Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5501) Oczu válasza lamasman (#5498) üzenetére


Oczu
senior tag

Én az Asrock P45-ös lappal jártam ugyanígy. Az elöző lapod is jó volt.

Egyszerűen csak az FSB jumper-okat kellett helyesen konfigurálni, ámbár nem tudom a Gigán van-e ilyen......

(#5502) RedWing


RedWing
aktív tag

Sziasztok!
Végső elkeseredésemben írok nektek! :O

Adott egy gép:
Athlon XP2400+
Soltek SL75DRV5
2x256MB DDR333
Radeon9600Pro
400W Macron PFC

Apámék céges gépe, ezért is fontos, hogy a lehető legrövidebb idő alatt működjön.
Netezésre, számlázásra, raktárkészletre van használva.

A hiba: Random kikapcsol (mintha áramtalanítva lenne) kb. 5-15 percenként.
Tép kikapcs, kábel kihúz visszadug --> utána indul. De fentiek alapján újra leáll.

Múlt héten volt a szervízben, állításuk szerint semmit sem találtak, szerintük az elosztó vagy a konnektor a rossz.
Kipróbáltam másik elosztóval, másik konnektorról, de ua a helyzet. Mellesleg uaról a konnektorról a tv+dvd+hifi+laptop hiba nélkül megy 1 napig...

Esetleg valakinek ötlete??? :F :O

Előre is köszönöm szépen a segítséget!!! :R :R

Szerk.: Windows újrainduláskor semmi hibaüzenet!

[ Szerkesztve ]

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!

(#5503) leyo76 válasza Oczu (#5500) üzenetére


leyo76
senior tag

ha kiveszed az elemet akkor mit zársz rövidre? Na mindegy egy sziiimpla resetel meg kellene oldódnia a bios problémának a többinek meg reinstallal, ha az előzőekben nem volt teljesen egyértelmű...

(#5504) leyo76 válasza RedWing (#5502) üzenetére


leyo76
senior tag

mivel irodai gép feltételezem naphosszat megy

- első körben elgyengült tápra gyanakodnék, ha van az irodában másik gép próbáld meg kölcsön táppal

(#5505) RedWing válasza leyo76 (#5504) üzenetére


RedWing
aktív tag

THX! :R
Bár nincs másik gép, azért szerzek valahonnan.

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!

(#5506) Oczu válasza leyo76 (#5503) üzenetére


Oczu
senior tag

sztem értelmesen leírtam, hogy a két érintkezőt :U . látom,sokat írsz ide, osztod a tanácsot, de ilyen kis apró trükköt nem ismersz? :F Ha a Jumperrel resetelsz, maradhatnak rejtett hibák. De ha gondolod és kételkedsz, adok Neked egy nevet, aki nagy alaplap guru :R

Egy táp elgyengül? Én inkább túlmelegedésre gyanakodnék.....de, Te vagy itt a Szaki :R

[ Szerkesztve ]

(#5507) Bordoi válasza leyo76 (#5503) üzenetére


Bordoi
őstag

Az elem érintkezőit azért szokták rövidre zárni, hogy a kondik is kisüljenek. Van amikor ez segít. :K

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#5508) Oczu válasza Bordoi (#5507) üzenetére


Oczu
senior tag

Üdv :R látod, sokan nemis tudják, mint ahogy én sem még nem is olyan rég. :R

(#5509) Bordoi válasza Oczu (#5508) üzenetére


Bordoi
őstag

Egy barátom egyéb igen érdekes praktikát is alkalmaz ilyen esetekben. ;)

Azt majdnem elfelejtettem, hogy üdv. :R

[ Szerkesztve ]

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#5510) leyo76


leyo76
senior tag

jól van akkor nem szólok bele többet ha gondolod,

(egyébként van 'elgyengült' táp csak utána kéne járni, hogy is van ez, tudod azok a kis 'izék' benne elfáradnak meg azokat az izéket összekötő dolgok se olyanok mint újkorukban lehet így érthetőbb volt számodra)

és biztosan feleslegesen jártam egyetemre és az is biztos hogy feleslegesen vettem meg és tanulmányoztam át a számítógépes architektúrák című sorozatot és ezekből is csak véletlenül vizsgáztam 4-re... de hát csak nem én vagyok a szaki...

(#5511) Oczu válasza leyo76 (#5510) üzenetére


Oczu
senior tag

Ez egy szakmai topic, így sztem próbáld meg szakszerűen megfogalmazni a mondanivalódat, így pl: kondenzátor, IC és hasonlóak.

Egyébiránt te nem fogadtad el, amit leírtam, holott te ezt tanultad (hozzáteszem,én is, bár én nem fitogtatom).....end on.....

mod:

Bordoi,ezt a praktikát megtárgyaljuk holnap...nem offolok tovább.....

[ Szerkesztve ]

(#5512) szacsee válasza Bordoi (#5509) üzenetére


szacsee
nagyúr

Alufólia? :D
Jó dolog is az, ha burgonyát süt az ember.. ;]

leyo76: "azóta bekapcsoláskor semmi, ventik felpörögnerk, zölden világít az alaplap, zöld a videókártya is, DVD meghajtó is felpörög de aztán semmi." - ez biosszintű hiba.. mi köze hozzá az OS-nek? :F (hogy ha már OS-t akarsz újrarakatni, azt működőképes vasra lehet csak)
A haverjaimmal meg ne kezdj ki!

kerinagy: Elemtartó érintkezőket zárd össze áramtalanítás után és cmos reset mellett, ahogy Oczu írta. Utána ha elindítod a gépet, 1 memória legyen benne, mert nem minden memória indul már 1,8V-on Geil-ek híresek erről, de más gyártóknál is előfordul + még van EPP profil is a világon, amit a biosok előszeretettel azonnal beállítanak néha Vdimm feszemelése nélkül. Ha így sem indul, akkor próbáld meg a régi prociddal, valamint segíthet, hogy a CD meghajtóba az ASUS DVD/CD-t beteszed, hátha a recovery bios lépett életbe és betöltené a biost de nem tudja honnan... USB-s pendrive-ról is lehet, de FAT32-vel fotmázd le és tégy rá egy stabilan működő Wolfdaleket támogató biost, lehet E0-t támogató is... hátha a procid E0 steppinges.
Bekapcsoláskor van 1-2 trükk Ánuszéknál... pl bios alapra áll, ha áramtalanítassz és megnyomod a bekapcsoló gombot. Ha jól tudom insert vagy Alt+F2 kombinációra a recovery lép működésbe (manualban meg tudod nézni)... Ha elakadtál, vagy kérdésed van írj.

RedWing: Első körben töltsd le a HDSentinel programot és nézd meg vele, hogy a HDD hány %-os kondíciójú.. Ha 100%-os, akkor nincs bibi, ha nem, akkor ments le minden adatot róla egy másik vinyóra. Második körben a tápot cserélném, ha a HDD kondíciója nem megfelelő....ettől is tönkremehet a HDD. A táp érintkezői ha ki vannak tágulva, akkor kis csavarhúzóval (molex-nél) összébbzárni a csatlakozót (kontakthibánál segít).
Az alaplapot nézd meg alaposan és keress rajta púpos kondenzátort, ha találsz, akkor az a hiba okozója és érdemes alaplapot cserélni.
Írd le mit figyeltél meg, illetve mire jutottál, hogy lássuk mi is a hiba oka.. ;)

(#5513) leyo76 válasza szacsee (#5512) üzenetére


leyo76
senior tag

miért nem olvasod el inkább te is el rendesen amit írtam? egyébként nem én kezdtem a vitát...

[ Szerkesztve ]

(#5514) leyo76 válasza Oczu (#5511) üzenetére


leyo76
senior tag

Na, csak nem hogy tudod mi található egy tápegységben? És akkor az nem lehetséges hogy ezek az alkatrészek 'elgyengülnek'? Szakmai topic? És ha valaki olyan kérdez aki nem teljesen szakmai csak megoldást keres a problémájára? Amúgy a fitogtatás nem itt kezdődik...

(#5515) Oczu válasza leyo76 (#5514) üzenetére


Oczu
senior tag

Ezen kár felakadnod, Szacsee is úgy értelmezte, mint én, a leírásod alapján arra írtad a reinstallt, hogy nem tölt be a bios. Valszeg nem így akartad, de nagyon félreérthető.

(#5516) Bukta7


Bukta7
tag

üdv! csak annyi, h rosszul dugtam vissza a floppy meghajtot a régi gépembe, és elkezdett füstölni. :DDD kérdésem, hogy a hdd ettől sérülhetett-é?
amugy a sors akarta, hétfön veszek gépet, csak még jo lett volna az utolsó napokat kihaszálni azöreg vassal.. na mind1 :(((

[ Szerkesztve ]

(#5517) zsolt1129 válasza Bukta7 (#5516) üzenetére


zsolt1129
addikt

Talán nem lett semmi baja. Ha meg veszel másikat,akkor mindegy :D :DD

(#5518) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Sziasztok!

Az ünnepek alatt elmentünk rokonékhoz, kb 200 km-re laknak tőlünk. A tökéletesen működő gépem (profilomban) is vittem magammal az útra. Használat után kikapcsoltam, beraktam a kocsiba és elindultam.

Amikor a helyszínen kapcsoltam volna be, nem akart elindulni. Megjelent a kép, ahol a memóriát ellenőrzi, majd eljutott oda, hogy Dual Channelben működnek és itt vége a dalnak, nem történt semmi. Teljesen kiakadt, még a BIOS-ba sem tudtam belépni. A gépemben van 2 db SATA (vinyó + dvd író) és 2 db ATA (vinyó + dvd író) eszköz, ezekből semmit nem ismert fel.

Hozzá kell tennem, hogy az a folyamat sem volt teljesen normális, ahogyan a memória ellenőrzése lezajlott: túlságosan sokáig tartott a gépnek felismernie a két modult. Amikor jól ment a gép, akkor a monitor bekapcsolásakor már meg is számolta a memóriát, ekkor jelent meg a dual channel mód és ment minden tovább. Ebben az esetben a monitor bekapcsolása után várni kellett kb 5 másodpercet, mire egyáltalán felfogta a gép, hogy mennyi memória van benne.

Lebontottam az oldalát, de semmiféle rendellenességet nem tapasztaltam. A memóriákat áttettem a másik két slotba, próbáltam csak az egyik memóriával indítani, lehúztam egyenként a vinyókat, de egyszerűen semmi nem használt.

Aztán addig szórakoztam, hogy egyszer mégis elkezdte keresni az IDE egységeket, ekkor asszem pont le voltak húzva a SATÁs cuccok. Ezután visszadugtam a satásokat is és elindult a gép ( de kellett pár restart megint, hiszen sokszor fehér kockák jelentek meg a memória ellenőrzés helyett), csak nem ismerte fel a mobil rackben levő IDE vinyómat, de egy restart után jó lett. Magyarán semmit nem csináltam, csak a memóriákat tettem át másik slotba + véletlenszerűen húzogattam le az optikai egységeket.

Ezek után a gép 5 teljes napig 100%-ban jó volt, naponta többször volt ki-bekapcsolva, de mindig jó volt.

Aztán hazahoztam: akarom bekapcsolni és megint el kellett játszani a fenti dolgokat, de működésre bírtam.

Őszintén szólva nem tanusítottam nagy jelentőséget a dolognak, azt hittem, csak a jó magyar utak viselték meg szegénykét.

A hazaérkezés második napján kapcsolnám be, de megint ugyanez, ekkor már sejtettem, hogy vmi nem kóser. A nagyobb baj az, hogy most nem is tudom elindítani, nem hatja meg semmi...

Szal eléggé érdekes a probláma, örülnék egy kis tanácsnak!

Előre is köszönöm!

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#5519) mrvikiboy


mrvikiboy
csendes tag

Sziasztok!

A következő a gondom. A gép minden különösebb előjel nélkül újraindult, és azóta a windows xp elindíthatatlan. Már újratelepítettem, de ma ismét ez lett a vége. A fura az a dologban, hogy az újraindulás után van hogy még a vinyót sem látja. Ilyenkor teljes áramtalanítás, és legalább az elején felismeri a vinyót de itt vége nincs tovább.
Vadiúj WD6400AAKS vinyó A7N8X deluxe lapban sata csatlakozással. Mivel lehet próbléma?
Segítséget előre is köszi!

(#5520) McKane


McKane
senior tag

Hello Mindenkinek!

Nemrégen történt az eset.. A reggeli bekapcsolásnál a Samsung 160Gb-os HDD /nem röhögni ;] / elkezdett kattogni. A windows betöltődéséig már nem jut el, kidobja ezt: Can't read ESCD . Ahogy utánanéztem a neten,ez valami HDD-s hülyeség. Talán tönkrement volna a winchester? Ha igen, hogy lehet/lehetne visszanyerni igen fontos /legalábbis számomra/ adatokat? Ja a hdd még ata-s, már vagy 5 éves.

Köszi előre is a lehetséges válaszokat!

Üdv.: McKane

(#5521) Bendegúz_50 válasza McKane (#5520) üzenetére


Bendegúz_50
tag

Helló!

Ha már kattog egy vinyó :Y az már nem szokott az örömteli pillanatok egyike sem lenni :N

De még ne temesd el. Itt van két link [link] és [link] melyekről egy diagnosztikai és egy mentő progit tudsz lehúzni ha már minden kötél szakad.

Érdemes előtte egy állapotvizsgálat a "senti"-vel

Autónavigációs szoftverek nálam, további info PM

(#5522) Arpusz27


Arpusz27
csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémán lenne, hogy sikerült 2 windows xp-t tennem a gépre. elméletileg letöröltem az egyiket de indulásnál mindig kérdezi, hogy melyik xp-t inditsa el. Mit lehet tenni?
:R

(#5523) Bendegúz_50 válasza Arpusz27 (#5522) üzenetére


Bendegúz_50
tag

Szia!

Valószínű "képződött" :D egy Boot könyvtárad a C gyökérben és ezért kérdezi hogy melyikről induljon. Ezt simán törölheted.

Egyébként másik particíóra vagy meghajtóra telepítetted az új XP-t? Mert ekkor szokott ilyesmi előfordulni.

Nekem pl. fent van az XP is és a Vista is de külön vinyón és rákérdez a bootra induláskor ami természetes is.

Autónavigációs szoftverek nálam, további info PM

(#5524) kem válasza Arpusz27 (#5522) üzenetére


kem
addikt

startmenü -> Futtatás -> msconfig
BOOT.INI fülön jobbra:
időkorlát 30 mp -> ezt írd át 1-re.
Alkalmaz, Ok, Restart
0-t is megpróbálhatod, de lehet,h az nem működik.

Köszi!

(#5525) Bendegúz_50 válasza kem (#5524) üzenetére


Bendegúz_50
tag

Nálam min 3-mat fogad el... :U

Autónavigációs szoftverek nálam, további info PM

(#5526) Oczu válasza mrvikiboy (#5519) üzenetére


Oczu
senior tag

Csekkold le a tápod 1. körben.

(#5527) Arpusz27 válasza Bendegúz_50 (#5523) üzenetére


Arpusz27
csendes tag

Igen 2winyom és a másikon volt, de úgy látszik ment oda is akkor valamit. Köszi

(#5528) Bendegúz_50 válasza Arpusz27 (#5527) üzenetére


Bendegúz_50
tag

boot delete és jó lesz, szívesen ;)

Autónavigációs szoftverek nálam, további info PM

(#5529) Shongi85


Shongi85
csendes tag

Sziasztok!

Lenne egy kis problámám. Ma jött meg az új gép, darabokban, itthon kellet összerakjam.
Namost miután jó pár óra alatt mindent beleraktam, bekötöttem, stb bekapcsolás után elindul minden (ventilátorok, hdd, dvd mind szól), de kép nem jön be. Átnéztem már mindent ami csak eszembe jutott, kipróbáltam más monitorral, más vid. karival, 1RAM-al, 2-vel 4-el, de mindíg ugyan az történik. Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, nem vagyok profi gép összerakó, de az alaplap könyvéből csináltam mindent szóval nem értem mi lehet a baj...
A gép: Intel E8400, Asus P5QL alaplap, 4Gb Ram, Samsung 500Gb-s vinyó, Ati HD 4670, Nec DvD író, 420W-os táp.

(#5530) pkiraly


pkiraly
csendes tag

sziasztok,

a segítségeteket szeretném kérni a köv. probléma megoldásában:

egy 5920-as acer netobook-ot nyúzok kb. egy éve, gyárilag vistával, és az utóbbi időben az a probléma merül fel rendszeresen, hogy indításnál kb. 10-ből 5-ször fekete marad a képernyő...a winyó dolgozik egy pár percig, zúg minden, ahogy kell, de ennyi

kikapcs-bekapcs, hibakeresés, természetesen nem talál semmit...ennyi

ez az os hibája, vagy a gépé? milyen irányba induljak?

köszi

(#5531) Oczu válasza Shongi85 (#5529) üzenetére


Oczu
senior tag

Az E8xxx szériának már 8 pines 12 v-os alaplapi csatlakozó kell.Van ilyen a tápodon?

(#5532) Shongi85 válasza Oczu (#5531) üzenetére


Shongi85
csendes tag

Hát ööö a leghalványabb fogalmam sincs rólla, megpróbálok rájönni, köszi a tippet.

(#5533) Shongi85


Shongi85
csendes tag

Nagyon úgy néz ki, hogy a táp lesz a hibás, 420 Wattos M-Tech csoda, de sajnos semmi infot nem találok rólla neten ami biztosan írná, hogy ATX vagy ATX 2.0s...

(#5534) ádyz válasza Shongi85 (#5533) üzenetére


ádyz
addikt

Vegyél egy rendes tápot. ;)
FSP, Corsair, Chieftec, Enermax, stb.

(#5535) Shongi85 válasza ádyz (#5534) üzenetére


Shongi85
csendes tag

Hát ha biztos lennék benne hogy ez a gond, vennék, de így szereznem kell valakitől egyet kölcsönbe:D

(#5536) szacsee válasza Oczu (#5531) üzenetére


szacsee
nagyúr

Nem kell neki a 8 pin, elindul az 4-el is minden esetben.. :K

Shongi85: Viszont a "420 Wattos M-Tech csodát" cseréld le, nehogy valamit kinyírjon.
350-es FPS-PNF bőven elég és megbízható, ha esetleg a későbbiekben bővítessz, akkor javallott a 400W-ost megvenni.

ATX kiegészítő csatlakozót (4 vagy 8 pin proci mellett) viszont rá kell dugni anélkül nem indul a gép.

(#5537) Shongi85 válasza szacsee (#5536) üzenetére


Shongi85
csendes tag

Azt rádugtam, akkor szerinted nem ez a gond?

(#5538) guluszem1990


guluszem1990
csendes tag

sziasztok!
én vettem egy HP Compaq Evo n1015v tipusu laptopot 8E ért, a gond vele annyi hogy nem kapcsol be. semeddig se jut el, nyomogatom a bekapcs. gombot de nem látok változást, a képernyő meg se villan, egy ventillátor zaját se hallom semmi.... ha rádugom a töltőt felvillan a konnektorjel mellet a kis led, szóval elvileg tölti. Azt hogy a képernyő rossz,vagy el van törve a káber ahol hajlik kizárnám , mivel még egy hang se jön ki belőle. igy látatlanban mi lehet a baja? A táp? Jobb esetben csak a bekapcsológomb nem érintkezik:D
Örülnék ha valaki tudna segíteni, én nem értek nagyon hozzá, egy szervizben meg már csak az átnézése is 3-4 E ft :S
köszi előre is
üdv

[ Szerkesztve ]

Aki nem lép egyszerre , nem kap rétest estére!

(#5539) kem válasza guluszem1990 (#5538) üzenetére


kem
addikt

Lehet tápáramkör, alaplap meg még egy csomó minden...
Ha megunod a nézegetését továbbadhatnád nekem:)

Köszi!

(#5540) Laslow válasza Shongi85 (#5529) üzenetére


Laslow
senior tag

Szerintem is a táp körül lesz a gond. Egy pici esélye annak is van, hogy az alaplapod bios-a nem támogatja a procit, és ez okoz ilyen problémát. De ennek tényleg kicsi a valószínűsége, mert akkor vagy lassabban menne, vagy el sem indulna, mindenesetre nézz utána a neten, hátha.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#5541) kem válasza Laslow (#5540) üzenetére


kem
addikt

Akkor is mocorogna benne a cooler, az olvasó meg a vinyó... Az is lehet, hogy meghalt az alaplap.

Köszi!

(#5542) Shongi85 válasza kem (#5541) üzenetére


Shongi85
csendes tag

Mocorog is mint az fentebb leírtam, minden "zúg" csak kép nincs...

(#5543) kem válasza Shongi85 (#5542) üzenetére


kem
addikt

Az #5541-es hozzászólásomat visszavonom, mert azt hittem a feladó másnak címezte, elnézést!

[ Szerkesztve ]

Köszi!

(#5544) kem válasza Shongi85 (#5537) üzenetére


kem
addikt

Egy haveromnak 2 ilyen lapja is beszart. Utána kellett volna olvasnod mielőtt a fuSUS-t választod, meg az 500-as samsungot amivel jóesetben nem fogsz közvetlen szívni, csak jóval lassabb mint amiket lehet most kapni.

Köszi!

(#5545) Shongi85 válasza kem (#5544) üzenetére


Shongi85
csendes tag

3szor cserélték a lapot, mert elfogyott amit kinéztem a végén már nagyon nem érdekelt mi lesz belőle csak legyen meg, nah majd holnap kiderül mi a baj.

(#5546) szacsee válasza Shongi85 (#5545) üzenetére


szacsee
nagyúr

Indítsd 1 memóriával és ha indul adj neki kellő feszt (gyártó oldalán fennt van mennyi kell neki), Auto-n ne hagyj semmit ha tuningolsz, mert szétfeszeli a lap a cuccaid. :K

(#5547) Shongi85 válasza szacsee (#5546) üzenetére


Shongi85
csendes tag

Ez a gép teljesen "szűz" windows sincs rajta, tuningról szó se volt, és próbáltam már a 4 ramot mindenféle konfigurációban.

(#5548) guluszem1990


guluszem1990
csendes tag

Sziasztok
Miskolcon nem tudná nekem valaki megnézné a laptopom mert egyáltalán nem indul már korábban is irtam róla, és úgy kéne hogy ingyen:D vagy potom pénzért mert le vagyok égve,meg hát tanulok
köszi
üdv

Aki nem lép egyszerre , nem kap rétest estére!

(#5549) pee13


pee13
senior tag

Üdv!
Kymera kollégának eladtam egy P4P800-SE lapot, ami nálam évekig üzemelt. Mielőtt feladtam volna, még utoljára kipróbáltam, hogy tutifrankó-e a cucc. Megérkezett hozzá a csomag, de nem megy. Ő ezzel a konfiggal hajtja:
2,8 ghz/533
3,2/800
333as kingmax
400as kingston
Fsp táp

Nálam így ment: [Asus P4P800SE][P4 3,0@3,75@Zalman7000-CU][2x512mb kingmax@500][X1650pro][FSP ATX-400PNF] Tehát rendesen meg volt hajtva, és atom stabil volt. Volt ebben még egy 2,8/533/256 cerka is, az meg 3,8-ra volt piszkálva, és azzal is jó volt. Csak azt sajnálom, hogy nem néztem emg milyen bios van benne, tehát azt se tudjuk, hogy a cpu support listában kéne-e valami update a procikhoz. Állítása szerint akkor se sípol, ha kiveszi a ramokat, se kép se hang. Bios reset volt. Ötlet? :Y

"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan

(#5550) pee13


pee13
senior tag

UP

"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.