Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
válasz
HunLuke007
üzenetére
Minek vársz? Konzolstúdióba van készleten, most néztem..
-
HunLuke007
csendes tag
Végre kaptam választ a konzolok szervizétől.
"Kedves Előrendelőnk!
A Nintendo hivatalos forgalmazója továbbra sem tudta hozzánk eljuttatni a Pokémon Let's Go konzolcsomagokat, előreláthatóan a hét vége körül várhatjuk a szállítmányt.
Amennyiben megvárod a szállítmányt, úgy 4000 forint kedvezménnyel veheted majd át a gépcsomagod.
Kérünk téged, hogy jelezz vissza ezzel kapcsolatban! Ha nem kapunk tőled visszajelzést, úgy rendelésed tartjuk, gépedet így majd a 4000 forinttal csökkentett áron veheted át. "
Szóval várhatok még pár napot.

-
30z.Samu
titán
Skacok! Ha esetlegesen bibi van a géppel, akkor ha viszem a boltba ahol vásároltam ott be kell mutatni a számlát is vagy elég a garancia levelet?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Én az alienware-t tolnám inkább
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4
üzenetére
Használd egészséggel!

-
Tölthető a Warframe, ha nem jelenik meg az eShopban, restartold a Switchet.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Mivel egyelőre nincs 4k megjelenítőm, és One X-em vagy PS4 Prom, így bőven elég lenne pár ezer forintért egy Full HD képes is, ha esetleg változik az eszközpark, akkor majd veszek egy újat (illetve a mostani 4K-sak-ban se tudom, hogy mekkora tartalék lehet, hogy az újabb HDMI szabványokat vajon lekezelik-e majd - szóval kb. feleslegesnek látom egy olyan eszközre beruházni, aminek lehet, hogy később, mikor ténylegesen kihasználnám, már kevés lesz a tudása).
-
scyllafren
senior tag
válasz
Norb79
üzenetére
Nekem is bejott, de kellett hozza egy Pro kontroller es a digital expansion bundle, hogy igazan elvezheto legyen. A sima kontrolleren tul sokszor lottem el a specialt akaratlanul, ez a Pro-n meg nem fordult elo. A 3 kezdo fegyver meg keves.
Most, hogy mar olyan 75%-nal jarok sztoriban, elegge hozzaszoktam a fegyverekhez, igy tenyleg lehet zuzni vele

-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Warframe: 16-17 óra után kiderül (nem tudom, most mennyi az eltérés EST-hez), akkor lesz a hivatalos start, már írták a fórumban, hogy tévedésből került ki EU-ban előbb

LA Noire: megvan, nagyon keveset játszottam még vele, kicsit fura a konzolos irányítás nekem PC után, de lehet vele játszani

-
30z.Samu
titán
LA Noire-t próbálta valaki? Jó Switch-en?
-
tl-x
addikt
Joy-Con Charging Grip a nevéből adódóan azt gondolnám tölt is. Csak a töltést jelezi ki vagy én nem találom rajta a töltési lehetőséget?
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ó, akkor bocs
Nem tudtam követni már a beszélgetés fonalát. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem tudok róla, hogy lenne ilyen Diablo 3 karakter transfer PC és konzolok között, legalábbis PS4-re nem hallottam még ilyenről.
-
Norb79
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Starlink hogy tetszik? Engem erősen beszippantott, pedig azért elég repetatív, de mégis, annyira régen volt ilyen űrhajós lövödözős könnyed cucc a kezemben, hogy számolatlanul nyeli az órákat.

-
ooooobi
őstag
Ezt a pcröl másolást többször is meg lehet csinálni? Mármint én most kipróbálom de ha nem játszok hanem pc-n tolom tovább akkor késöbb is lehet pcröl újraszinkronizálni?
Más: Tegnap megjött a Solaire of Astora amiibo, tényleg nagyon szépen kidolgozott, bár kicsit drágább mint otthon (20€) de legalább van. Már csak a játékot kell majd beszerezni, de ez várhat még, az eddigieket kéne elöbb végigvinni.
-
válasz
HunLuke007
üzenetére
Múlt héten tényleg megakadt a szállítás kb. 1,5 napra, pénteken értek ide a cuccok, személyes átvétel esetén ebből nem volt érezhető semmi (én péntek este vettem át a játékot és láttam az összes konzol verziót /Smash, Pokémon, meg a korábbiak/ a dealer-emnél
) - a postázás késhetett. Sajnos a KSZ mindig nagyon bízik abban, hogy sok darabot kap mindenből, én a limitált 500 milliós PS4 Pro-val jártam úgy, hogy a megjelenés előtt 1-2 nappal tutira igérték, hogy meglesz, de az utolsó pillanatban visszamondták sajnos. -
30z.Samu
titán
válasz
HunLuke007
üzenetére
Mintha olvastam volna olyasmit valahol, hogy tényleg elakadt a szállítás egy ponton. De majd megerősítenek vagy kijavítanak ezzel kapcsolatban.
-
HunLuke007
csendes tag
Sziasztok,
Csak engem szivat a KonzolokSzervize azzal,hogy még nem kapták meg a Limitált Pokemon: Let's Go Pikachu Nintendo Switch bundle-t(matricás switch,sárga-barna joy-al)?
Még mindig nem küldték,azt mondják,hogy csak a játékot kapták meg megjelenés napján,a limitált konzolt nem,s majd szólnak ha van.Engem szivatnak és kaptak párat és helyben eladták(pedig előrendeltem,amikor még meg se jelent) vagy tényleg nincs az országban még ilyen?
A végén lemondom és veszek máshol BlackFriday-en egy sima switch-et.
Szerintetek?

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Átmásolja a PC-s karaktert és azt folytathatod Switchen, de vissza PC-re már nem szinkronizálódik a progress.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Urdaran
üzenetére
A karcolodas nem jellemzo, szerintem csak par idiota pampogott anno, ma mar szinte nem hallani rola. Egyebkent is vannak kijelzovedo foliak, vegyel egyet a "peace of mind"-ert

Joycon issue volt/van/lesz, eleg ritka, de garanciaban javitjak.
A kozvetlen joycon iranyitas furcsa, de tanulhato. Ha problemad van, vegyel Pro kontrollert, tapasztalhatoan jobb

Nem a toltessel voltak gondok, hanem update, amikor tolton volt, mert a 3rd party dokkolobol hianyzott egy ellenallas, es attol halt le a Switch. Powerbankkal nincs gond, csak azok altalaban nem kepesek 100%-on tartani a switchet jatek kozben, mert nem eleg erosek. Viszont kepesek elnyujtani a hasznalati idot, es kepesek tolteni standby/off allasban.
Fizikai jatek: csak akkor jatszhatsz, ha bent van a kartya. Viszont ha kijatszottad, el tudod adni.
Digitalisnal nincs kartya, barmikor jatszhato, akkor is, ha egy masik jatek kartyaja van a switchben, viszont account-bound, igy nem adhato el.Nekem nagyon bejott, elso konzolom, Zelda, Xenoblade Chronicles 2, Starlink, Mario Kart 8, meg par digi jatek van jelenleg.
-
Norb79
addikt
válasz
Urdaran
üzenetére
Hahó! Dió3 irányítása nagyon jó, és könnyen tanulható és kényelmes. Korábban én is csak PCn játszottam, de switchen legalább olyan jó, ha nem jobb.
A kijelzőt karcoló dokkoló még mindig megvan, az mindig meg is lesz, de ne úgy képzeld el, hogy keresztben lesz a képernyőn egy vágás, hanem a jobb és bal alsó sarokban egy pár millis részen ledörzsölődik, ahol illeszkedik a képernyő, amikor a dokkolóba pattintod. Igazándiból kézi használat közben sosem látom, hogy ott le van dörzsölve, de tudom, hogy ott van. Mármint nem a képernyő van ledörzsölve, hanem a fólia, mert az van rajta. És amúgy lehet a fóliával vastagabb annyival, hogy dörzsölődjön, és anélkül pontosan illeszkedne, nem érne össze, nem dörzsölődne, de a franc meri megkockáztatni, hogy ne legyen fólia rajta.
A joycon megadja magát iksz idő után, de ez azért majd minden kontrollerrel előfordul, legyen az x360, x1, ps4, stb. Itt mondjuk a méretbeli dolgok miatt lehet kicsit hamarabb és könnyebben, ezt bele kell kalkulálni.
A powerbankról nem tudok nyilatkozni, azt nem próbáltam még, meg utána se olvastam.
A fizikai példányos játék ugyanúgy van, mint ps/xbox esetén. Ha berakod a lemezt akkor megy, ha eladtad akkor nem megy. Csak itt nem lemez van, hanem egy kis kártya, és ha olyan tokod van, akkor tudsz vinni magaddal akár 30 játékot is kártyásból, mivel alig foglalnak helyet. Nekem is van egy kis kompakt tokom, abban viszem magammal a ~20 kártyás játékom, a switchet, két extra joycont és a 4 joyconhoz tartozó 4 csuklópántot. Kis füle is van, lehet lóbálni séta közben.
-
A Warframe-et sehol sem találom a Store-ban, még említés szintjén sem. Levették volna (a magyarból)?
-
30z.Samu
titán
Jelen állás szerint mégsem lesz a héten Switch-em..
Részletekbe nem megyek bele, de nem rajtam múlt...Jobban mondva lesz Switch, csak az egyik nagyobb boltból és egy héttel később. Cserébe kicsit "komolyabb" pakkot veszek kezdésre. -
válasz
Urdaran
üzenetére
Én az egy heti rövid tapasztaltot tudom megosztani, ha 2-3 méternél távolabb vagy a géptől ,igen el tudja dobni a jelet a kontroller. Az írányítás az szubjektív nekem a ps4 xbox one vagy akár a switch egy kutya. soha nem emiatt vettem akármelyiket is meg. Karcolodást nem tudom egy hete van meg , van rajta fólia és amúgy is vigyázok a cuccaimra.
Üdv,
-
Urdaran
kezdő
Sziasztok!
Az elmúlt időben elérte az ingerküszöbömet a NS-re kapható játékok mennyisége, ami engem is érdekel. Ezért gondoltam beruházok egyre. A Diablo 3-as kiadásban gondolkodtam. Általában PC-n játszom ezért gondoltam kérdeznék, mielőtt belevágok.
Mennyit javultak az újabb kiadású konzolok? Gondolok itt a megjelenéskor előforduló gyermekbetegségekre. Kijelzőt karcoló dokkoló. Játék közben jelét vesztett kontroller. stb.
Mennyire élvezhető rajta a Diablo 3? Eddig csak PC-n játszottam vele, és nincs tapasztalatom a játék konzolos irányításával.
Általánosságban mennyivel másabb, kényelmetlenebb az irányítás egy hagyományos PS4 kontrollerhez képest?
Van-e olyan tapasztalatotok, amit mindenképp érdemes mérlegelni vásárlás előtt? Gondolok olyan dolgokra, maik hosszabb használat alatt jönnek csak elő?
Tölthető-e biztonságosan nem kimondottan Nintendo által gyártott Power Bankról?
Ha fizikális példányt veszek játékokból, azt tudom az online fiókon is aktiválni, vagy úgy működik, mint a PS?
Ezeken kívül bármilyen véleményt, személyes benyomást szívesen várok. Köszönöm előre a segítséget.
Üdv!
-
taki01
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
-
taki01
őstag
Már tölthető a Warframe.
-
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez a nintendosok Feszty-körképe.
Ráadásul ez még nem a teljes verzió, jobb végéről még hiányzik. -
Scholes9
nagyúr
Most már tudom, hogy Andris miért ekkora Zelda rajongó. Bárcsak sose lenne vége a Breath of the Wildnak
A WoW óta nem éreztem ennyire élőnek egy játék világát. Néha már már félelmetes, szó szerint, és amikor magadtól rájössz egy egy rejtvény megoldására, az valami egészen egyedi élmény. A WoW-ban és a Bloodborne/Dark Souls-ban éreztem csak eddig hasonlót, sehol máshol 
-
maximilian4
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Én úgy tudom hogy holnap.
-
gainwardgs
veterán
Warframe mikor jön?

-
SityiSXT
őstag
Nem látom, hogy lenne a játéknak külön témája, így itt kérdeznék, ha nem nagy gond:
A Pokéball Plusba rakott Pokémonok közül egyedül Pikachunak és Eevee-nek van hangja, vagy másoknak is? Először Clefairyt raktam bele, de ő nem reagált semmire, bármit csináltam. Persze amikor kivettem, szép nagyot fejlődött, szóval nincs nagy panaszom - de egy beharangozott feature-ről van szó, hogy így, géptől függetlenül is tudjuk totojgatni kis kedvencünket. Most beleraktam Pikachut, vele flottul megy (miután megnéztem, hogy lehet a némításból kiszedni a Pokéballt). -
szilchi
őstag
Jó reggelt. Amazonon van pár akciós Switch játék,de egy se annyiért amiért érdemes lenne kapkodni. Én rendeltem egy 128 Gb-os microsd kártyát. Szállítással 8500 pénz volt. Itthon legolcsóbb 8700+szállítás volt.
-
tl-x
addikt
13-án rendeltem két játékok az Alzától ki is fizettem online és még nem kaptam meg. Viszont az online felületen már befejezettnek látszódik a megrendelés. Aggódjak?
-
Baltazár123
őstag
Jól látom, hogy Orosz és a Dél-Afrikai webshopok feltűnően olcsóbbak több cím esetében is? Van olyan program, amit olcsóbban megkapni online, mint amennyiért használtan árulják. A hátrány, hogy ha nem jön be a program, akkor eladni már nem tudom, tehát meg kell fontolni a vásárlást alaposabban, előnye viszont az, hogy egyrész olcsóbb vagy alig drágább, mint a használt program és nem kell még kártyákkal is bíbelődni, amik gyerekeknél hiba forrás lehet, ha nem jól teszik be, ha erőltetik és ha mondjuk egy kiránduláson eltüntetik a kártyát.
Még szoknom kell a Nintendós ökoszisztémát, hogy nagy mértékű program leárazásra ne számítsak
kivéve néha ha valamelyik üzlet valamiért akciózik. Úgyhogy sűrűbben kell használni az ár összehasonlító szoftvert, mert itt komoly nyereség csak az egyes országok között található. Gondolom olyasmi leárazásokra ne számítsak, mint XO-n, ahol online rengeteg programot szinte utána dobnak az embernek nagyon komoly leárazásokkal, csak vegye és vigye. Itt főleg a régebbi programokra gondolok, mert a switch is már 2 éves, tehát vannak azért már programok, amiken bőven bekaszálták a készítés költségét és konzol időszámítással már réginek számítanak. -
petymek
senior tag
A child of light tartalmazza a magyar nyelvi feliratot, vagy a nintendóbol most is kispórolták?
-
bb.bocs
őstag
az érzés amikor 6 pokémonból a végére 1 marad életben, az is 1 db élettel, de kinyírja 100-ról az ellenséget
felbecsülhetetlen. -
remusz13
tag
Sziasztok!
Pár hete elkezdett érdekelni ez a kis készülék, és úgy döntöttem pár napja, hogy megveszem, hát nem bántam meg
A Diablo-s kiadást sikerült beszereznem, ahhoz PC-n volt szeerencsém megjelenés után, és azóta az csak jobb lett. Kinéztem folytatásként pár játékot ( Zelda, Splatoon2 , Civ6, Fifa , meg jópár couch coop ) bár igyekszem figyelni mi a trend épp 
Rövid kérdés, jól értelmeztem hogy kell netes előfizu, hogy online játszhassan pl diabloval?
-
djozsi
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Szerintem nem is lehet egyszerűbben leírni, ez is olyan dolog, amit fentebb mondtam: nézve még akár azt is rámondja az ember, hogy hülyeség, de kipróbálva teljesen érthetővé és szórakoztatóvá tud válni.
Annyi még, hogy handheldben a bal analóggal lehet mozgatni a kamerát és gombbal lehet dobni, szóval ott a motion controlozás kihagyható annak, aki nem szereti. De szerintem nem érdemes kihagyni, ez a játék különlegessége.

-
30z.Samu
titán
-
Hali ,ha valakinek van megunt zeldája írjom már rám , baromira ki próbálnám

talán meg egyezhetünk

És , hogy ON is legyek:
Amúgy írtó jó kis gép , sokkal szarabb grafikát képzeltem hozzá, eddig 3 játék van hozzá , nyilván csak ezeket próbáltam kölökkel. Egyedüli csalodás szerintem , hogy a kijelző vér szegény 2018 hoz képest. A felbontás hagyján, de a színek az atom fakó és a fényerő sem eget verő, Nálam kb 3 órát bírja 4-5 jobb lenne...
Nah de a játékokrólOdyssey : hihetelen hogy mennyi féle ötlet és szín van egy játékba , nem értem hogy manapság más szoftver készítők miért nem ennyire kreatívak.
Mario party: utoljára részegen a xbox 360 al kinecektel szoraksztunk ilyen jót egy házi buli alkalmával , hatalmas újra vissza hozta az érzést. Kár hogy ONE-n kivégezték a kinectet, már várom a szilvesztert (sajnos el lesz kobozva a gyerektől
)és a rayman : szokásos minőség aki szerette az most is szereti.
-
30z.Samu
titán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Érdekes, majd kitapasztalom. Köszi!

-
ViharVadász
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Úgy néz ki egy Pokémon befogása, hogy amikor "belefutsz" egy Pokémon-ba, akkor a képernyő közepén megjelenik a Pokémon, körülötte egy kör jelzi, hogy hova kell dobnod a labdát. A körön belül mindig zsugorodik össze egy másik kör is ami lehet zöld, sárga vagy piros színű. A zöld jelzi azt, hogy a könnyű befogni az előtted álló Pokémon-t (így is lehet, hogy kiszökik a labdából, de jóval kisebb rá az esély), a sárga már lehet akadékoskodni fog és kijön szinte rögtön a labdából, de lehet, hogy elsőre befogod. A piros már nehezebb, az általában kiszökik a labdából, ezért a táskából kell valamilyen gyümölcsöt neki adni, ami ha szerencséd van növeli a labdában maradási esélyét, pirosról lehet, hogy sárgára vált a zsugorodó kör színe. Minél kisebb egyébként a zsugorodó kör, annál nagyobb az esély, hogy nem fog kiszökni a labdából. Függ továbbá milyen labdával akarod befogni, többféle labda van, a sima piros-fehér labda gyenge, a Great Ball erősebb Pokémon-okat is befog talán gyümölcs nélkül. Amúgy az se mindegy ahogy megfigyeltem, hogy a Joy-Con-t hogyan "dobod", mert én már nem egyszer kidobtam lényegében a képernyőről a labdát, vagy volt, hogy Pikachu mögé / mellé dobtam.

-
30z.Samu
titán
válasz
ViharVadász
üzenetére
De ha egy nagyobb szintű pokémon jön Veled szembe, akkor becsalod a labdába gyümölccsel vagy mi?

-
ViharVadász
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én is féltem ettől, hogy elveszti így a varázsát a játék, hogy a befogásnál nem kell harcolni. De most így, hogy már játszom, szerintem ez kellemes kis újítás lett. A Black verziótól kezdve az összes Pokemon játékot végig játszottam már, de eddig ezt a játékot kedvelem a leginkább már.

-
30z.Samu
titán
válasz
ViharVadász
üzenetére
De fura....
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?

Részletekbe nem megyek bele, de nem rajtam múlt...Jobban mondva lesz Switch, csak az egyik nagyobb boltból és egy héttel később. Cserébe kicsit "komolyabb" pakkot veszek kezdésre.

A Diablo-s kiadást sikerült beszereznem, ahhoz PC-n volt szeerencsém megjelenés után, és azóta az csak jobb lett. Kinéztem folytatásként pár játékot ( Zelda, Splatoon2 , Civ6, Fifa , meg jópár couch coop ) bár igyekszem figyelni mi a trend épp