Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
freee
csendes tag
Sajnos van egy olyan érzésem hogy ezzel az új, drága, nagyon pöpec verdával képtelenség elsőnek lenni...

-
freee
csendes tag
Mr.Skynet és GabN73 segítségével megvettem az első "szuperautómat", történetesen egy Dodge típusú személygépkocsit.
A végsebesség, a sprint és a kezelhetőség mind 300 fölött van...Viszont csalódtam... Nem is kicsit!

Annak ellenére hogy 300 fölött van minden tulajdonságjelző, akkora egy ramaty sz@r az egész hogy el sem hiszitek. Az eddigi kis Mazdámmal szemben ez 250-el tud menni (a mazda képes 229-re is), de a kezelhetősége olyan szörnyű hogy el sem hiszitek. A mazda kezelhetősége 190, de százszor jobban kezelhető, mint a Dodge!
Pedig minden "Performance" tuningot ami az adott modelhez elérhető, azt megvettem rá... (100 ezer dolláromba került a tütü+tunning)
Aki teheti hogy új kocsit vesz, NE Dodge-t vegyen...
akinek már esetleg volt ilyen nemű problémája egy újonnan beszerzett "vassal", esetleg elárulhatná, miképp lehetne még kezelhetőbbé tenni, vagy hányas lvl után (nemsoká 15-ös a lvl szintem) lesz elérhető újabb fejlesztés (min. a kezelhetőségre vonatkozóan).
Köszi a tanácsokat, segítségeket.
-
freee
csendes tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Mr. Skynet:
Így értettem, köszönöm a válaszod, amit Te írtál meg is találtam, a dolognak viszont az a szépséghibája hogy az ott szereplő autókat csupán bételni lehet, Boostért. Lehet én vagyok buta és valami elkerülte a figyelmem, de sehol nem láttam megvételre buzdító gombot.
Esetleg ha lenne egy PrintScreen-ed, össze tödnám hasonlítani az enyémmel...Többek között, másokkal ellentétben a PowerUp menüben nem tudom elhelyezni az "Add More Lap" menüt sem... Van belőle rengeteg, sok olyat nyertem, de a 4 aktív parancskonzolba nem lehet betenni, történetesen amikor húznám azt írja "Not Allowed"...
Válaszokat köszönöm.
-
freee
csendes tag
Sziasztok, segítsetek nekem, magyarázzátok meg, van-e bármilyen lehetőség autót cserélin, az igazi pénzes vásárláson kívűl?
Válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- World of Warships
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi