
Madwe
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én pont az 1k/h árát elfogadhatónak tartom, egy moziban is otthagysz annyit... Főleg ha local coop, akkor tulkepp felezed az árát (ok h te vetted, de akkor is

-
grosy
senior tag
Rossz aksi százalékos kijelzése. Bírja az adott időtartamot, csak egy óra múlva már írja, hogy 1%,de utána is megy még 2 órát így. Részletesen itt, a hivatalos fórumon:
https://en-americas-support.nintendo.com/app/social/questions/detail/qid/49034És itt is:
https://www.nintendolife.com/forums/nintendo-switch/battery_dries_while_turned_offAz az érdekes, hogy a Nintendo nem válaszol semmit, sőt, tagadja a support, amikor ezzel van tele a hivatalos fórum.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Állítólag olyan 5-6 óra alatt könnyedén végigjátszható. Akkor meg gyakorlatilag 1K óránként. Ráadásul a stílusa miatt az újrajátszási faktora is nulla. Hiszen ha már rájöttél 1-1 pályára onnan már nem ad semmi újat

-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Snipperclips az engem is érdekel, de egyedül nem olyan nagy móka azt játszani, úgyhogy egyenlőre hanyagolom, pedig nagyon tetszik. Ötletes, egyedi, és még nem is olyan drága (szerintem
).
ayo: Huh, na a Tetris játékról meg is feledkeztem, pedig telefonon nemrég még rengeteget játszottam vele, csak csere miatt elfelejtettem a játékot. Videók alapján jónak tűnik, szerintem lehet ha eladom a Bomberman-t akkor ezt próbálom valahogy beszerezni helyette.
Bomberman-ról direkt nem olvastam teszteket, mert nem egyszer van, hogy lehúznak eléggé egy játékot, én addig akár képes vagyok azzal a játékkal több 100 órát is eljátszani.
De ez most valahogy tényleg nem jött be, lehet a retro érzés miatt. 
grosy: Akkor igazából csak a százalék jelző a hibás, maga az aksi nem? -
grosy
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ott is bírja, csak 1%-on megy még másfél órát.
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Mi Tetris-t nyomjuk hétköznap órákat és nem volt ilyen akksi leszívó dolog, Bomberban trailerben tetszett, de már 1 nap mondták, hogy nem lett jó, szóval passzoltam is, kár érte, de szerencsére még sok jó dolog jön... már ebben a hónapban

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
A Snipperclipset megvenném, de sokallom az árát. Vagyis nem az ára sok, hanem a pálya kevés benne. Az egyébként neki is tetszik

-
Crucio
aktív tag
Erről tudnál írni kicsit részletesebben, kérlek? Milyen akksi probléma? Honnan veszed, hogy mindenkit érint, csak nem veszik észre? (nem kötekedek, tényleg érdekel)
Eddig olvastam jókat is, rosszakat is a konzolról, kissé elbátortalanodtam, mert gondolkozom a vételén, továbbra is, de kizárólag hordozható konzolként használnám, ha rossz az akksija, akkor tolom még a vételt, hátha az újak már jók lesznek. -
grosy
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az sajnos nem a Bombermantól van, hanem Nálad is előjött az az aksiprobléma, ami szerintem minden Switch tulajt érint, csak nem veszik észre.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Más játékot ami eddig megjelent rá nem is kedvel?
Én múlt héten vettem meg a Super Bomberman R című játékot. Hááát... Eddig nem adtam el egyik játékomat se, de ezt lehet majd beviszem valamelyik boltba, és levásárolom valami másra, mert ez eddig nem nagyon tetszik.
Régen imádtam a Bomeberman játékot még a sárgakazettás Nintendo korban, de itt valahogy ez a 3D már nem nagyon jön be nekem. Állandóan nekimegyek az ellenségnek, pedig látom, hogy ott van, szerintem az irányítás miatt. Picit nyomom a gombot már lefussa a maratont a karakterem. Multi ahogy látom elég kihalt, és ha találok játékosokat, kézi módban olyan iszonyatosan merül tőle a gép, hogy kb 100%-ról a gép olyan 20 percen belül jelzett, hogy alacsony akkutöltöttség van. 
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az MK-t én is veszem, mert az asszonynak egyelőre csak egy 150K-s Zelda a Switch, és az meg nem jó

-
boost
veterán
Zeldán kívül még két játékom van, az egyik a teljes Shovel Knight a másik meg Snipperclips.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
85 óra, 3 a 4ből, és kb 50 shrine. Most megint pont a felfedezős fázisban vagyok. Csinálgatom, de most itt a jó idő, ha kicsit is meleg van, és 6 valamint 8 között, és család többi tagja esetleg nagyszülőknél, akkor megyek bicajozni vagy korizni.
-
ViharVadász
őstag
Akkor kitartást, azért 2 Pro Controller már nem olcsó mulatság.

Sirandrish: Én is mindenképp akarok venni, csak úgy voltam vele, elsőnek a játék, aztán a kontroller legyen megvéve. Mario Kart-ot mindenképp nagy kényelemben akarom játszani TV módban .
Egyébként ez a Zelda játék valami álom, több mint 20 óránál vagyok (3 műszakba dolgozom, örülök ha tudok még játszani a többi feladat mellett
).Most győztem le Medoh monstrum főellenségét, Zora pár napja letudva. Egyszerűen zseniális ez a játék! 
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy mi van skacok? Már alábbhagyott a lendület?

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Szerintem kötelező vétel a gép mellé. Vagyis nekem az volt a lapát kezem miatt, de egyáltalán nem bántam meg

Madwe Abból biztos nem lesz soha veszekedés..dehogy lesz! Miért lenne? 2-3 sör után meg FŐLEG NEM LESZ!

-
Madwe
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem sajnos 2 pro kontrollert is meg kell vegyek előtte, h lehessen 4en tolni rendesen, 2 VIP és 2 basic emberrel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bíztató, akkor úgy tűnik megvan, hogy Mario Kart 8 után mit veszek meg legközelebb.

-
Sirandrish
Topikgazda
95órám van a Zeldában. Ebből 90et legalább Pro Controllerrel toltam, és most írta ki másodjára hogy merül.
Első merülése még a gyári töltöttség volt, ergo ha az 100%on is volt, akkor is MINIMUM 45 órát bír egy töltéssel, ami szerintem nem olyan rossz
-
tajner10
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Most vettem észre,április elseje XD

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Na, mégsem hiába linkeltem be ide.

-
tajner10
tag
Emberek az új metroiddal kapcsolatban ha a doboz kép tényleg egy trailerből lett kiszedve,akkor nekem az a sanda gyanum hogy készülhetünk egy ue4-es metroidra (na meg persze egy még nagyobb powerbank megvásárlására
) -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Állítólag legalább háromszor el kell olvasni ahhoz, hogy hihető legyen.

-
-
mirci18
addikt
És erről az állításodról van is valami hitelt érdemlő cikk interjú vagy éppen statisztika.
Várható volt hogy egy 10 dolláros játékot nem vesz meg mindenki androidon főleg nem az a fajta embercsoport használja aki szeret fizetni.Másrészt tudtommal a Pokemon Go-ból bevétele nem keletkezett a Nintendo-nak mert a játék jogait más cég birtokolta.
Javítsatok ki ha tévedek. -
csab2
veterán
Nekem asztali módban egyszer tűnt fel az akadozás, de akkor eléggé.
Meg egyik éjjel azt játszotta, hogy térült-fordult elment a hang. Olyankor mindig ki kellett mennem sleep módba, majd vissza és megjavult. Mondjuk ekkor egy egész éjszakán át nyomtam, lehet, hogy túlmelegedett? -
ayo
veterán
Nem lehet, hogy keveset nyomod dockban? Kézben nekem se jött ki annyira sokszor, de dockban igen csak érezhető Korok Forestben pl. Engem se zavar a konzol cinematic FPS, de hát ott komoly gondok lehetnek, amikor már azt se tudja egy belső fejlesztés tartani. Zeldában szerencsére csak pár résznél van ez, de ugye azért ott se kéne 30 alá menni.
Dragon Quest Warriors demót ajánlom még tesztként, ha meg akarod nézni mennyire rossz, ha 30 FPS alá megy valami, ott sokkal keményebb a drop és ott fontosabb is, hiszen kombókra épül az egész. Az kicsit para lesz, meg gondolom Fire Emblem Warriors is, az ilyen Mario Kart stb. címektől nem félek, azokkal nem szokott gond lenni, de egy komolyabb thirdparty-nál már érdekes lehet...
-
Madwe
nagyúr
Zelda 1.1.1 fps javulások.
-
Madwe
nagyúr
Nem, s természetesen nem az én szememben volt bukta, hanem N részéről, bőven elvárásaik alatt teljesített (amit meg a pokemon go rógott fel az egekbe btw). Anyagilag nem volt az, de nem csak úgy lehet vmi bukta. Pl kapudrog funkcióját nehezen vagy talán egyeseknél ponthogy ellentétesen érte el.
-
-
boost
veterán
Bukta természetesen nem volt. Nyílván többet vártak ennél.
Mikor még csak iOS-re jelent meg, másfél hónap alatt, azaz január végéig leszedték 80millióan, abból minden tizedik fizetett érte 10 dollárt, az 80mio dollár, aminek közel harmada ment az applehez, a maradék 58 millió pedig a Nintendohoz. Ès csak most jelent meg Androidra, ami felteheto"leg hasonló számokat hoz, mert valóban alacsonyabb a fizetési hajlandóság, de nagyobb a felhasználó szám.
Viszonyítás képpen egy 60 dolláros Steames játékból el kellene adni TELJES ÀRON 1.2milliót, mert Steam is hasonló sápot szed, mint az Apple.
Egy mobiljátékról beszélünk, aminek a fejlesztési költsége össze nem hasonlítható egy AAA címmel.Szerinted így bukta volt?
-
boost
veterán
Fire emblem is van rá. Pont olyan, mint amilyet a platform megkíván. Mario az egyujjas, hogy tudj kapaszkodni közben a buszon, a Fire Emblem meg freemium. Szerintem teljesen jó kapudrog, cukorka, hogy beszívják a játékosokat. Lásdd Pokemon Go után rekord számú rendes Pokemon játék eladásuk volt 3DS-re.
-
[Ixub]
tag
The Legend of Zelda: The Breath of the Wild
A Nintendo Switch nyitócímeként berobbant The Legend of Zelda: Breath of the Wild vita nélkül az év egyik legfontosabb megjelenése, mely egészen elképesztő kritikai visszhang mellett a teljes internetet lázba hozta. A játék potenciáljának maximális kihasználása érdekében a Nintendo éppen ezért úgy döntött, hogy a címet elérhetővé teszi az összes jelenleg elérhető platformon. Igen, jól olvastad, legkésőbb év végén a BotW-t immár PS4-en, Xbox One-on és PC-n is kipróbálhatod, ráadásul a Switch érintőképernyőjének tulajdonságainak tökéletes imitációja miatt a játékhoz letölthetsz majd egy ingyenes applikációt, mely segítségével második képernyőként használhatod az okostelefonodat.
Nyilván holnapután akarták kiküldeni a hírlevelet...

Amúgy konzolok szervíze masszív ápr 1. tréfája akarna lenni
-
woros
őstag
A Samsung Galaxy S8+ akkora mint a Wii U és a Switch kijelzőmérete.

-

-
törölt tag
Valahol meglehet nézni, hogy milyen frissítés volt tegnap?

-
csab2
veterán
Állat, hogy milyen hamar bekapcsol a Switch! Nem alvó módból, hanem kikapcsolt állapotból. Pikk-pakk és már el is indult.

Ami viszont nem valami acélos - és akkor finoman fogalmaztam - az az akkumulátoros üzemidő. Aki több órás utazásokra veszi, annak be kell hozzá szerezni egy megfelelő külső akkut.
A minap töltés közben játszottam vele, amikor fura zajra lettem figyelmes. 1-2 mp-ig eltartott mire rájöttem, hogy a hűtés zaját hallom.
Fenn a rácson keresztül fújta szegényke kifelé a meleg levegőt. Picit megijedtem, hogy megfőzöm szegényt... -
woros
őstag
Megjelent a Snake Pass, PC-n játszottam vele, szerintem elég jó lett annak aki szereti az ilyen platformer féle játékokat. Olvastam, hogy switchen túl hangosan rezegteti a HD rumblet, úgyhogy arra majd adnak ki javítást. Szerintem megérheti az árát, nekem tetszik.
-
Madwe
nagyúr
Elírás, ja, azt mondják, de azért érdekes, h elég részleten leírta a 13gbos rész, hogy vegyél hozzá sd kártyát külön ha nincs annyi hely a gépeden
Ezt valaki megfogalmazta, esetleg rossz infok alapján, de akkor is végiggondolva, h mi lenne ha 13gbot kell letöltened. Nekem inkább gerillafelmérésnek tűnik, miszerint belengetig, nézik a reakciókat s okulnak belőle. Remélem egy életre el is ment a kedvük ilyen bevezetésétől 
-
-
"The information is listed incorrectly on the packaging of LEGO City Undercover for Nintendo Switch. Players who purchase a physical copy of LEGO City Undercover on Nintendo Switch at retail are getting the complete game, and do not need to download additional content to enjoy the full experience. An internet connection is not required to play the game. The only internet connection suggested is to download the typical content update patch."
Ezzel ez a balhé is okafogyottá vált.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Players who purchase Lego City Undercover on Nintendo Switch at retail do not need to download the game to play," a company spokesperson told us.
-
Ha sok játékod lesz a gépen, akkor megjelenik egy All Software menüpont:

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha ítéletnapig le lehetne mindent szedni, akkor engem sem érdekelne, de így egyedül a konzolon van a megvásárolt tartalom 'biztos' helyen. Főleg, hogy még archiválni sem lehet PC-re, mint például a Vitán ahogy meg van oldva. A Wii U lemezek ugyan nem telepítenek, viszont marha lassú a töltési ideje az ominózus 15-30GB játékoknak, plusz egy egész könyvespolcot elfoglal annyi tok és doboz. De a patch-ek és DLC-k így is kiharapnak egy szép szeletet a tárhelyből. Sajnos a Nintendo ennyit enged - azaz semmit - a szoftverekkel bűvészkedni, a Switch-nek pedig különösen kellene valami Sonyéhoz hasonló backup lehetőség. Amit persze miért is lépnének meg...
-
-
Vebber
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Neked mit segítene a 250 GB-os gép?
-
Vebber
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Az update-el N. igyekszik a kiskapukat zárni.
"Mais la nouvelle mise à jour v2.1.0 se contente d'une "Amélioration de la stabilité du système pour une meilleure expérience utilisateur", ce genre de commentaire concerne la plupart du temps un ensemble de correctif visant à fermer des failles ou bien à apporter plus de sécurités. Il est fortement possible que Nintendo ait l'intention de limiter l'utilisation lié au DNS et notamment au navigateur internet"
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Értem, köszönöm. Egyelőre nem tervezek ilyet vásárolni, ér remélem hogy jó darabig nem is kell majd.
-
Hunner
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Annyival hogy garantáltan nem hamis. Amit te linkeltél az egy olyan eladó akinek 33 értékelése van, és nem állta ki "a puding próbája az evés" szófordulatot sem, azaz itthonról még senki nem rendelt tőle, a másik eladó meg le van csekkolva ph-s arcok által.
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
100% hamisítvány.

-
Sirandrish
Topikgazda
Nah igen..én ehhez nem értek. De az mivel annyival jobb mint ez 9fontért?
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Azzal nem értek egyet, hogy mindig midnent a gépen kell tartani. Nem tudom mit csinálnék ha a Steam játékaimból mindent le akarnék tölteni. PS4, XBO más eset, ott hiába van lemezes játékod akkor is a gépre másolja a teljes lemezt, ha akarod ha nem, de ehhez biztosítják is az alapkiszerelésben az 500GB tárhelyet.
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ok 12,7 ebayen, de akkor is jó ár.
ldave jól mondod, mert erre is írtam a pofáraesést. Gyerek rakná be a switchbe pusztafalván, majd pofára esik, mert nincs wifi 15km-es körzetben.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Az a baj, hogy 128GB az lóf@sz. Nekem U-hoz is kell vennem egy fél terrás merevlemezt, mert úgy számolom, erre fér csak rá kényelmesen minden, amit le akarok rá tölteni. Már találtam eShop-on olyan játékot, amit le sem lehet húzni (gondolom jogi okok miatt), csak dobozosan hozzáférhető. Ennél nagyobb félvezetős tárolók meg aranyárban vannak, Wii U-hoz én is inkább olyasmit vennék, de ez még sci-fi kategória egyelőre.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hm, ebben azért az is gond, hogy a megvett játékot nem tudom internet kapcsolat nélkül elindítani. A hardver esetében már a WiiU és a Switch is ilyen volt. Kellett egy patch az első indítás során, hogy egyáltalán menjen a gép, de eddig az összes 3DS és WiiU játék elindult csak a lemezről. Egy olyan hordzazhatónak is eladott gép esetében, aminek nincs saját internet lehetősége (sim kártya), elég necces ez a lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez most valahogy tényleg nem jött be, lehet a retro érzés miatt.

Csak azért gondoltam a Bomberman-re, mert a Zelda játék alatt jóval többet bír az akkumulátor.