Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcsi2012
tag
válasz
eLit-MiLan #21299 üzenetére
Én megtanultam irni,te meg tanullyál meg olvasni és értelmezni,ha hülyeséged fályna,akkor orditanál,
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Tomcsi2012 #21298 üzenetére
Nem úgy érti, a helyesirásod egy kalap....
-
törölt tag
válasz
Tomcsi2012 #21294 üzenetére
Kemény ahogy írsz
-
Simi37
őstag
válasz
Tomcsi2012 #21294 üzenetére
De most komolyan...vissza se nézed, hogy mit írsz?
:|
Amúgy az World of Tanks és, szerintem egy 70millás játékosállomány az nem hinném kevés. Szóval elég nagy dobás -
Tomcsi2012
tag
válasz
Balathruin #21293 üzenetére
Ebe igazat adok,hiszen valakinek a kevés is sok és a sok rengeteg.Amugy nem igen foglalkozok evvel,hogy ki hol és menyien,lényeg,hogy nyerlyek valamit,ha már benne vagyok a pályán.Amugy,ha jol belegondolok nem sok vizet zavar,ha be is szüntetik,hiszen nem nagy dobás ez a játék,akár mind a Wordos tank.
-
Balathruin
veterán
válasz
Tomcsi2012 #21292 üzenetére
Előző évekhez képest nagyon sokat csökkent az aktivitás, biztos nem tudod milyen amikor igazán sokan vannak.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
Balathruin #21291 üzenetére
Mihez viszonyitva a sok,én amit látok közel 40 és 50 között,amugy nem mindig játszok,csak ha erre tévedek,de akkor sokan vanak,amugy az EU ban vagyok.
-
Balathruin
veterán
válasz
Tomcsi2012 #21288 üzenetére
Ha szerinted sokan játszanak, akkor rossz topikban vagy.
-
Simi37
őstag
válasz
Tomcsi2012 #21288 üzenetére
Aha értem szóval nálad "bevett szokás", hogy szándékosan szarul írsz...oké
Nem kell sokat visszaolvasnod. De amúgy így döntött az nagy készítő és ennyi.
-
Tomcsi2012
tag
Hogy,hogy lekapcsollyák?nemértem,miért szüne meg a játék,igy is sokan vagyunk fent.Jo bevétel azoknak,kik a szervert instábollyák.Amugy nem nagyon értem,minden szavadat.
-
Simi37
őstag
válasz
Tomcsi2012 #21286 üzenetére
Grammarnazi vagyok talald meg mit neztel be nagyon
am a jatekot nehany heten belul lekapcsoljak
-
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
Azért elég sokan tollyák a játékot,akár csak én
1 kis kiruccanás nem árt,ha bele ülünk 1 jo márkás autoba és perdülünk 1,2,vagy akár több kört
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #21281 üzenetére
részemről mind 1 , ha tehetném az összes boostos autómat odaadnám szétosztanám mindenkinek
, nincs az az autó amit igc- ért betennének hogy visszajöjjek valaha ehez a játékhoz f1 stb elit lókuki sem................
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21280 üzenetére
Na vajon melyik rejti a Veyront?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Here are the targets and what they will unlock for IGC:
100,000 Pursuits = Mitsubishi Eclipse GS-T "Elite"
300,000 Drag races = Chevrolet Camaro ZL1 "Elite"
600,000 Team Escapes = Dodge Viper SRT-10 ACR "Elite"
1,000,000 Sprints = Koenigsegg CCX "Elite"
1,500,000 Circuits = McLaren F1 "Elite"
3,500,000 Events = Mystery Reward #1
4,000,000 Events = Mystery Reward #2
5,000,000 Events = Mystery Reward #3
6,500,000 Events = Mystery Reward #4
8,000,000 Events = Mystery Reward #5
10,000,000 Events = Mystery Reward #6 -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Egy találkozó és mászkálás együtt valamikor? Kijelölünk egy helyet és onnan elindulva megyünk egy nagy kört.
-
Balathruin
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21276 üzenetére
Kóddal kapott. Lengyeleknek osztogattak.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ezt hogy? [link]
-
Bekő Tóni
tag
válasz
satee76 #21272 üzenetére
Classra korlátozott versenyeken azóta nincs forgalom mióta azt így kitalálták hogy na, akkor legyen
(2012 szeptember óta talán? - előtte sírt pár csíra folyamatosan EA fórumon hogy bajuk van, mert a civilek miatt nem tudnak nyerni MR2-vel se, blablabla. Meg rekordozni se, jaj. Sirámuk meghallgattatott és lőn ... lett dögunalmas pl. az összes E-class verseny.)Aztán ha ilyen versenyről kilépsz free roamba, akkor ott se lesz civil forgalom. Addig amíg nem mész egy rendes open eventet.
Traffic BoulevardGarden Boulevard pont van a héten, ha nagyon hiányoznak -
satee76
aktív tag
Nem tudom mással is így van-e, de a versenyekről eltűnt a forgalom.Sokan még így is dobálják a mágnest mintha lenne miért. Most tűnt fel, hogy sose kell kerülgetni az autókat a versenyeken.
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21267 üzenetére
Úgy mondod, mintha számítana, mit ad hozzá a játék még autó formájában. Elsírod magad meg irigyled az embert, aki kinyitotta a McLaren F1-et , pedig aztán hűha, de nagy élmény, hogy mehet vele az üres pályákoon niemand ellenfelek ellen tét nélküli meccseken. Ajjaj, de kell ám pont most , hogy hajjaj, de kinyissak egy McLarent, amikor már vége a játéknak...
Érted a lényeget? Teljesen felesleges azon gondolkodnod, hogy a másik ember mit nyit. Én már nem is tudom, mit nyitottam, de nem volt értékes.
Mi egyéb tud történni, nálam az, hogy ugyanúgy alig tudtam versenyre bejutni, annyira tele volt minden pálya. Ja, nem.
Üres játék, nonszensz ajándékok, felesleges még birtokolni is, nemhogy sírni miatta vagy irigykedni , mint feljebb.szerk: sírás nélkül csak visszagondolás szintjén írtam a szomszédban, hogy a NFS Shift2-es Suprát szívesen vezettem volna, de így is van 3 egyedi Suprám
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21269 üzenetére
Már csak ultra cucc van, a többit eladtam.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #21268 üzenetére
88 Ultra cucc,vagy csak pár darab?
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21267 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Balathruin #21266 üzenetére
Például mit nyitott a kocsi packból,vagy történt valami más egyéb?
-
Balathruin
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21265 üzenetére
Mit?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Értem én hogy nem sokára vége.................de azért valaki írhatna.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #21262 üzenetére
Sőt, tegnap mondom lefestem a Capri-t erre találtam vagy 8 különböző matrica csomagot (a JDM-esen kívül) egy IGC-s acc-on.
Ja és van benne Nissan-os, BMW-s és rendőrös + sok feliratos. Azokat mikor adhatták?
Különben ez egy fenevad igaz végre nem megy valami nagyot, de kb. úgy fordul mint az Elise és olyan a nitroja mint a Zonda-nak. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Anyádat.........[link]
-
tutuhawer
őstag
válasz
tgbzhnujm555 #21261 üzenetére
A játék júliusban leáll. Már nem lehet boostot venni, mennek a játékpénzes akciók. Egy másik ingyenes játékuk, a FIFA World is leáll. Szívesen focizgattam a "ZS" ligában, szerettem. Megvettem a teljes shaktar donyeck brazil csapatát, mindenhol shaktar-játékosok voltak, még a védő poszton is, nekem úgyis mindegy, szarul védekeztem.
Azért szerettem, ahogy a NFS-t is. Majd lesz másik játék, kész.
-
tgbzhnujm555
tag
sziasztok
mostanában nem olvastam a híreket, a játék még mindig kihalófélben van? nem változott? -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #21255 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
[link] Csávónak kicsit sok az acsi pontja........xD
-
satee76
aktív tag
válasz
tupacamaru #21255 üzenetére
Az igen Nekem dobott agy Nissan GTR-t meg egy 350 z-t. Mentek a levesbe, de az áruk jó lesz alkatrésznek a CCX-be. Legalább az meg van.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #21254 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #21251 üzenetére
És ezek az IGC-s pakkból estek már?
Nekem 2 TE Scion tC-n és egy jobbfajta Eclipse-en (nem a festett) kívül semmit nem dobott, pedig több mint 10 millát szórtam el 2 profilban.
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21250 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki kapott valami normális autót ebből a CPP-ből?
Mert nekem csak Mazda 3 Speed meg Nissan Silviákat ad..........
-
Balathruin
veterán
válasz
_-ORANGE-_ #21245 üzenetére
Vegyél sok Mazda3 giftet.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
tupacamaru #21232 üzenetére
Én nem érem el.
-
_-ORANGE-_
senior tag
Szerintem ez baklövés az EA-től. Simán átrakják valami másik szerverparkba a gamet. Így már ők nem foglalkoznának vele, (csak a szerver üzemeltetése, amit a SB vásárlásból esetleg meg lehet téríteni) viszont mi még továbbra is tudnánk játszani.
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21233 üzenetére
Egy Agerát begyűjtöttem, mentem vele kicsit, nagyon jó autó, kár, hogy korábban nem volt alkalmam venni egyet.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
Egy Z-tune megy is be garázsba, végső karikára tökéletes lesz.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Balathruin #21236 üzenetére
nekem is csak 35 volt........xD
-
Balathruin
veterán
válasz
Az a legjobb, hogy még így sincs egyikre sem elég boostom.
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #21224 üzenetére
na akkor adom , privibe kapod ennyi oks
, vannak benne jó és egyedi dögök
... nehogy már uccsó 2 nap autokáz csak
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lamborghini Aventador LP 700-4 “Orange” 2420 SB
Nissan NISMO R34GT-R Z-tune “Z-tune Silver” 1250 SB
Koenigsegg Agera “Orange” 2025 SB
Ford Mustang RTR-X “Team NFS” 1400 SB
Pagani Zonda Cinque “Pearl White” 2000 SB -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #21231 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #21218 üzenetére
Lehet korai volt mert, ha teljesül a legújabb kampányuk:
444,444 Team Escapes = Aftermarket Pack for IGC
777,777 Team Escapes = Car Prize Pack for IGC
akkor ingyen (IGC) lesz mind a két fenti kártyacsomag.(#21224) LamerGyuri
Nem hinném, hogy banolnák az acc-ot, mert ha kihúzod a modemet akkor is új IP ad. Mondjuk nem minden szolgáltatónál. Talán, ha másik ország béli IP-t kap? Igaz nem kevesen használták ki a lengyel boos-ot akkor még nem volt hasonló!Más: Arra azért kíváncsi leszek mikor teszik be a nagy vasakat IGC-be
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #21224 üzenetére
persze sima ügy , írj privit mikor kell és adom
, ha kivágják ez van , nem izgat van még 6 , akkor adok másikat
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #21221 üzenetére
figyelj kolléga adjak egy accot ? és autozhatsz... hmmmm ?
ez megfelel [link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #21218 üzenetére
-
Beeerka
aktív tag
válasz
Balathruin #21216 üzenetére
Öreg, gyenge gép? Dehogy is... Mindenki tiptop géppel zúz, én is éppen egy bootolható pendrive-ot gyártok, hogy feltelepíthessem holnapi nap folyamán a legújabb Windows operációs rendszert, hogy minden mai játék flottul menjen, és élvezni tudjam az összes friss feature-t. Nevén nevezve a legújabb Win egy jó kis Win 95
(remélem YUMI patentra megcsinálja a telepítőt)
Amúgy Core2 tök vicces platform, régen milyen űber volt, ma meg... Nemrég megdeglett a lapom, így gyorsba egy majdnem elfeledett alaplappal összedobtam egy vészgépet. G31 chipset, 2x2 ddr2, E7300. Win élményindex szerint a leggyengébb hardverelem az SSD-m volt
2 hetet töltöttem el ezzel a szélvésszel, hát hajam téptem... Most a kis i3 még a régi phenomomhoz képest is rakéta, nemhogy a core2-höz képest
Megszokja az ember a jót gyorsan... de amikor összeraktam ezt a csoda C2D-t és konstatáltam első körben, hogy több VRAM van a gépben mint ram... igen gyorsan szereztem 4 giga ramot -
Balathruin
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #21215 üzenetére
Hát nem tudom, rengeteg ember (nem csak magyarok) aki ezzel játszik eléggé régi/gyenge géppel tolja, na meg a GTA 10 ezer forint felett van, crackelve meg még nincs multi.
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
Balathruin #21214 üzenetére
hát a core 2 már nagyon kiment a divatból... oké lehet hogy használják, de egy i valamilyen asztali sem drága cucc 2015-ben
én pl. egy 2. generációs i7es lapost használok, ez se mai, de megy mint az állat!
igen a GTA V is -
törölt tag
Rohadt jó versenyeket lehet menni GTAV-ben, jobban élvezem, mint ezt élveztem!
-
Van valami ami olyasmi mint ez volt?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
callmeakos #21208 üzenetére
Kár a játékért, bár már ritkán gurultam az ageraval mert a WoW elnyelt
itt volt egy közösség, anno christ lehetett húzni az R8-ak fikázásával
d régi szép idők
RIP World. Dögölj meg EA
Szrk.: hmm az a jó kis téli sí ugrató
Ha mindenki magába néz, tudja, hogy tudtuk rég, hogy nincs már messze a kapuknak a zárása
-
callmeakos
veterán
válasz
Beeerka #21204 üzenetére
Az kemény hogy majdnem azt elmondtad amit gondolok
Na igen nekem is hiányozni fog játék, annak ellenére hogy egy jóideje nem játszok vele. Isten tudja mióta taposom ezt a játékot, talán a bétától. Kissebb nagyobb kihagyásokkal. Mint versenyjáték nem sokáig szórakoztatott volna el, mert elég hamar ellaposodott az egész, plusz jöttek a csíterek. Elég sok ragequit-et elkönyvetltem e miatt. És pont mikor kukáztam volna a játekot, akkor jött a közösség. Az arcok, akiket ezáltal megismertem virtuálisan és személyesen is. Ez pedig nagyon nagyon sokat dobott a játék időtartamán. És bizony hiányozni fognak azok az idők, amikor hajnalig ment az ökörködés a sípályán.
Nem lenne ez rossz játék, ha Devellisék, mindvégig kézben tartják a dolgokat.Ebből a listámból is jól látszik, hogy voltunk jópáran akik tolták a jatekot. [link]
És ez csak a PH! része. -
Bannani
tag
-
barack1997
senior tag
(#21197) sunny84: Ez nem is tudom hányadik account-om volt, de rajta vagyok a képen Cubehun névvel. Jó kis találkozó volt
Nekem sajnos nincs sok képem, főleg a régi időkből. -
Lokii
aktív tag
Hát,nekem a krúzok fognak nagyon hiányozni,noha mióta kivették a zsernyákokat csak pár hónapot játszottam... :/ Meg az is,hogy mostmár 2015.júlús közepe után nem járhatom be Palmont City és Rockport utcáit a barátokkal :/.
-
Beeerka
aktív tag
Nagy kár a játékért. Soha nem lett kész, Mi mégis minden nyűgjével és hibájával szerettük. Rengeteg versenyóra, rengeteg ember, rengeteg barátság, a sok baromkodás, a sok össznépi találkozó, verseny, krúz... Most ennek vége lesz. Ebben a játékban maga a játék másodrangú volt, mindig előtte járt a közösség. És ez az, amit jelen pillanatban egy játék sem ad vissza. Mondhatjuk hogy egy korszak vége jött el. Valahol mindenki tudta hogy kaszálva lesz, mégis mindenkit elkent a bejelentés. A rengeteg hajtépés, a rengeteg bug, instabil szerver, kretén fejlesztés, sok cheater, és egyéb idegesítő dolgok ellenére is, én köszönöm hogy volt world, köszönöm hogy voltatok Ti, és visszagondolva az elmúlt évekre, szívesen visszamennék az elejére hogy ismét mindent átélhessek amit a world adott nekem.
Na most kell elverni Devellis-t, hogy kiadta a keze közül a mókát! -
UFO1
senior tag
válasz
Feri1977 #21196 üzenetére
Azért mert te nem értettél ehhez a játékhoz az nem a játék hibája. Van hozzá ezer leírás akár magyarul is, de itt is fel lehet tenni mit hogy kell. Ha tetszik, ha nem mi itt vagyunk páran akik közel 5 éve toljuk és igen szeretjük. Sokat nem vesztettél, mert ugye ingyen volt, persze neked nem számít, ha nem az tehát irány pl. a The Crew ahol 2 nap alatt lehetsz 50 lvl itt ehhez 5 éve 6-12 hónap kellett. 2 hónap alatt az összes autód meglehet itt csak annyi amennyi garázshelyed van (pénzér persze vehettél többet). Alkatrészeket is össze lehet ugrálni kb.1 hónap alatt itt nekem még nincs minden megcsinálva (ismétlem 5 év alatt), mondjuk 150-él több kocsim van jó része boost-os és (most egy nagy titkot árulok el) személyre is lehetett szabni (minden téren), ezért volt különböző színű az alkatrész. Az játék könnyen tanulható jó vele játszani vagyis régen jó volt mikor még voltak zsernyákok az utcákon és versenyzők a pályákon. Most a másikról nem szolnék csak annyit káosz a köbön mit tudom én hányadik hatványon. Ezért nagy alázattal megkérlek ne minősítsd a játékot pár óra? nap? után vagy csak egyszerűen ne írj ide, úgy hogy fogalmad sincs semmiről!!
-
Feri1977
senior tag
Jó, megértem, hogy a szívetekhez nőtt, én is játszottam vele néha néha, volt egy hangulata igen..de most mit tudunk csinálni, sajnos ez van, keresni kell másikat :-( Amúgy miért is szűnik meg, mi az indokuk? :-/ +A Gta 5 eléggé gépigényes, ezerszer jobban akasztja a gépet, mint a world, ez ezer százalék, de azért menni fog egy közepesen erős gépen az is. +MIvel totál kivagyok bukva még mindíg, hogy nem jön ki ez évben sem PC-re új NFS, így a projekt cars-ot azért megnézem..(bezzeg konzolokra van új nfs/lesz rész, röhej)
-
törölt tag
válasz
Balathruin #21194 üzenetére
A GTA V szinte minden gépen elfut egész jól, legalábbis amin elfut a world azon az is el fog, ha meg nincs 10.000 ft-od a saját szórakozásodra, akkor gépet se vegyél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest