- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Megoldás: RX7 vagy Lotus!
A játékban semmi értelme a csúszkáknak.Én is megjártam,egy vettém és 1milla $-m ment rá.
(Egyszer leírtam hogy hogyan,de én hülye bezárta, az oldalt.... hosszú volt az a lényeg...)A tuning se csak annyi amennyit megvehetsz "tuning álnéven". Lehet venni ilyen kártyacsomagokat azokban ott lapul a 5-6-12 stb %os tuning,nem az 1-2.Ja és nem csak 1-re adnak %-ot.
Itt egy pár info róla. Angol tudás nem árt
-
Mr.Skynet
senior tag
Relaxálj kolléga, jobb ha hozzászoksz, hogy olyan jól irányítható autód már sosem lesz, mint a játék szerinti gagyi autók voltak, ez mindenkinél így van... sajnos.
Továbbá ne várj realitást a játék egyetlen másodperce alatt se, a számokkal pedig végképp ne törődj
-
GabN73
addikt
Nah.
Bemész a car dealerhez. Jobb oldalt kell ILYET látnod. Annyi hogy a style-t kell cserélni.(nem a car modellt,hanem a style-t! a car modell szerintem tiszta sor...
Ha nem szólj,leírom azt is)
PowerUP: előtte ki kell venned azt a powerup-ot amit nem szeretnél használni KÖRVERSENYEN.Az általad említett csak ott használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest