Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
LOGOUT.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
freee
csendes tag
Mr.Skynet és GabN73 segítségével megvettem az első "szuperautómat", történetesen egy Dodge típusú személygépkocsit.
A végsebesség, a sprint és a kezelhetőség mind 300 fölött van...Viszont csalódtam... Nem is kicsit!
Annak ellenére hogy 300 fölött van minden tulajdonságjelző, akkora egy ramaty sz@r az egész hogy el sem hiszitek. Az eddigi kis Mazdámmal szemben ez 250-el tud menni (a mazda képes 229-re is), de a kezelhetősége olyan szörnyű hogy el sem hiszitek. A mazda kezelhetősége 190, de százszor jobban kezelhető, mint a Dodge!
Pedig minden "Performance" tuningot ami az adott modelhez elérhető, azt megvettem rá... (100 ezer dolláromba került a tütü+tunning)
Aki teheti hogy új kocsit vesz, NE Dodge-t vegyen...
akinek már esetleg volt ilyen nemű problémája egy újonnan beszerzett "vassal", esetleg elárulhatná, miképp lehetne még kezelhetőbbé tenni, vagy hányas lvl után (nemsoká 15-ös a lvl szintem) lesz elérhető újabb fejlesztés (min. a kezelhetőségre vonatkozóan).
Köszi a tanácsokat, segítségeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest