Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
egy gamepadnek is saját FW-je van, az Xbox gamepadjét is néha frissíteni kell, ez már ilyen futurisztikus dolog, de létezik

más: Az Xbox One S kontrollerem is olyan, hogyha asztal alatt fogom 1 méteres körzetben, akkor simán el tudja veszíteni a jelet, sőt amikor még első nap a BT-t hátulra dugtam a PC-n, akkor szinte használhatatlan volt, ezért kénytelen voltam előre tenni.
Pénteken majd meglátjuk mennyire zavaró a hiba vagy csak user error vagy csak adott széria hiba, amit szoftveresen vagy kizárólag hardveresen orvosolható.
-
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon szívesen megosztok pár bennfentes infót és közlök ilyen képeket, de ilyen szinten nem szeretnék belemenni a dolgokba. Fórum szabályzat és egyéb dolgok miatt sem.

(#2187) ldave Minden teljesen angol lesz!

-
-
woros
őstag
csak teszt, hogy kezeli-e.
Kezeli, tök jól néz ki. 
-
boost
veterán
De pont ezen a legkönnyebb állítani. Nyílván nem hw hiba, mert bluetooth képes elég erősen kommunikálni, és a bemutatókon, ahol rengeteg ember volt, és rengeteg készülék, ott nem volt ilyen gond. Ezért "szoftveres" a gond, miszerint a bluetooth antenna erősségét magasabbra kell tolni, azaz több áramot kell neki adni. Ami rövidebb akksiidővel jár. Valszeg ezen spórolva húztlá lejjebb, azaz túlságosan is le. Bal kéz, bal kontroller azért érintett, mert ott a stick magasabban van, ezért a kezed jobban betakarja a kontrollert. Jobb kéz esetében lejjebb van a stick, a kontroller teteje szabadabban van.
Annyival nehezebb a Switch helyzete, hogy pl egy PS4 kontrollernél vagy Switch Pro kontrollernél berakhatják az antennát középre, ahol nincs takarva a kontroller, míg itt oda kell rakni az antennát, ahol fogod a kontrollert, mivel a középrész kivehető. Így viszont betakarhatja a kezed. Egy Wii kontrollernél is simán kilógott a kezedből a kontroller vége, így nem takartad be.
-
saelin
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Ez egy tabletekre csinált ritmus játék. Nem meglepő, hogy csak úgy működik, azt is csak full touch screennel. Gameplay: [link]
Kétlem, hogy sok ilyen lenne. Legalábbis a nagyobb kiadók részéről. Viszont én kezdek aggódni, hogy az eshop tele lesz gagyi androidos játékokkal...

-
saelin
veterán
Spawn Wave-nek volt róla egy videója, hogy lehetséges a joy-conok valamilyen low-power state (battery saver?) módban ragadnak miután leválasztják őket a switchről, és ez okozzahatja a gyenge jelet. Hiszen ha csatlakoztatva van a switchez a joy, akkor is BT-vel kommunikál, csak visszább veszi a jelerősséget, mert már fölösleges fullon nyomni, ha pont ott van mellette.
Persze ez meg nem erősített infó, de a fickó nem kispályás, ha technikai dolgokról van szó.
-
Madwe
nagyúr
Mondjuk azóta rengeteg tesz volt róla yt-on, nem csak a bal hanem mindkét joycon érintett, s akkor van a probléma ha a kezeddel elfeded. [link]
Tekintve h BT-n kommunikál, s a víz elnyeli könnyen a hullámait, az ember 70% meg víz

Max az erősségén tudnak, ha tudnak állítani sw-esen, de csodát én nem várnék.
-
Szerintem...
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jo, hogy hordozhato de en is leginkabb asztali konzolnak veszem. Mondjuk nem is tudom mennyire lenne kenyelmes hordozhato modban. Tudom, hogy aki probalta azt mondja eleg kenyelmes - nekem megsem tunik annak kepek alapjan.
-
tassyu
tag
Nagyon jó cikk. Részemről köszönöm.
Objektív, és kézzel fogható tapasztalatok után leírja, hogy mégiscsak valósak azok a kritikák, melyeket néhány ember itt sem akar elfogadni.Külön kíváncsi vagyok a Nintendo mit reagál majd a Joycon irányítók problémáira. Már csodálkoznék, ha elismernék a hibát, nemhogy megoldanák, így premier idején.
Úgy tűnik, mégsem lesznek annyira földtől elrugaszkodott jóslatok, melyek szerint ez a konzol bukásra ítélt.
-
[Ixub]
tag
Én is a Mario Kartra várok azt már élveznénk családilag is, de az még több, mint egy hónap. Karácsonyra meg jöhet a Minecraft. Azt nagyon várja.
-
-
[Ixub]
tag
Az IGN-s fiúknak annyira nem tetszett amit láttak: http://hu.ign.com/m/nx/20936/news/kiprobaltuk-a-nintendo-switch-et
-
Madwe
nagyúr
Szerintetek 1 év alatt mennyire tartaná az árát? Pénzmag megvan rá, csak kicsit túlzásnak érzem csak egy Zelda miatt megvenni
Bár jobban belegondolva a most kb 120ks zelda bundle 100 alá nem nagyon megy 1 év alatt ha jól sejtem? s akkor meg már végülis mindegy h mikor veszem, s miért nem ütöttem még le a preordert
Jó kérdés, lehet meg is győztem magam amíg a kérdést feltettem lol
Van bármi info switches Donkey Kong játékról btw
? -
woros
őstag
Hardveraprora kene switch szekciot nyitni. Kinek kell szolni?
-
Bétaville
senior tag
Március a Switchről és a Mass Effectről szól: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Azt lehet tudni, hogy Switch nélkül lehet-e majd eShop játékot venni? Hátha lesz valami akció mielőtt megvenném a gépet

-
Méghogy nem lesznek multiplatform címek...

Angliában nagyot hibázott valaki (vagy nagyot trollkodott)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
[Ixub]
tag
Köszönöm a többi tippet. Előrendeltem a Gameparknál ugyan annyiért. Tudtam velük beszélni, tudok kártyával fizetni és még pénteken útba is esik.

-
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
És ez a bundle ár megmarad, vagy csak előrendelésnél van? Igazság szerint tudnék még egy kicsit várni, de ha nem lesz bundle, vagy emelt áron akkor nem várok.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én onnan rendeltem a kis csomagomat. Garantálták hogy pénteken átvehetem a lakásomban a cuccot.
Bízom bennük
Három helyen is előrendeltem. Konzolvilág, Gamepark és ők.
Ebből ők és a Gamepark vette fel velem a kapcsolatot. Mindkettő nagyon korrekt volt, és kb azért döntöttem a Komzolok Szervíze mellett mert náluk hamarabb bukkantak fel a bundlek (legalábbis én náluk hamarabb láttam). Aztán meg már nem akartam variálni. Azóta 10-12 mailt is váltottam velük, nagyon korrektek...aztán persze majd kiderül pénteken. -
[Ixub]
tag
A konzolok szervize mennyire megbízható bolt? Egész jó árban van a Switch+Zelda+1,2 Switch. Mondjuk, hogy nem tudok kártyával fizetni és nincs pick-pack pont vagy egyéb postboxos szállítás nem egy plusz pont, de az ár meggyőző.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem már erősek, nem egy hs mecset játszotam le abba a helységben 😁
-
saelin
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nagyrészt én is handheld módban fogom használni, és csak ritkán dokkolva. Mondjuk multiplayert lehet előnyösebb lenne nagyképernyőn játszani, hogy előbb észrevedd az ellent, de majd kiderül.
Annyi biztos, hogy veszek hozzá egy kis hordtáskát és egy kijelzővédőt 10-e előtt. A pro controllert meg csak sokkal később szerzem be hozzá, mert szokatni akarom magam a joy-okhoz. Remélem hosszútávon is kényelmesek... A gripben elég rendhagyó ergonomiájuk van, és a ravaszok is nagyon picinek tűnnek.Biztos kell egy pár nap, mire kezreáll a PS 4 kontrollere után. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is úgy akarom használni hogy otthon elfekve az ágyba stb azért lesz tv-re is kőtve biztos majd 😊
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Ezt szerintem embere válogatja. Én legalábbis kb 98%ban asztali konzolnak veszem.
Szerintem túl nagy ahhoz hogy hordozhatóként használjam.
Megjegyzem hogy az eddigi kézi konzoljaimat és szinte csak itthon használtam.
(#2120) tajner10 Én N64 és GC játékoknak jobban örülnék. Bár akkor lennék a legboldogabb ha a majdani havi előfizetés azokat adna...
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Bocsánat csak eszembe jutott egy két dolog még de lejárt a szerkesztési idő! 😊 Meg sokan el felejtik hogy ez kézi konzol lesz leginkább, vagyis én 90%-ba úgy fogom használni , meg lehet bele magyarázom de úgy vettem észre hogy a Nintendo reklámokba is a Nintendo azt jobban nyomja inkább és ezt veszük figyelembe akkor brutál erős konzolt kapunk plusz funkcióval a tv módal😊 ha a Nintendo asztalinak akarja eladni akkor gond lesz sajnos a riválisokal szembe 😣 asszony meg rendelte a just dance-t ki jutott még erre a nyomurolt sorsra hogy majd "táncolhat"? 😁
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Szerintem...
üzenetére
Én is második konzolnak veszem a box mellé, úgy is állok hozzá de magyar gamer oldalak hozzáállása plusz az ottani emberek komentjei azok szörnyűek, még szerencse hogy ritkán olvasom őket! Már csak 4 nap!!!!💪
-
gainwardgs
veterán
Hogyha powerbank-ről töltöm a switchet a joycon-ok is töltődnek?
Vagy csak a dokkoloban tölt minden egyszerre? -
Szerintem...
aktív tag
En most penteken kapom meg enyemet. Kivancsi leszek milyen lesz - ez lesz az elso Nintendom. Igazsag szerint a parti jatekokert vettem 1-2 Switch, Mario stb. (fo konzolom marad xbox one) de ez a Zelda jonak igerkezik, lehet be kene szereznem

-
törölt tag
Így hogy Pénteken kipróbáltam Prágában a gépet csak jobban várom mint eddig. A Zelda pedig istenkirály!
-
woros
őstag
-
tajner10
tag
Emberek 1 fotntos kérdés,nem volt pletyka arról hogy lessznek wii jtáékok switchre,csak mert azért már mennyire király lenne ha lenne egy hordozható "wii" ,és alapból is 2 kontroller van,a party konzol új értelmet nyerne.
-
Sirandrish
Topikgazda
A Zelda season pass nyár előtt nem is ad majd semmit?
-
Lehet, hogy megszívjuk a kábellel... (cikk végén azt írják, hogy 3rf party kábellel percenként 1% helyett 6 percenként 1%-ot töltött, tötés közben le is merült a Switch...

A Nintendo vizsgálja a bal Joy-Con kapcsolódási problémát
Nintendo Switch RAM specs (mivel a Samsung megadta milyen memóriát használ majd):
CPU: Quad core ARM Cortex A57
GPU: Nvidia Maxwell with 256 CUDA cores
Memory:1600 MHz 4GB LPDDR4 (2+2 GB modules)
Memory Bandwidth: 25.6GB/s
Internal storage: 32 GB flash -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
tajner10
üzenetére
Ez a gyerek óvatos becsléssel is vagy 190 magas, majdnem hosszabbak a kezei mint a gép
Persze, hogy bele tudja (majdnem) erőszakolni a zsebébe. De látszik, hogy így sem áll sehogy, szétszedve meg egyikőtök se szállítsa, mert biztosúristen, hogy valamelyik joycon-t el fogjátok hagyni valahol.@Andris: nem rendeltem elő, mert nincs rá olyan játék, amivel máshol ne tudnék játszani. Meg a Wii U-n is ott van még majdnem az egész katalógus, amit nem egy év lesz részemről végigtolni

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egyébként te előrendelted a Switchet?
Egyébként kisebb buksza kell, és akkor zsebet cserélhetnek
-
tajner10
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nem tudom hogy láttad e de itt egy nintendo switch farmer "teszt"

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Én ebben a kis kézitáskámban hordom a N3DS-t, munkába menet szoktam vele játszani:
Négy rekesze van, a legnagyobban a brifkót tartom, aztán jön a N3DS. Egy harmadikban a belépőkártyám van a targoncás jogsival és kulcsokkal, a negyedikben pedig a régi Nokiám pihen. Ez túl sok cucc ahhoz, hogy kényelmesen állandó jelleggel nálam legyen mondjuk egy kabátzsebben, de ebben a kis táskában nagyon prímán elférnek. Télen-nyáron bármikor megyek, csak kézbe veszem és indulok is. A rekeszbe kényelmesen belefér a 3DS XL is, mert maga a géptest nem sokkal nagyobb. Viszont a PS Vita már nekifeszül kétoldalt, azt nem erőltetem, mert leszedné a glazúrt a széleiről. De egy ekkora táblával nem tudok mit kezdeni, ennek valami külön nagy(obb) hordtáska kellene, az viszont meg nekem nem hiányzik, nem lenne praktikus.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
A videón azzal is összehasonlítják.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ahogy nézem kb akkora mint egy wii u gamepad csak vékonyabb meg a kijelző nagyobb.
Nekem inkább a játékok hiánya a problémám egyelőre.
Nem tudom mi legyen vacillálok nagyon.
Kicsit hiányolom a címeket róla pl mass effect andromeda is jó lenne rá de nem nagyon latom a multiplatform címeket. nehogy a wii u sorsara jusson.
Ide is kb azok irkálnak csak akik wii u topicba
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A GD iroda elég jól összefoglalta. Az alap controller keskeny, így meg széles. Persze ez kézfüggő is

-
Bazsi1987
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem nincs gondom a méretel, ps vitát is 90%-ba otthon használtan, ha meg mentem valahova meszebbre akkor úgyis kellet táskát vinnem 😊
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
RangerFox
veterán
Első 15 perc az új Zeldából, akik nem bírnának várni

-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kezeli, tök jól néz ki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó kérdés, lehet meg is győztem magam amíg a kérdést feltettem lol

Persze, hogy bele tudja (majdnem) erőszakolni a zsebébe. De látszik, hogy így sem áll sehogy, szétszedve meg egyikőtök se szállítsa, mert biztosúristen, hogy valamelyik joycon-t el fogjátok hagyni valahol.
Bár lehet csak tesztelni van nála, azt megy vissza boltnak, nintendonak, vagy akárhova, úgy meg kit érdekel alapon leszarja.