- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
eladohardver #1373 üzenetére
Ahhoz, hogy lehessen ingyen is játszani, kellenek fizető játékosok is.
Szarországban élünk, de mégis fizetünk adót.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
eladohardver #422 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, ha gyakran dobálom ki tálcár a játékot, akkor hipp--hopp jön a fagyi. Sőt ha tálcán hagyom ~3-4percig, garantáltan jön a "World működése leállt" ablak.
Ezzel ugye az a baj, hogy én pl. minden percben kidobálom tálcára a játékot, mikor multi versenyt keres 1 percig mit nézzek, mikor megvan a verseny és 1perc mire elindul, addig mit csináljak? Még a versenyt is betölti 10sec alatt, verseny után még 5-7sec mire végig klikkelgetek mindent, van mikor megvárom, hogy ki mikor ér be, mennyit és milyen powerup-ot használt az még legalább fél perc.
Szóval nem buli tálcára dobálás nélkül a játék, mert elmegy 3-4perc simán miközben semmit nem tudsz csinálni, egy sprint verseny meg ugye 2-4perc, tehát néha többet várunk mint amennyit játszunk
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
eladohardver #351 üzenetére
Ugyan ezek a hibák nálam is, kivétel az fsp limit, de cserébe van más, pl. beragadó autók rajtnál: fele elmegy, fele állva marad. Volt valami brutális nagy time out, connetcion problem is
pedig most suliból nyomom és optikás vonal van, bix-ig 1ms, de egy szempillantás alatt bezárta a hiba üzi ablakot is meg a játékot is a win 7...
De a kedvencem, ami 10-ből 2 verseny alatt megjelenik az az alábbi kis ablak
-
Sonja
nagyúr
válasz
eladohardver #351 üzenetére
Én nem találkoztam semmi ilyen hibával, viszont máshol többen is. Más fajta bugos is vannak a játékban, pl. a rendőrös ülözés is. Elsőnek 5 másodperc alatt Evaded!
Mérgemben újra nekimentem egy rendőrnek, akkor meg 5 percig kergetőztem és 5 road block-ot is túléltem, de alig kaptam érte xp-t és pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest