Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
MBazsee #3868 üzenetére
Egyet kell értsek, hogy sofőr függő is, és azt is alá írom, hogy körülbelül 2 napja furikáztam vele, mikor ezt a tapasztalatot szereztem, de a pályát már elég jól ismertem. Hiba nélküli kört mentem, és bizony kaptam 8 másodpercet, és akárhogy tapostam a lelkét, akárhogy mentem határon még sem értem utól. Ha el is rajtoltam neki, akkor is utól ért. Magyar kollega volt, de szégyenlem nevére már nem emléxem. Több meccset is nyomtunk. Gondolom az a szimpla 15 szint különbség is számít valamit. Pl a gyorsulás +10% os Skillek...Stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest