Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Nemtom, rég léptem be. Anno, megvettem eredetibe (én marha), és ugye bosszankodtam, mert eleve többe került, mint amit írtak.
A gyökérkecseg "fejlesztők" az Opera böngészőt NEM szeretik (gondolom), mert pl vásárláskor, a végén csinál egy próba vásárlást, levon egy eurót a számláról (már önmagában ez is kecsegség, még ha "jóvá írja, akkor se). Csakhogy az utcsó résznél van egy kis ablak, amit be kellene jelölni, hogy elfogadod a feltételeket. Na, ezt NEM lehet "bejelölni" egérrel. Ha nem jelölöd, vissza dob, és vagy kezded elölről, vagy böngészőt váltasz. Ha elölről kezded, ismét 1 euró a semmiért!
Eleinte nem értettem, és nem figyeltem az sms-t, így kb 3-4 euróval többért vettem meg ezt az izét. Gondlom, akik pénzért vették, azoknak adtak "grátisz" cuccokat, pl hírtelen lett 5E booster pontom. Igaz, most már vettem hozzá, de itt is van sumákság. explorer/firefox böngészővel más ajánlatokat ad, mint opera böngészővel.
Másnak is, azt nem tudom. De, opera-val 20 euró 8.E pont, explorer/firefox alatt meg 20Euro 7200 pont. 
Tehát, felajánlotta a rendszer (pontosabban, 0 booster pontot ír oda), hogy kipróbálhatok 3 autót egy hétig, az egyik a lambo, akkor audi A8, és BMW.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autóhifi
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Építő/felújító topik
- Micro Four Thirds
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RTX 3070 FE – artifactok és erős coil whine három hét hibátlan működés után
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A gyökérkecseg "fejlesztők" az Opera böngészőt NEM szeretik (gondolom), mert pl vásárláskor, a végén csinál egy próba vásárlást, levon egy eurót a számláról (már önmagában ez is kecsegség, még ha "jóvá írja, akkor se). Csakhogy az utcsó résznél van egy kis ablak, amit be kellene jelölni, hogy elfogadod a feltételeket. Na, ezt NEM lehet "bejelölni" egérrel. Ha nem jelölöd, vissza dob, és vagy kezded elölről, vagy böngészőt váltasz. Ha elölről kezded, ismét 1 euró a semmiért!
Másnak is, azt nem tudom. De, opera-val 20 euró 8.E pont, explorer/firefox alatt meg 20Euro 7200 pont.