Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Megoldás: RX7 vagy Lotus!
A játékban semmi értelme a csúszkáknak.Én is megjártam,egy vettém és 1milla $-m ment rá.
(Egyszer leírtam hogy hogyan,de én hülye bezárta, az oldalt.... hosszú volt az a lényeg...)A tuning se csak annyi amennyit megvehetsz "tuning álnéven". Lehet venni ilyen kártyacsomagokat azokban ott lapul a 5-6-12 stb %os tuning,nem az 1-2.Ja és nem csak 1-re adnak %-ot.
Itt egy pár info róla. Angol tudás nem árt
-
Mr.Skynet
senior tag
Relaxálj kolléga, jobb ha hozzászoksz, hogy olyan jól irányítható autód már sosem lesz, mint a játék szerinti gagyi autók voltak, ez mindenkinél így van... sajnos.
Továbbá ne várj realitást a játék egyetlen másodperce alatt se, a számokkal pedig végképp ne törődj

-
GabN73
addikt
Nah.
Bemész a car dealerhez. Jobb oldalt kell ILYET látnod. Annyi hogy a style-t kell cserélni.
(nem a car modellt,hanem a style-t! a car modell szerintem tiszta sor...
Ha nem szólj,leírom azt is)PowerUP: előtte ki kell venned azt a powerup-ot amit nem szeretnél használni KÖRVERSENYEN.Az általad említett csak ott használható

Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(nem a car modellt,hanem a style-t! a car modell szerintem tiszta sor...