Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven
addikt
Hali ,ha valakinek van megunt zeldája írjom már rám , baromira ki próbálnám
talán meg egyezhetünk
És , hogy ON is legyek:
Amúgy írtó jó kis gép , sokkal szarabb grafikát képzeltem hozzá, eddig 3 játék van hozzá , nyilván csak ezeket próbáltam kölökkel. Egyedüli csalodás szerintem , hogy a kijelző vér szegény 2018 hoz képest. A felbontás hagyján, de a színek az atom fakó és a fényerő sem eget verő, Nálam kb 3 órát bírja 4-5 jobb lenne...
Nah de a játékokrólOdyssey : hihetelen hogy mennyi féle ötlet és szín van egy játékba , nem értem hogy manapság más szoftver készítők miért nem ennyire kreatívak.
Mario party: utoljára részegen a xbox 360 al kinecektel szoraksztunk ilyen jót egy házi buli alkalmával , hatalmas újra vissza hozta az érzést. Kár hogy ONE-n kivégezték a kinectet, már várom a szilvesztert (sajnos el lesz kobozva a gyerektől )
és a rayman : szokásos minőség aki szerette az most is szereti.
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
válasz Urdaran #14755 üzenetére
Én az egy heti rövid tapasztaltot tudom megosztani, ha 2-3 méternél távolabb vagy a géptől ,igen el tudja dobni a jelet a kontroller. Az írányítás az szubjektív nekem a ps4 xbox one vagy akár a switch egy kutya. soha nem emiatt vettem akármelyiket is meg. Karcolodást nem tudom egy hete van meg , van rajta fólia és amúgy is vigyázok a cuccaimra.
Üdv,
-
Steven
addikt
Nem bírtam ki meg vettem a zeldát
-
Steven
addikt
válasz koncsik #14982 üzenetére
Es ez mire jó? Egymással jatszani?
Jelentem 10 orat bele raktam zeldaba es sehogy nem állok, az a kis makk figura leny aki mindig el van bujva az mire jo..talaltam mar 6 db de nem jottem ra mi célt szolgál
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
Arra van valami link hogy whats coming next, a frissítésekkel? Hogy mik vannak tervbe?
Amúgy nagyon dicsérem, a kis gépet de szerintem jöhetne más jobb AAA-s játék, mondjuk zelda le fog kötni egy ideig. De jöhetne mint psp re valami god of war szintű játék. Szvl több amerikai stilusú játékra vágyom, vágom hogy nyomatják kínát meg japánt. De nekem annyira nem jön be . Kövi Zelda után a skyrim vagy dark souls, lesz mert nekem az ki maradt pc-n utána viszont nemtom mivel fogom tolni Diabloba 5 évem van szvl azt tuti nem.Szvl jöhetnének ilyenek hogy, tomb raider, batman , pókember stb. látszik hogy a HW bírja már csak meg kéne csinálni...
Nekem ezek a japán stilusu anime szerű valamik nem jönnek be, összesen nekem kb 10 játék kéne nintendora , amiből 5-t meg vettem. utána mi lesz nem vágom.
-
Steven
addikt
Elég szemét ez a zelda 20 órát bele öltem azt sehogy nem áll az ember...D
-
Steven
addikt
-
Steven
addikt
válasz hszilard666 #15129 üzenetére
jah lehet szeretni és utálni is ... szeretem mert szorakosztat utálom, mert beszippant és elveszi az életemet
-
Steven
addikt
válasz TazLeacher #15154 üzenetére
Nálam 3 profil van , egy gyereké egy enyém egy csapat játékra lett ki találva... berakod a kártyát ki választod a profilt be töltöd a mentést ennyi...
Annyi , hogy a gyereknél ha olyan gamét akar játszani , vagy többet akar játszani aprovolnod kell mindig..
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
válasz Baltazár123 #15926 üzenetére
"Egy 100e forintos gépnél aki sajnálja ezekre a +2-3e ftot, az meg is érdemli, szerintem."
Ezt gondold át szerintem ez elvi kérdés, hogy sajnálja e vagy sem.
Én legelőszőr arra gondoltam hogy SENKI nem 100 ft ot költ a gépre. Magamat nézve 4 jétékkal és egy plusz joyal állt meg 175ezer nél + a fólia volt 3 ezer, és még ki tudja hol a vége a költésnek és biztosra veszem , hogy itt tulajdonosok többsége már most sokkal többet elköltött a gépre.
Szerintem baromi nagy gáz hogy elköltesz egy rakat pénzt switchre és ahogy írtad 10 centes dolgokon sporol a gyártó . Szerintem szánalmas , ha a karcolást nem nézzük nálam már az egyik joynak a gombja most meghalt 1 hónap után, random eldobás a joynak meg ahogy itt olvastam együtt kell élni. A kijelző minősége hagy némi kivetni valót enyhén szólva. Konzol szoftvere az meg szerintem annyira alap mai viszonylatot nézve hogy ultra gáz.
És a szomorú még a történetbe hogy kijavíthatta volna a gyártó , de nem tette.
Mindezt úgy írom hogy hatalmasakat játszok vele én és a gyerek , DE VAK NEM VAGYOK.
Nehogy már ez legyen az elvárt szint.
Teljesen más:
Megvettem a XIaomi 20000 töltöjét ahogy itt a forumba javasolták , tényleg működik, jó cucc. Végre nem merül le 3 óra alatt a switch. Volt egy sony 10000 töltöm de sajnos azt le se szarja
Szvl akinek ua az a baja 7 ezer ftot megér az akku szerintem , boltból garral :
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
November óta tolom a zeldát jó sokáig el lehte vele szórakozni... első durvább be szaggatás korok forestbe volt , van ott durván szaggat a játék szerintem lehet vagy 15-20 fps
Amúgy ott kurtam el hogy megvettem a kiegészítőt ... szerintem évek óta nem ájtszottam enyit single játékkal mint ezzel...
-
Steven
addikt
Nekem 2 pár joy -m van . Egyiknél előjött a "driftelési" probléma most javították ... másik párral is van gondom... jobb oldali nem kattan be a helyére akár hogy nézem olyan mintha a kis pöcök nem zár rendesen .... félek hogy fiam ahogy rohangál a kezébe a konzollal szét csúszik egyszer csak és elhajítja ... (látszólag amúgy 0 hibát találok , rá nem jöttem mi lehet az oka lehet kezdetektől így van..)
Más is találkozott ilyennel?Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
Én innnen vettem ... két év garancia számlát is adnak viszont olcsóbban mint máshol szerintem
Szvl hívd fel őket https://www.facebook.com/KonzolKuckoVideojatekok/ [link]
Talán 105 volt tavaly... marioval
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
Driftel mind a két joy con pack és el kéne vinnem szervizbe ... sajna az egyik nem garis a másik nak meg nem lett meg a blokkja
Tudtok javasolni egy jó szervizt ahol újra olyan lesz mint régen vagy a hivatalos teljesen fasza ?:
Magyarországi Hivatalos Nintendo Szerviz:
Gamepark www.gamepark.hu üzlet és szerviz
1171 Budapest XVII. ker. Berky Lili u. 36.Lehetőség szerint nem vennék megint 25k ért joy cont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest