- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Nemtom, rég léptem be. Anno, megvettem eredetibe (én marha), és ugye bosszankodtam, mert eleve többe került, mint amit írtak.
A gyökérkecseg "fejlesztők" az Opera böngészőt NEM szeretik (gondolom), mert pl vásárláskor, a végén csinál egy próba vásárlást, levon egy eurót a számláról (már önmagában ez is kecsegség, még ha "jóvá írja, akkor se). Csakhogy az utcsó résznél van egy kis ablak, amit be kellene jelölni, hogy elfogadod a feltételeket. Na, ezt NEM lehet "bejelölni" egérrel. Ha nem jelölöd, vissza dob, és vagy kezded elölről, vagy böngészőt váltasz. Ha elölről kezded, ismét 1 euró a semmiért!
Eleinte nem értettem, és nem figyeltem az sms-t, így kb 3-4 euróval többért vettem meg ezt az izét. Gondlom, akik pénzért vették, azoknak adtak "grátisz" cuccokat, pl hírtelen lett 5E booster pontom. Igaz, most már vettem hozzá, de itt is van sumákság. explorer/firefox böngészővel más ajánlatokat ad, mint opera böngészővel.
Másnak is, azt nem tudom. De, opera-val 20 euró 8.E pont, explorer/firefox alatt meg 20Euro 7200 pont.
Tehát, felajánlotta a rendszer (pontosabban, 0 booster pontot ír oda), hogy kipróbálhatok 3 autót egy hétig, az egyik a lambo, akkor audi A8, és BMW.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest