Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:56:47

LOGOUT.hu

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14301) koncsik válasza g@bo (#14300) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Nekem ez a vadonatúj: Hylian Shield Edition 2DS XL (évek óta érintetlen, szerintem be se volt kapcsolva)
A DSi XL viszi a legkopottabb díjat, a másik 2DS XL like new.


Meg van egy 3DS XL Samus Edition védőtokban, fóliában, megkímélt.

El akartam adni 1-2-t, de a gyerekek észrevették és megvétózták. Szerintem ha nem bukok le, soha nem keresték volna őket... :B

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#14302) Dr.F.E.R.I. válasza g@bo (#14300) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Nálam 3... ;] ;] ;]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14303) koncsik válasza Dr.F.E.R.I. (#14302) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

TG-nak ez a minimum :DDD (bár nekem sincs 3 Switch-em :B )

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#14304) g@bo válasza Dr.F.E.R.I. (#14302) üzenetére


g@bo
nagyúr

najó, a gameboy advance nálam a 3. de van 4. is. :D

(#14305) Dr.F.E.R.I. válasza koncsik (#14303) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az a baj annyi gépem van, hogy lehozni a padlásszobából és összerakni őket egy fotó erejéig is egy kisebbfajta logisztikai kihívás :B

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14306) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#14305) üzenetére


ldave
félisten

Ha egyszer a japán fehér DSi LL-nek új helyet keresnél, gondolj majd rám ;)

A Slime draws near! Command?

(#14307) ayo válasza ldave (#14306) üzenetére


ayo
addikt

van kettő bontatlanom, egy fehér egy vörös :B viszont hasonlóan én is lusta vagyok ezeket összehalászni

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#14308) bwoay válasza koncsik (#14301) üzenetére


bwoay
nagyúr

Tartom a tétet! :D



[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14309) koncsik válasza bwoay (#14308) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

:C :R

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#14310) ldave


ldave
félisten

Fények olyanok, amilyenek, sajna nincs jobb kamerám, szóval ezeket sikerült. Ahogy a tokból kivettem, úgy fotóztam le a gépeket, nincs rajtuk beauty filter :D

DSi:

Ezen a gépen azért jobban meglátszik a kor, pedig 99%-ben tokban van, amikor nincs használva. A fóliát sem sikerült tökéletesen feltenni, kikapcsolt állapotban jól látszik a felső kijelzőn egy beszorult porszem.

new 3DS Xl:

Fény fele fordítva pár mikrókarc látható a felületén, de ez a fotókon nem jön át. Itt már jobban sikerült a fólia feltétel.

Régebben volt sima XL-em és egy kicsi new 3DS-em is, de azokat eladtam már, nincsenek meg. Jelenleg ez a két gépem van.

A Slime draws near! Command?

(#14311) bwoay válasza ldave (#14310) üzenetére


bwoay
nagyúr

nagyon szép ez a hófehér masina.

nekem DSi-ből matt fehér van, külsőre kimondottan jó állapotú.
marketplace-en hirdette egy tag - kb az utca végén, ahol dolgozom.
odamentem, nem kapcsolt be, töltést sem veszi fel, hiába vártunk vagy 20 percet.
4 rugót kért volna érte, mondom neki: figyu, ez így csak alkatrész, adok érte 2000 Ft-ot.
el is hoztam annyiért,dobozában, meg a benne levő new Super Mario Bros. játékkal ;]
otthon kiderült, hogy vélhetőleg túláramot kapott,
de csak a biztosíték égett ki benne, ezért tölteni nem lehet,
de egy feltöltött akkuval tökéletesen megy.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14312) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Nálam heten vannak, mint a gonoszok. Ebből hármat használok, három teljesen nullkilométeres és egy 1-2 órát használt (szinte új) van. Nem is férnek fel az asztalomra együtt, csak a szőnyegen tudom így lefotózni őket. Majd rakosgatok fel még egy-két fotót róluk. Mégis lehoztam őket a padlásról, mert egyszer egy évben töltőre dugom őket, akkor rádugom őket most, közben fotografálok is kicsit.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14313) ldave válasza bwoay (#14311) üzenetére


ldave
félisten

Én is nagyon kedvelem :) Kár, hogy a Switch Lite-ból nem készült fehér eddig.

Amúgy furán hangzik, de most így a két gépet egymás után megfogva, a DSi még mindig sokkal masszívabb, tartósabb érzetet ad nekem. Lehet, hogy a matt felület miatt, vagy azért mert jobban zárt összecsukva.

A Slime draws near! Command?

(#14314) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#14312) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A legelső 3DS konzolom egy első generációs ezüstszürke XL gép volt, így nem meglepő módon őt indítom csatába a legleharcoltabb konzol címért. 2012 decemberében vettem a Playmania-ban, külön kellett hozzá töltőt vennem, mert ehhez már akkor sem csomagoltak. Egy használt Ocarina 3D volt az első játékom hozzá, ezzel toltam akkor decemberben. Januárban meg ingyenesen letölthető lett a 3D Land annak, aki 3DS-t vett, akkor meg azt nyomtam végig :) Dave barátunk is ugyanekkor vette meg az első 3DS-ét, ha jól emlékszem ő egy fehér Mario Kart bundle-ra csapott le (azóta már eladta, kellett a pénz kenyérre-parizerre).

A fenti képen látható, hogy a fóliafelhelyezés nem volt az erősségem, az alsónál jól látszanak az alászorult porszemek. A felső képernyőn meg csak hetekkel később vettem észre, hogy nem egyformák az alsó és a felső sarkok (lekerekített illetve szögletes), persze hogy azt meg fordítva tettem fel :))

Az első komolyabb hibája egy rejtett konstrukciós hiba volt, letört a zsanérház hátsó burkolata, amihez felnyitáskor a zsanér nekifeszül. Nem cseréltem ki azóta sem, mert igazából kényelmetlenséget nem nagyon okoz, esztétikailag nem túl szép inkább.

De hogy a bibliai csapásoknak még mindig ne legyen vége, a sok Monster Hunter-nek hála levált a kis sapka az analóg karról :F Szerencsére nem sérült meg, egyszerűen leesett róla. Azért nem tettem vissza, mert időközben a New3DS-emnek meg lemállott(!) a sajátja, és mivel azzal játszom, így inkább arra tettem rá.

Ezt a gépet nem igazán használom, a nagy képernyője miatt csak Monster Hunter futott rajta az utóbbi néhány évben. Egyébként érdekes módon a ház külső festése még mindig szép, soha egy látványosabb karc nem keletkezett rajta. Ezt a részét elég jól sikerült kiviteleznie a gyártónak.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14315) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#14312) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A most következő konzolom az egyetlen, ami nem a 3DS, hanem még az előző generációs DS gépek közül való. Már csak azért is felteszem, hogy Dave szívét egy kicsit fájdítsam vele. Anno egy nullkilométeres japán DSi LL-ként vettem, azóta használatban van, szóval nem maradt meg kizárólagos gyűjteményi darabként. Egyébként nagyon jó minőségű konzol, a fényes fedlapját kivéve matt fehér festést kapott mindenütt, a holtjátéka a képernyőnek aránylag kicsi, a gombok is elég feszesek. Mindkét képernyője IPS paneles, ezeknek a legszebb a képe az összes DS közül és a 3DS gépcsaládból is csak aránylag kevés példány kapta ezt a panelt.

Mono kamera csücsül a sarokban, LED indikátorok a zsanéron, esztétikailag kívül-belül még mindig kifogástalan állapotban van.

Az IPS panelek miatt a betekintési szögek nagyon szélesek, szinte nem torzulnak a színek bárhonnan is nézzük. A színtelítettsége is messze a DSi LL(XL)-nek a legjobb.

Érdekesség, hogy a DSi LL(XL)-hez mellékelt érintőtollat (jobbra) használták fel később a Wii U-hoz (balra). Ha minden igaz, a DSi LL(XL) az egyetlen olyan modell, amibe nem lehet a tollat elrejteni, hanem külön kell tárolni.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14316) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#14312) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A fő játszós gépem egy 2015-ben vett fehér New3DS gép. Egy pincér sráctól vettem, aki pár jrpg-t játszott ki rajta, egyébként patent állapotban volt. A Yoshi fedlapot már én raktam fel rá, ne legyen az az unalmas egyszínű borítása. A hozzá való témát is letöltöttem eshop-ból, úgyhogy igazi Yoshi-gép lett :K

A gyári analógkaros sapkája egyszerűen szétmállott és talán az is látható, hogy az analóg gumipöcök is sérült. Annak az anyaga is annyira ellágyult, hogy az anyag a peremei mentén mállani kezdett. Valami puhább anyagot használhatott a gyártó, mint az originál 3DS gépeknél, mert ilyennel ott nem találkoztam :F A régi XL gépem kupakja - amit áttettem erre - sötétebb szürke, ezért üt el annyira a gép fehér színétől. Még annyi hibája van a gépnek, hogy a felső kijelző továbbra is hozzáér az alsó kávájához, hiába építettek bele kis gumibakokat, látszanak a függőleges karcok rajta. A kicsiny tollnak pedig eltört az a része, ami szilárdan bent tartotta a foglalatban, így most kicsúszik belőle, ha nem jó szögben veszem kézbe a masinát.


Jó sok játékot letöltöttem rá, de vannak még kihagyott helyek, ahová még szánok, Csak annyira keveset játszom már, hogy ez mindig csak jegelődik. Jó lenne azért letölteni mindent, amíg be nem zárják a boltot.

Ezen a képen látszik talán jól, hogy a DSi LL-nek mennyivel szebb, teltebb színei vannak, mint a 3DS-eknek.

Még egy utolsó csoportképet akkor a játszós gépekről...

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14317) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#14312) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A maradék négy 3DS konzol már gyűjteményi gép, ezek megmaradnak a vitrinnek. A gyűjteményem - szerintem - legérdekesebb darabja ez a rózsíaszín klasszikus 3DS, amihez a Nintendogs játékot csomagolták. Nagyon jó áron jutottam hozzá, egy kislánynak vették, aki 1-2 órát játszott csak vele, de mivel nem nyerte el a tetszését a dolog, a konzol utána az édesanyja irodájában hevert nagyon sokáig, amíg végülis fel nem dobták apróra, ahonnét megvettem. A doboza hatalmas, ironikus módon a legapróbb gép kapta a legnagyobb csomagolást :D

Az egyik különlegessége a konzolnak, hogy ezt még a régi oszták importőt, a Stadlbauer forgalmazta Magyarországon.

Annyi szépséghibája van csak a csomagnak, hogy a játékról leszedték a celofánt a kipróbáláskor, egyébként teljesen makulátlan gyári állapotban van minden.

Ehhez még járt töltő is, és bár a róla készült fotó valamiért nem sikerült (mint utólag kiderült), de töltő bölcső is van a csomagban.



A konzolnak csak fényes felületei vannak, minden oldala kívül-belül ilyen felületkezelést kapott, nincsenek különösebben matt részek rajta. A kijelzője nagyon kicsi, fogalmam sincs, kikhez méretezték eredetileg.

Az eredeti teleszkópos fém ceruza. A későbbi modellekhez már műanyag egybe-tollakat mellékeltek. Amúgy nagyon látszik az egész körítésen, hogy első generációs gép. Itt még beletettek a csomagba minden földi jót, amiket a későbbi modellek mellől már elkezdetek fokozatosan kispórolgatni (innét az egyre zsugorodó csomagolások).

A színe ízlés kérdése, de szerintem nem lehet rámondani, hogy egy ronda konzol lenne. Én kimondottan aranyosnak tartom annak ellenére, hogy a kis kijelzője miatt nem tartom valami praktikusnak.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14318) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#14312) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Feltett szándékom volt mind a fehér, mind a fekete New 3DS konzolból megőrizni egy-egy példányt az utókornak. Feketéből eredetileg egy Xenoblade bundle-t szerettem volna megcsípni, de elfogyott mindenhonnét. Mivel volt egy Dragon Ballos kiszerelés is, ezt vettem meg, de ebből is már az utolsókat rúgták a boltok készletei.


Ez egy közepesen nagy dobozban kapott helyet, mivel az eredeti gyári csomagolásában mellékelték hozzá a Dragon ball-os fedlapot. A gépre előtelepítve rakták a játékot, nincs külön dobozos játék hozzá.

Egy kis tasakba azért mellétették az eredeti egyszínű fedlapokat is.

Belül matt fekete felületű, a SNES-gombok is elég jól érvényesülnek rajta szerintem. Mivel használva nem volt, így por- és karcmentes.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14319) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#14312) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A fehér New 3DS konzolom egy Animal Crossing Happy Home Designer bundle lett, de ebből már szó szerint a legutolsót tudtam megvenni egész pesten, ha jól emlékszem a Konzolok Szervize jóvoltából. Nagyon aprócska kis doboza van, ebből már tényleg mindent kispórolt a Nintendo, amit csak tudott :)

A szükséges papírok és maga a konzol mellett csak az AC fedlapok vannak mellékelve. Itt már annyira sem törték magukat, mint a Dragon Ball kiadásnál, ahol legalább a fedlapok tisztességesen mellékelve voltak.

Maga a konzol ugyanúgy néz ki, mint egy sima kiadás, ebben semmi extra nincs. Mivel ez sem volt használva sosem, ez is makulátlan állapotú.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14320) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#14312) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Végül, de nem utolsó sorban következzék a gyűjteményem egyetlen New 3DS XL konzolja. Nagyon hezitáltam rajta, hogy a SNES-festésű kiadást vagy ezt vegyem-e meg, de végül is a Samus Edition mellett tettem le a garast.




Ez a gép újra egy kicsit izgalmasabb kiadás, a fed- és hátlapok eltérő festést és textúrát kaptak. Az előlap mélynarancs színű, és Samus feszít rajta a páncéljában. A hátlap a páncélruha arany színét imitálja, rajta az S-betűvel.

A konzol belseje már inkább csalódás, itt nincs semmivel felpimpelve egy normál kiadáshoz képest. Az is egy kicsit kihagyott ziccer, hogy a Nintendo nem telepítette fel rá a játékot, csak maga a gép van a csomagban. Ezt sem használom játékra, így ez is tökéletesen gyári állapotában van.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14321) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#14312) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Tehát akkor összefoglalva az egészet:

1db originál 3DS XL (használt, leharcolt)
1db DSi LL (használt)
1db New 3DS fehér (használt)
1db originál 3DS (szinte új)
1db New 3DS fekete (gyári)
1db New 3DS fehér (gyári)
1db New 3DS XL (gyári)

2DS konzolokat nem vettem, mivel számomra visszalépést jelentenek a korábbi 3D-s modellekhez képest. Régi DS gépeket ugyanezért nem vettem, mert azok a DSi LL-hez képest visszalépés, talán a Lite különlegesebb modell még a GBA foglalat miatt.

Várom akkor a bátor kihívókat ;)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14322) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#14321) üzenetére


ldave
félisten

Igen, nagyjából egyszerre vettük az eredeti 3DS XL-ünket, sima, első kiadás nekem nem volt sosem. Jól emlékszel, nekem a fehér Kart 7 változatom volt, amihez az akcióban a 3D Landet töltöttem le és az Ocarina 3D-t vettem meg rá először digitálisan. Mindhárom játék megvan a mostani new 3DS XL-emen is a system transfernek hála. A kettő között volt az Ambassador new 3DS-em, amit tavaly adtam el, az eredeti fehér 3DS XL-m már jó pár éve, hogy új gazdára talált.

A DSi LL/XL amiből régóta szeretnék egy szép darabot, mert a sima DSi-n játszani már nagyon nehezemre esik a kis kijelző miatt, new XL-en pedig nem szeretem a régi DS játékokat, hiányzik a natív felbontás. Ez a szernéket úgy értem, hogy néha eszembe jut, de sosem tettem érte. Tudnék rendelni Japánból, meg talán európai használt piacon is el lehetne csípni egy szép példányt, talán majd egyszer :)

A Slime draws near! Command?

(#14323) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#14322) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Mostanában mariózgatok a DSi-n, nagyon jó kis gép. Az emuláció tényleg gáz kicsit a 3DS gépeken, azért fordultam én is a DSi felé. Meg a kijelzője is szebb, mint a 3DS-nek.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14324) Guitar14


Guitar14
senior tag

Sziasztok, most látom a fényképmegosztásokat, pont tegnap jött a licites két konzol amik teszteletlenek és mondom ráugrok. :U 2DS-t magamnak vettem ha életre tudom lehelni a DSi XL valszeg javítás után megy eladásra mert nagyon szép csak az alsó képernyő négyzetrácsosra van ronggyákarcolva. Majd küldök még ha valamit sikerült kezdeni velük.

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#14325) solti


solti
senior tag

nekem csak ezek vannak, a nagyobbik 2016ban vettük, a rózsaszínt meg pár hónapja.
A nagyon kellett a kart kicserélni mert eltört, a kisebb meg kicsit karcos.

(#14326) bwoay válasza Dr.F.E.R.I. (#14315) üzenetére


bwoay
nagyúr

"a DSi LL(XL) az egyetlen olyan modell, amibe nem lehet a tollat elrejteni, hanem külön kell tárolni."


amit fotóztál, azt nyilván nem, mert bazinagy, de mellékelnek hozzá egy hagyományosat is, és annak van helye a gép oldalában. legalábbis az enyémben.

a Samus Edition szerintem is nagyon szép, de abban is egyetértünk, hogy csak kívülről. belül elfogyott a lendület. Ezt a modellt még pont be tudtam volna szerezni újonnan, horror 70 rugó feletti áron, de az ingerszegény belseje miatt inkább átpártoltam a SNES kivitelre, ami kívül/belül is kiegyenlített "teljesítményt" nyújt. ja és a new 3DS színes gombjait kapta meg, az meg nekem a gyengém.

nagyon szép gyűjtemény btw!

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14327) Narxis


Narxis
nagyúr

Uhh mennyi kép lett, nem semmi gyűjtemények, azt hittem lesz majd nagyon kopott, törött, karcos darab is de úgy látszik mindenki vigyáz a készülékére. Én csak 1 képet csináltam mert vadi újan vettem és dobozból kivéve egyből ment rá a szilikon tok és a védőüvegek. Ha meg nem használom akkor keményfedeles tokban van.

Thanos was right.

(#14328) Dr.F.E.R.I. válasza bwoay (#14326) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Rosszul írtam igen, az LL-nek is van egy kis cerkája. Azért lett nálam inkább a Samus Edition, mert megvan a Returns játék is hozzá díszdobozban, így passzolnak egymás mellé.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14329) Guitar14 válasza Narxis (#14327) üzenetére


Guitar14
senior tag

Ha erre vágysz itt van egy két fájó kép, a fentebb írt gépek azért messze nem makulátlanok. :D
Zöldben 80 Days around the world kártya volt és gondolom abba ahogya képernyőn látszik vagy 6 ezer óra, plusz rajta (valszeg) a régi tulaj (~60 éves hölgy) 4 szelfije.
2DS firkált, analog kar és A gomb megvágva kicsit, felül késvágás nyomok, hátul a kissrác neve alkoholossal, rajta pedig parental lock volt amit sikerült leszednem.

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#14330) Narxis válasza Guitar14 (#14329) üzenetére


Narxis
nagyúr

omg neeeee :Y fájdalmat okoz ezt látni :D

Thanos was right.

(#14331) Ciccuka válasza Guitar14 (#14329) üzenetére


Ciccuka
veterán

isopropyl alkohollal le kéne jönnie

Nálunk Pokeball változat van:

Azt hittem az elején, hogy a fedlapon lévő gombnak is van valami funkciója, de sajnos tévedtem.

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#14332) sonar válasza Ciccuka (#14331) üzenetére


sonar
addikt

Vagy ha nincs kéznél, akkor dezodor spray-t fújni kendőre és azzal kell letörölni.

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!

(#14333) Guitar14


Guitar14
senior tag

Acetonnal lejött a dolog, a kép készültekor már vakartam le róla de köszi. :D
Majd nekiállok szétszedni a gépet mert a d-pad és az Y gomb csak erősebb nyomásra reagál. Meg kéne kicsit pucolni a kontaktot az összes gombon, csak jó nagy művelet lesz egy ilyen kis dologér: 100 szalagkábel és megannyi apró, könnyen lenyalható csavarka és teljesen szét kell szedni midnent.

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#14334) bwoay válasza Guitar14 (#14333) üzenetére


bwoay
nagyúr

aceton??? szerintem azzal olyan is lejön, aminek nem kellene :) én maSZKimum üveget meg fémet mernék acetonnal sikálni, műanyagot nemigen.
szerintem denaturált szesz!

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14335) g@bo válasza bwoay (#14334) üzenetére


g@bo
nagyúr

sebbenzin.... aceton megfakítja, kikezdi a műanyagot.

(#14336) Ciccuka válasza Guitar14 (#14333) üzenetére


Ciccuka
veterán

Aceton az biztosan nem használ a műanyagnak.
Sebbenzin is nyomot hagyhat.
Denaturált szesz sem jó.

Gyógyszertári alkohol talán még elmegy.

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#14337) bwoay válasza Ciccuka (#14336) üzenetére


bwoay
nagyúr

ha a denaturált szesz sem jó, akkor nem tudom, hogyan lehet alkalmas műanyag felületek tisztítására a gyári ajánlás szerint

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14338) ayo válasza Guitar14 (#14333) üzenetére


ayo
addikt

aceton tényleg para, még ezt szoktam nem annyira kényes helyekre használni

http://jateknaplo.blog.hu

(#14339) Ciccuka válasza bwoay (#14337) üzenetére


Ciccuka
veterán

Több műanyafélénél megfigyeltem, hogy nyomot hagy (pl. Lego tisztításkor).
Ráadásul az alkoholos filc nyomait se tünteti el teljesen.

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#14340) g@bo válasza Guitar14 (#14329) üzenetére


g@bo
nagyúr

porózus az a műanyag. az életbe, semmivel nem vakarod le már teljesen a nyomokat.

(#14341) bwoay válasza Ciccuka (#14339) üzenetére


bwoay
nagyúr

uhh, akkor tényleg nem jó! én ezeket az alkoholokat többnyire címkék, matricák eltávolítására szoktam használni, filcet még nem nagyon kellett lemosnom vele, de ahogy elnézem, arra nem is jó semmi :D

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14342) Ciccuka válasza bwoay (#14341) üzenetére


Ciccuka
veterán

csodaszivacs segített, csak épp sajnos lesúrolta a felületet is.

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#14343) KrAt


KrAt
veterán

Sziasztok,

ma az egyik fórumtársnak köszönhetően megkaptam első Nintendo konzolomat, ami végül szép út bejárása után (melyiket vegyem témakörben kezdtük a Game and Watch-csal, folytattuk DS Lite-tal) megérkezett:

Nintendo New 3DS XL - Metallic Blue, és ami a csavar - a felső IPS kijelző :B

Ezzel nevezek is a "mutasd a géped" képekhez, mint legfrissebb tulajdonos. Majd 1 órája "megvan" :D

Egyelőre még csak ismerkedem vele, de már az első pillanatban érzem, hogy nagy lesz a szerelem :) Szép a burkolat, menő benne a hajszál-erezet, masszív, gyakorlatilag hibátlan a gép, zsanér, gombok.
Feltettem az alsó kijelzőre a fóliát, amit sikeresen bubis lett, meg került alá 1-2 szösz is, de annyi baj legyen.. :D

[ Szerkesztve ]

(#14344) Baltincs


Baltincs
tag

Sziasztok!

Én is találtam végre egy kellemes kis old 3DS-t magamnak, és szeretnék érdeklődni, hogy aránylag gyorsan 3-4 óra játék alatt közel kerülünk a merüléshez. Ez normális, vagy cserélhető az akksija és honnan lehet beszerezni?
Illetve tetszik ez a circle pad pro dolog hozzá, éreztem is a hozzá beszerzett Majora's Maskon, hogy még elkéne az a plusz egy joy. Meg lehet őt még találni valahol? Game Parkban volt fent egy, viszont megrendelés után kaptam mailt, hogy nincs náluk.

Köszönöm előre is a segítségeteket :)

(#14345) Kai_Rong válasza Baltincs (#14344) üzenetére


Kai_Rong
senior tag

Ez egy tok okes battery life (feltetelezve, hogy 3DS es nem sima DS jatekot jatszol). Akksicseren akkor gondolkodj el, ha 2 ora ala esik az atlagos jatekido egy toltessel.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

(#14346) Dr.F.E.R.I. válasza Baltincs (#14344) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A CPP-t csak néhány játék támogatja, így utána kellene nézni, érdemes-e egyáltalán kutakodnod utána. Most hirtelen fejből a Monster Hunter játékok ilyenek, meg a Resident Evil Revelations. Az üzemidő korrekt, sajnos az eredeti kis 3DS ennyit tud kábé. Az utódmodellek már jobbak ebben (is).

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#14347) Baltincs válasza Dr.F.E.R.I. (#14346) üzenetére


Baltincs
tag

Ja oké, akkor nem aggódom miatta :)
Csak olyan hirtelen esik le, kb nem is mutatja ha lemegy mondjuk a felére, hanem egyszercsak elkezd pirosan világítani, hogy helóbeló baj van.
Utánanézek azért a circle padnek hátha találok valahol :)

(#14348) z4zelda


z4zelda
tag

Családi fotó! :)

(#14349) z4zelda válasza z4zelda (#14348) üzenetére


z4zelda
tag

-game boy micro gyári 0 km-es!
-Gb advance sp új
-Ds sajnos zsanér törött (elfáradt)
-Dsi gyári
-Ds i XL új
-3ds szép állapotban
-2 ds új
- 3Ds XL Samu új
Ennyi :D !

(#14350) Dr.F.E.R.I. válasza z4zelda (#14349) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Már csak befektetésnek sem rosszak :K

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.