Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladex73
aktív tag
Tudnátok ajánlani valami jó kaland játékot amiben van magyar felirat? A Zelda nagyon bejön, fél karomat oda adnám ha lenne benne magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nintendo! Csak akkor jön új HW, ha már kellőképpen közelíti az elavult szintet...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
djozsi
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
New Switch Model Coming Second Half 2019
via Wall Street Journal Japan, no more details for now https://t.co/a0MVKXS1XF
Live-Die-Respawn
-
paraaa
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Ha minden jól megy legkésőbb jövőhéten megjön a konzol! -
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #13686 üzenetére
Igazad van, idén nem volt.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz koncsik #13685 üzenetére
Én már nem tudom, ki hol-merre volt Az biztos, hogy utoljára tavaly novemberben voltam a szokott helyen, Attila is ott volt. Még fel is ajánlotta, hogy legközelebb mehetünk őhozzá. Ha azóta tartottatok egyet nélkülem, azt megkeserülitek
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #13684 üzenetére
Mármint, hogy te ott voltál.
-
djozsi
senior tag
Elég meredek pletyka járja a netet, állítólag a Switches Animal Crossing közelebb van, mint gondolnánk, 2019 március-áprilist emlegetnek.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #13679 üzenetére
Nem volt idén? Nekem úgy rémlik, hogy tavasszal volt egy. De lehet arra nem hívtunk meg
A Slime draws near! Command?
-
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #13675 üzenetére
PS-en öcsém nyomta le az összeset, nekem annyira nem jött át a hangulata, de a Salt and Sanctuary óta gondolkozok azon, hogy újra megpróbálom. Szóval ha nem is első napos vétel, de előbb utóbb tuti beszerzem.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
djozsi
senior tag
Valószínűleg ebből is lesz free trial hétvége a megjelenés előtt, ahogy az ARMS, Splatoon 2, Mario Tennis Aces esetén is történt, akkor majd rá tudsz nézni.
Ez a játék a tengerentúlon lett piszok népszerű, Európában nem nagyon játszanak vele, ahogy a mellékelt kommentek is mutatják.
-
Petreszku
senior tag
-
ayo
veterán
akkor bármi lehet, amúgy szerencsére a gépen már most is sokfajta verekedős téma van, szóval valószínű meg fogod találni a neked kedvezőt
(#13671) koncsik: nekem az olyan kicsit, mint a Splatoon, hogy 1 menetnél már elvesztem az érdeklődésemet a játék iránt. Szerencsére ezeket mindig ki tudtam próbálni, Arms is ilyen volt, az a pár nap teszt időszak pont elég volt nekem - ilyen még a COD részek is. Steamen évente 2-3x van free weekend, akkor "kijátszom" magam egy életre
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Wlac
Ármester
Mindenképp teszek vele egy próbát, de akkor előnyös lehet számomra, hogy életemben összesen 10 órát tettem verekedős játékokba, gameplay tekintetében nincs olyan nagy elvárásom.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
ayo
veterán
válasz SlayerSub #13667 üzenetére
jaja, én SF, MK játékokba közel 500-1000 órákat szoktam belerakni részenként, de a Smash-t mai nap nem értem, hogy miért olyan izgalmas, szóval szerintem is ha tudja, akkor inkább próbálja ki előtte, mert teljesen más mint a többi.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz paraaa #13662 üzenetére
Szerintem is ráérsz az SDvel. Nekem 12 kártyás és 3-4 letöltött játék mellett sincs még tele a belső 32 gigás tárhely. Igaz van olyan játék, mint az NBK2k18, ami kapásból kéri az SDt. Szóval változó, de viszonylag ritka az ilyen cím, ami miatt kell az SD. Ha mindig 2-3-4-5 játékkal tolod, ami kártyás, akkor szerintem felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
SlayerSub
tag
Hát azért szerintem érdemes tudni, hogy nagyon más mint egy mainstreamebb game (MK, Tekken, Street figher). Én Wii U-n vesztettem el a smash bro szűzességem, én is azt hittem, "na az egyik legfelkapottab verekedős játék akkor ezzel nem lehet baj..." De hamar rájöttem hogy ez nem nekem való. Én MK-n nevelkedtem, és a kettő szerintem össze nem hasonlítható. (de lehet csak én érzem így)
-
djozsi
senior tag
válasz paraaa #13664 üzenetére
Docked módban nagyjábl működik a Sony USB headset a géppel (a rajta levő gombok talán nem, nem emlékszem, rég próbáltam). Handheld módban értelemszerűen nincs lehetőség az USB-s headsetet használni.
Handheldhez érdemes beszerezned egy jack dugós fülest, esetleg egy jack-bluetooth esetleg USB3-bluetooth dongle-t és akkor használhatsz vele bluetooth fülest.szerk: persze elvileg handheldben is beszerezhetsz egy USB3-USB2 male-female dongle-t és arra rákötheted a Sony USB transmitterét, szerintem működnie kéne, de nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz paraaa #13662 üzenetére
SD kártyát ráérsz utólag is venni, ha úgy látod, hogy szükséges. Ha dobozosan veszed a játékokat akkor is előfordulhat, hogy sokat töltenek le plusszban, de nem ez a jellemző. A dobozon általában jelezve van, ha a játéknak le kell töltenie tartalmakat és akkor azt is jelzi, hogy mekkora helyre van szüksége.
Ezen felül persze töltődnek a patchek, DLCk is.
A lényeg, hogy az SD kártya az pont olyan tartozék, amit ráér akkor venni, ha már használod a gépet és úgy látod, hogy szükség lesz rá. -
paraaa
csendes tag
Köszi a tippeket!
SD kártyát akkor is vegyek, ha csak dobozosan veszek játékot? Én konzervatívan még mindig jobban szeretem, ha itt figyel a polcon a játék. Szinte csak egyedül használnám, single-gamek miatt veszem(Zelda, Mario)..
Még annyi kérdésem lenne, hogy milyen fejhallgató megoldások vannak a géphez? -
SityiSXT
őstag
válasz paraaa #13659 üzenetére
Erősen javasolt az üvegfólia a képernyőkarcok elkerülése miatt. Javasolt egy jobb fajta tok, állítható állvány (hogy töltés közben is tudj játszani). Opcionális a törlőkendő és a Joy-Con grip, ha ketten játszanátok (sajna a fél Joy-Connak nincs túl jó fogása, pláne, ha nagy a kezed).
-
gabor0077
aktív tag
válasz paraaa #13659 üzenetére
MicroSD kártyából nem árt minimum egy 64-est venni, pláne ha digitálisan is akarsz vásárolni. A gép 32-es tárhelye enyhén szólva nem elég semmire. Van olyan retail játék is, ami 8-10 gigát telepít még, patchel, akkor is ha kártyáról fut. (Pl L.A. Noire, Doom, Wolfenstein)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
paraaa
csendes tag
Sziasztok!
A tavalyi és a jövőre várható exkluzív-dömping tekintetében rászántam magam egy Switch megvásárlására. A gépet leginkább handheld-módban használnám, tv-n ott van a PS4. Szeretnék segítséget kérni, milyen kiegészítőket vegyek a géphez és esetleg van-e bármilyen dolog, amire odafigyeljek és más tippeket is meghallgatok!
Üdv!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz ooooobi #13656 üzenetére
Ez csak annyi, hogy az egyes színeken milyen zenéket játsszon, amíg megy a bunyó. Utána amit mutatnak jukebox részt, az 1:1 a Wii U verzió, nem is változtattak rajta csak annyit, hogy albumokba szervezték a zenéket egyetlen bazi hosszú lista helyett. Playlist-be lehet dobálgatni a számokat ahogy eddig is, de random lejátszást itt sem látok.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ooooobi
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #13655 üzenetére
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
djozsi
senior tag
Ez egy verekedős játék, főleg az USA-ban nagyon népszerű, sok versenyt szerveznek belőle, nagyon jól szokott fogyni. Azt érdemes róla nagyon dióhéjban tudni, hogy mindenféle franchise-ok karaktereit eresztik egymásnak benne és alapvetően nem a másik életerejét kell elfogyasztani benne, hanem minél többet sebződött valaki annál messzebbre lökik a további ütések és a cél az ellenfél lelökése a pályáról, ennek köszönhetően nagyon látványos tud lenni, jól közvetíthető, nem véletlen, hogy a tengerentúlon felkapott esport lett belőle.
Ez a széria 5. része és nagyjából minden olyan karakter és pálya, ami valaha volt a franchise-ban bekerül az új részbe, ennek megfelelően monumentális lesz, elsősorban erre értettem azt, hogy tartalmas. Nem sok verekedős játék dobálódzott még ilyen számokkal.
Kezdjük azzal, hogy több, mint 30 videójáték franchise karakterei/zenéi/helyszínei képviselik magukat a játékban. És ezek nem csak Nintendo franchise-ok, van benne Sonic, Street Fighter, Mega Man, Metal Gear, stb... Szóval erre tényleg rámondható, hogy "most ambitious crossover ever".
Több, mint 75 játszható karakter lesz benne, ahogy írtam az összes eddigi játékban valaha szereplő karakter és még néhány új is.
Több, mint 100 pályán folyhat a küzdelem.
Ami még kiemelendő az a játék zenéje, minden egyes franchise-ból a legjobb számokat is megkapja a játék, ennek megfelelően óriási soundtrackje lesz, több, mint 800 szám lesz benne, ráadásul egy csomó nagyon híres franchise legjobb számai. Érezték, hogy ez nagyon erős felhozatal, ezért lesz benne jukebox is, összeállíthatod a saját playlistjeidet, sőt, a képernyő bekapcsolása nélkül is lehet vele zenét hallgatni.
Egyelőre ennyit tudni, illetve azt, hogy még egy játékmódot nem fedtek fel, amire az a tipp, abban reménykedik mindenki, hogy valamilyen single player mód lesz.
-
LeventeV
senior tag
Köszi a fogadtatást
Nem igazán olvastam utána a bundle-nek, így kellemes meglepetésként ért, hogy a Nintendo, a Sony-hoz hasonlóan, dobozos játékokat csomagol a bundle mellé.
-
-
LeventeV
senior tag
Megvettem végül az Odyssey/Kart bundle-t.
Most töltődik/frissít a konzol. -
bb.bocs
őstag
(Super Mario Odyssey - Dark Side Kingdom (Boss Blitz Tower) pályánál nem tudok továbbjutni, annyira felidegelt, hogy szrintem én itt abbahagyom meg most már 250csillag kéne kicsit ez a része már unalmas, főleg hogy nem tudom legyilkolni az összes "dögöt". )
Más téma.
Mit tudtok az ilyen utángyártott cuccok mennyire megbízhatóak? joy con töltőállomás, elemes + kiegészítő, külső akksi? külső aksiról nem találok olyan infót milyen hamar tölti milyen amper erősséggel,és sajnos ha töltöm, akkor mondjuk dokkolóba már nem tudom beletenni. Kinek mi a tapasztalata az utángyártott cuccokkal kapcsolatban, illetve ki miket ajánl?[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
1 hónapig bírtam! Eladtam a Switchem, mindennel együtt! Közben vettem egy PS4 Pro-t , de nem bírtam tovább, előrendeltem a Super Smash Bros Bundle-t de messze még a november...
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
MODERÁTOR
Megnéztem, klassz. Megnyugodtam, szerencsére már itt-ott csepegtettél belőle, csak 2 játékot kellett gyorsan megrendelnem Azért megijedtem az elején, hogy a Climax Edition-t csak úgy megmutatod a polcodon...
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Múltkor elfelejtettem kérdezni valamit , azt ,hogy handheld módban mennyit bír az akku ? Vagy ez változik a játéktól is? (mennyire hardver igényes) ( jah és max a fényerő stb is szerepet játszik?)
És még valami, az originált bontatlan dobozon van e valami záró matrica (tudjátok ,hogy még bontatlan, hologrammos matrica vagy hasonlóra gondolok) köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
Kösz mindenkinek a válaszokat/tippeket! A kontrolleres különösen jól jön, ugyanis több más konzol is akad a lakásban, így van egy rakat a konkurens irányítókból is.
-
thewom75
tag
válasz GuruZone #13631 üzenetére
Prága=drága 😁
Viccet félre téve, szerintem a Nintendo cuccok Európa szerte egy árban vannak nem hiszem, hogy országonként nagy lenne az eltérés. Amin spórolni lehet, az a digitális játékok régióinál lévő árkülönbségek, eltérő akciók. Usa, Canada esetleg Dél Afrikai accountal történő vásárlás.
PSN : thewom
-
Bazsi1987
őstag
Valaki tolja az arena of valort? Ha igen keresen meg privátba aztán tolhatjuk többen 💪😉
-
GuruZone
őstag
Ha minden igaz megyek Prágába október második felében,
van valakinek bármi infója az ottani szoftverárakról?Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok. Az eredeti travel casek (pl Mario Odyssey) melle jaro kepernyovedo folia jo minosegu? A csomag arabol gondolom nem uvegfoliat adnak.
-
ribery22
tag
válasz consono #13610 üzenetére
Vám csak termékeken van és a szoftverek szolgáltatásnak minősülnek online értékesítés esetén. Magyar áfának pedig már most is lennie kellene, ha Mo-ról vásárolsz. Nagy változás ilyen szempontból nem lesz
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
ayo
veterán
a videóban is volt téma a Darkest Dungeon, plusz anno itt kérdezte valaki, hogy mikor jön hozzá a The Color of Madness DLC.
most jött a friss infó: október 11 és 5 dollár lesz + The Musketeer DLC is jön ingyen + balance update is, amit a PC is megkapott.
a jó hír, hogy aki fizikai verzióban vette meg, az kicsit később (eshop elfogadástól függ csak) de ingyen megkapja a The Color of Madness DLC-t is!
a digitális tulajoknak viszont meg kell venni, viszont aki okt 11. után veszi bundle-ben, annak benne lesz majd ez is.
-
petymek
senior tag
Vegyél egy Mayflash Magic-NS, vagy egy 8bitdo USB átalakítót amivel haszálhatod a konkurensek vezetéknélküli irányítóit is.
Előbbi drágább, de vezetékes kontrollert is használhatsz vele. Utóbbi olcsóbb, Alin 3-4 ezerért is van már, és jól működik. A PS kontrollert sokan dícsérik velük. Ha van a kettő közül valamelyik, akkor használhaton a Wii motion + nunchuck duót is.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
MODERÁTOR
válasz mattheus #13612 üzenetére
Ez sajnos nem véletlen, amazon.de sem szállít már ingyen bizonyos értékhatár felett, csak futárral, igaz nem ilyen sok pénzért... (gondolom itt is emiatt drágább, lehet, hogy Ausztriába sima posta is biztonságos)
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz djozsi #13609 üzenetére
+VÁM? Meg gondolom nem EUR-ban fog utána számlázni, hanem GBP-ben. Na, majd meglátjuk...
szerk.: ja, a VÁM, az majdnem biztos, hogy hülyeség, de most már itt hagyom
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
djozsi
senior tag
válasz mattheus #13605 üzenetére
Ide kattintva simán a UK eshopot tudod használni, csak lépj be a magyar accountoddal és működni fog, euroban fogja rádterhelni az árakat.
Esetleg ez a link mehetne a főoldalra is, ha még nincs ott, nagyon hasznos oldal, amióta rátaláltam szerintem rá se néztem gépen az eshopra.
-
mattheus
őstag
válasz scyllafren #13600 üzenetére
A Nindendo-nak, ha jól tudom továbbra sincsen magyar store opciója. Hol és melyik oldalon tudok online vásárolni akkor, amennyiben magyarországi regisztrációt készítettem?
-
djozsi
senior tag
Mire végigértem sokan válaszoltak, de ha már lepötyögtem elküldöm, hátha hasznos.
1. én is a Nintendo UK webshopot ajánlom, amilyen fapados a gépen levő eshop annyira jól használható a weblap.
2. én úgy tudom, hogy az vezetékes és nincs benne HD rumble, talán NFC olvasó se.
3. a toplistánál van külön "digital only" lista. Akciókat érdemes néha végiggörgetni (bemész eshopban az akciókhoz, lemész az aljára és ott van valami "show all" szerű gomb), indie fronton hozza nagyjából azt, amit a többi platform.
4. a Nintenedo be tudja azonosítani a kártyákat, ebből vontak le túlságosan messzemenő következtetéseket. Nem kell aggódni.
5. volt már belőle preview event keményvonalas pokémonos arcok számára, szerintem hamarosan kapunk preview-kat is. Az alapján egyértelműen az jött le, hogy ez mainline, teljes értékű pokémon játék lesz, amit szerettek volna egy kicsit alacsonyabb küszöbnek szánni az új beugrók, főleg a GO közönség számára, ezért a gen1 és ezért a GO-s mechanikák és árukapcsolás.
6. vannak, de azért nem jellemző, a legtöbb mobiljátékot valamilyen fixed price módon hozzák át. Nem néztem még, hogy jelzi-e valahogy, de például a Pokémon Questnél vagy a Fortnite-nál meg tudod nézni. -
ayo
veterán
na, csak sikerült összedobni a videót:
játéknapló extra: Ritka és menő fizikai kiadások Nintendo Switch-re
röviden leírás: A mostani videó kizárólag a Switch-ről és a fizikai kiadásokról szól. Az első felében a konzol újításait járom körbe, beszélek arról, hogy a Switch hogyan vett rá, hogy third-party játékokat vásároljak, miért szeretem a fizikai kiadásokat, és hogy milyen már most ritka és drága fizikai kiadások vannak. A második felében pedig mutatok pár itthon nem kapható, de minőségi játékot is, amiket mindenképpen érdemes beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
1. Sajna ez ilyen. Keresője van, ott lehet névre, műfajra, árszintre keresni és bogarászni - de tény, hogy egy GOG vagy Steam fényévekkel jobb (mondjuk az utóbbira nagyon ráférne valami reform, mert 30000 játék között már nem lehet emberi léptékben navigálni...)
2. A Horié mintha csak vezetékes lenne és hiányozna belőle az NFC (Amiibókhoz kell), az IR kamera (ez mondjuk a Pro kontrollerben sincs) és a HD Rumble. Ezek közül alapvetően a vezetékes kivitel és a HD Rumble hiánya fájhat érdemben.
3. Miért kéne jeleznie? A Steam / Origin / Uplay se jelzi, ha adott játékból van fizikai példány...[ Szerkesztve ]
-
SlayerSub
tag
válasz scyllafren #13600 üzenetére
5.: Szerintem abból kiindulva, hogy igértek egy harcore verziot jövőre, elég valószínű, hogy ez a Let's go változat inkább a casual-es mobilos tömegnek lesz gyártva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest