Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Egyet kell értsek előttem szólókhoz! Valóban kell egy Battle Machine! Körülbelül 2 hete hajtok egyet én is! Isten gép, és 300k-ért röhögve megéri! Az utána következő dolgok már neccesebbek, és inkább benned kell eldőljön. Megvettem a BM et, és nagyon tetszik, de van pár nagyon fajin tuned alkatrészem, amit bele pattinthatnék egy Lotusba, ami úgy már jóval keményebb lenne, mint a BM, viszont akkor nem lenne meg a kess később a BMW-re. Ki lehet hagyni a Lotust, szerintem, mert elég jól tapadok utánuk, de azért vegyük figyelembe, hogy kis okosítás után a Lotus elporolja az RX-7-et.

Tehát ha veszel Lotus-t (a jövőben) akkor semmiképpen ne rakj új alkatrészeket a BM-be hanem alapon nyomd végig vele azt az utat, amíg összeugrik a kess és a szint a Lotusra, és amit közben nyersz az mehet is bele a kis Elise-be
Az alap RX-7-től viszont meg kell válni.(megtettem...fájt
)
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az alap RX-7-től viszont meg kell válni.(megtettem...fájt
)