- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
itt vagyok helóheló. Szervezek én néha groupot, meg be-behívnak, megyünk jókat. A 8 játékos versenyek a jók, mert el kell hinned, hogy ami baleset néven történik, az nem szándékos. Ütközésnél 2 játékos hibázik ilyenkor, de főleg a hátul levő... Én azt mondom 8/8 a menő.
A group engem is zavar néha, mert mindenki belemagyaráz. De ilyenkor igazán nem is érdekes, mert csak úgy megyünk. ATESZ22 pl jó fej, ő nem szólalt meg egyszer sem, kedvelem is érte.
Odébbb! Mit értesz öreg rókán? Akik régen regisztrált játékosok BETA matricával akár? Sokan multiban mennek. Azt veszem észre a barátlistámon, hogy az igazi versenyzők elvétve TE-znek, és még mindig megy a multiplayer. Dumáltam pár cimbivel, akiket szeretne legyőzni HITMANHUN, de még nem ismeri őket, és ők pl ugyanúgy mint én, hányni tudnak a TE-től. Szóval az öreg rókák multiban vannak, legyen beírva, hogy "magyar vagyok heló" és akkor összefutsz egy csomó új arccal, kis szerencsével BETA spílerrel.
Viktor meg ártatlan, mint a ma született Damu Roland, 100-ból 99 magyar megmondta.
Szarmatrac meg szarik a fórumokra, csak nyomja a gázt. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Én a fórumban magyarázok, a pályán meg... Szarmatrac meg nem szarozik, nyomja a gázt, kiváló versenyző.
Tessék regisztrálni a TCM.MCONLINE.hu oldalon, ami nem klán vagy csapat, hanem egy NFS-sel foglalkozó oldal. Sürgesse meg mindenki az új oldal készülését, és hadd lássuk, hányan vagyunk. Az utolsó szar szemétrevaló tetves braziloknak is van oldaluk, tippek-trükkök, csalók képei, minden, amit akartok... Nekünk nincs ilyen egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 3
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest