- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee #251 üzenetére
Emlékeim szerint a Most Wantedben se tudtad lepauzolni a játékot, ha éppen üldözés közben voltál...
(#250) Mr.Skynet Nézegettem én is ezt a csík dolgot - támpontnak jó, de az még nem jelent semmit. Különösen mikor lvl 15-16 után bejönnek a Nerves of Steel, Dragster és a Need for Speed skillek, amikkel 10-15-20 %-ot is rádobhatsz a kocsid teljesítményére.
Amúgy meg igaz, hogy ha egy új kocsit vásárolsz vagy egy meglévőt tuningolsz, akkor durván újra kell tanulnod vezetni, pl. egy kanyarban amit eddig padlógázzal bevettél most már fékezned kell.
A T2-esek meg szvsz nem rosszak, és ahogy észrevettem, a legtöbben 370Z-vel meg Evo-val nyomulnak - utóbbival én is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest