- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLit-MiLan
őstag
Új on-sale.
- 2007 Alfa Romeo 8C Competizione "Red" (2940)
- 2006 Koenigsegg CCX "Grey" (3600)
- 2006 Koenigsegg CCXR Edition "Black" (4740)
- 2011 Koenigsegg Agera "Orange" (4860)
- 2010 Marussia B2 "Blue" (4080)
- 2006 Pagani Zonda F "Silver" (4800)
- 2009 Pagani Zonda Cinque "Pearl White" (5040)
- 2006 Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition "Grey" (2760) -
Blizz
őstag
A class team escapehez kinek lenne kedve? PM me
-
sunny84
senior tag
Heads up, the next IGC rotation will be this Thursday, October 16 at 16:00 in-game time!
We will be retiring these 4 cars:
- Chevrolet Corvette Z06 (Yellow)
- Ford GT (Black)
- Lamborghini Diablo SV (Red)
- Pontiac Solstice GXP (Silver)And of course, 4 cars will be added to the IGC pool. We will announce which cars on Thursday.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #20496 üzenetére
Rendben köszi
akkor csak balszerensém volt eddig 10/8 cheater szarrá vertt
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #20493 üzenetére
Jöttem haza ma busszal és na mi gurult a külső sávba ? Kék Shelby fehér csíkozással roadster kivitelben.Recaro kagylóülés, jó bige az anyósülésen kötelező kellék. Aztán zöldnél nyomott egy kövéret melynek hangjára akaratlanul is hangosan kimondtam, hogy "hűha". Az Agera pedig még most is kiváló
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20488 üzenetére
Melyik szó nem volt világos a ritkaság, vagy hogy nem akarok egy olyan autóval találkozni a köcsög AF, speed, vagy gyorsulás hekkerekkel, amit én
drágaboostért megvettem. És nem csak itt különleges, hanem a való életben is, mert bele bas.tak egy akkora motort ami felgyűri az aszfaltot és meggörbíti a teret mikor gyorsul. Az LFA is nagy fájdalom, mert annak van talán a legszebb (és legkülönlegesebb) „visszaváltó” hangja ebben a játékban.(#20489) noblem1983
Még meg van, mert ma be„bot”olt egy GT-t! -
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #20489 üzenetére
remek , ennek örömére vissza is jövök
Agera még mindig ütös ugye ? ne keseríts el pls
élet van a gameban ? nem akarják bezárni ? sok a csíter ?stb...
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20488 üzenetére
De mindegy de ezek szerint még a te profilod is létezik(vagy mégse?) . Ma bent voltam pár S-es lobbyban volt ott LFA, Boss, Murci Roadster, Porsche GT3 de mind tisztán ment. Nem hiszem hogy a véletlen műve lett volna. Takarítás történt és még fog is ha jól sejtem
-
ETOM
addikt
The snake has escaped and made it's way to the Need for Speed World car dealer. If you want to catch the grey Ford Shelby GT500 Super Snake, you need 1,800,000 Cash and fast reflexes, because it's only available for the weekend.
Offer ends on Monday, October 13, at 12:00 in-game time.
Azért nem semmi..
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
eLit-MiLan #20477 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
deadmaau5 #20472 üzenetére
A GT3 S-ben jó, a GT2 meg A-ban, mert sokkal jobban gyorsul ill. végre is veri a 749 overall-u RS-t.
Mellesleg jobban fordul attól, stabilitásban talán egyformák.
A 301-es BOSS nagyon nem jó versenyre, mert kicsit nehézkes az irányítása (igazi izomautó) és driftelve veszi a kanyarokat, + 0 a nitroja, azért aki megszokja jókat lehet vele szórakozni, de versenyt nyerni különösen a kategóriájában (S) a Zonda-k, F1-ek mellett, vagy akár a fent említett RS ellen is csak nagy szerencsével (ill. béna ellenfél ellen) lehet. A másik hátránya, hogy előszeretettel használjál(ták) a csitterek.
-
deadmaau5
tag
válasz
eLit-MiLan #20470 üzenetére
Köszi a választ, e kettő közül inkább a Diablo mellett döntök, Porscheból van egy GT3 RS az visz mindent!
A Ford Mustang BOSS 301 '12 - ről nincs véleményed vagy valakinek? -
deadmaau5
tag
Na toltam jó pár versenyt az elmúlt hétvégén, csoda de csalóval nem találkoztam vagy nem észleltem
Érdekelne hogy IGC - s kocsik közül mit lenne érdemes most megvennem? -
Bekő Tóni
tag
Headshot, nem veszel Jaguárt? E-Type-ot. Csak 950.000 IGC és jópofa a kocsi.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
deadmaau5 #20462 üzenetére
"Már toltam vagy 5 multit ma csodálkoztam hogy nem találkoztam csalóval."
Pont a hét elején volt egy szép banhullám. És hát érződik is a játékban. Alig van autofinish, meg jó kevesen lettek a többiek, már a class eventeken is ritka a fullos-lobby
Más kérdés hogy meddig....
Ne hallgass azokra aki nem járnak fel, csak told és nézd meg magadnak mi a szitu. -
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20463 üzenetére
Ezért próbáltunk rávezetni érdemesebb az APEX-et fejleszteni, mert a magyarok nagy többsége ott játszik, különösen a régiek.
(#20462) deadmaau5
Engem már nem zavar csak az autofinish majmok idegesítőek, mert nem lehet egy értelmes kört végigmenni. A gyorsulás ill. PU csitterek + egyszerűen szórakoztatóak annyira bénák még csalással is nyomják a nitrot (vagy valamelyik F gombot) a kanyarban vagy ahol fékezni kéne aztán pattognak, felkenődnek mindenhol. Jókat szórakozok ezeken a futamokon.… már amikor felmegyek!
-
deadmaau5
tag
válasz
LamerGyuri #20461 üzenetére
Óó, ezt sajnálattal hallom
Már toltam vagy 5 multit ma csodálkoztam hogy nem találkoztam csalóval.. pedig anno azért hagytam abba mert kb. minden 2. versenyembe csalóval akadtam össze..
Mindegy aki akar az vegyen fel BURNBOSS néven játszok APEX EU - n, én nem csalok -
deadmaau5
tag
Hali! Kb. 2 éve jártam utoljára itt! Érdekelne hogy nincs már olyan "olcsó lengyel boost" ami anno volt?
Most folytatom a játékot 2 év után.. -
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20456 üzenetére
Egy kockát felteszel megnyújtod/vékonyítod és tükrözöd (a matrica alatti *-al) + színezed.
Kis nézni való. -
CJ4567
nagyúr
Hogy lehet az autóra csikokat rakni mint ami pl. gyárilag van a Shelby GT500-on(valóságban persze)?
-
BRIKLY
veterán
válasz
tupacamaru #20453 üzenetére
-
gyu456
tag
válasz
eLit-MiLan #20450 üzenetére
Jah bocs, tényleg... ezért nem írók fórumokba mert a magyar ember az csak hamar leugatni tudja a másikat... ez volt az utolsó hogy ide írók...
-
gyu456
tag
Ennek a játéknak már nem sok jövője van. A hackerek nem nagyon érdekelnek (én szerintem ők azok akik a legaktívabbak, akik éltetik még ezt a játékot! Aki meg pénzt öl ebbe a játékba még, az... Bárki megkövezhet, mondhat de én így látom!!!) Már majdnem minden kocsi Boost-ért érhető el
Olvasgattam hogy nagyon sokan itt hagyják ezt a játékot és The Crew meg a World of Speed játékokat várják, meg is értem őket
-
ETOM
addikt
Today’s in-game cash car rotation’s headliner is the widely requested white Jaguar E-Type Lightweight. If you have been waiting to get your hands on the “Jag” or one these other three cars, you can find them in the car dealer now.- Aston Martin V12 Vantage “Grey”
- BMW M6 Convertible “White”
- Jaguar E-Type Lightweight “White”
- Mazda RX-8 “Blue”While the cars above are on their way in, some other cars are on their way out. The cars below are retired of the car dealer as of now.
- Audi R8 Coupé 5.2
- FSI quattro BMW M6 Coupe
- Renault Mégane R.S. (White)
- Mitsubishi Lancer Evolution IX MR-Edition -
eLit-MiLan
őstag
Új rota! Új márka ami még nem volt ezelőtt: Jaguár
- Aston Martin V12 Vantage “Grey”
- BMW M6 Convertible “White”
- Jaguar E-Type Lightweight “White”
- Mazda RX-8 “Blue” -
LamerGyuri
senior tag
-
gyu456
tag
Olyankor mi van ha egy haverom fel lépet és azt tapasztalja hogy eltűnt mindene... magyarán új profilt akar a játék csinálni. Ilyen gonddal hova kel fordulni? Valaki, valami linket tudna adni?
Köszönöm!!!
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20434 üzenetére
Hány 918 RSR Conceptet látsz itt komám? Rendezd autónként, nehogy elfáradjion a szemed és arra fogd hogy nem találod.
Ja, hogy csítereknek sem elérhető már? Oké akkor Gyu régi képet rakott, rakjuk az egészet múlt időbe.
Egyébként már a múltkor "javasoltam" hogy figyelj arra mit okoskodsz mert nem ugyanazzal a játékkal játszunk és könnyen lehet hogy a tisztán játszó többség számára értelmezhetetlen faszság amit mondasz.
- ...bent volt a kocsi...?
- "régen."Ja, a te szétcsítelt World-ödben..
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20432 üzenetére
Úgy érted megnézted már régen a csíthekkszarral?
gyu456: több mint egy éve berakták a játékba de rejtve, hogy majd később feloldják, és elérhetővé teszik. De a fejlesztők lapátra (vagy más EA projecthez) kerültek és úgy maradt a dolog.
Csíterek el tudják érni, maguknak örömködhetnek vele. -
gyu456
tag
Ez a kocsi mikor volt benne vagy hogy lehetett hozzá jutni anno?
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #20429 üzenetére
ehhez már csak gratulálni tudok
, ez a world
-
gyu456
tag
Október 2. (csütörtök) újabb 4 kocsi megy nyugdíjba!
- Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro (Blue)
- BMW M6 Coupe (White)
- Renault Mégane R.S. (White)
- Mitsubishi Lancer Evolution IX MR-Edition (Yellow) -
CJ4567
nagyúr
válasz
tupacamaru #20425 üzenetére
Imádom az ilyet...
-
CJ4567
nagyúr
Ez mi lehetett: elindul a verseny, egyedül vagyok, a másik undefinied, szép lassan leesik az fps majd out of memory? Szabad memóriám volt, MSI-vel mindig nézem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #20418 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20420 üzenetére
Jah, akkor értem már miért kaptam néha narancs meg kék alkatrészt!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #20418 üzenetére
Ultra partnak tuned verzsön?
-
UFO1
senior tag
válasz
CJ4567 #20411 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem ha akarsz Ferrarival menni akkor ez az egyetlen lehetőség, mert abból származik a motor az erőátvitel meg Maserati. Különben nem megy rosszul igaz a nitroja elég gyenge, viszont nagyon szépen forduló, stabil gép, jó gyorsulással. Elsősorban nitro mentes futamokra, ami most van, mivel nincs PU, túltérhet a szerver!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #20410 üzenetére
Azért annyira nem rossz kocsi ez......
-
CJ4567
nagyúr
válasz
tupacamaru #20410 üzenetére
Mi a baja?
-
ETOM
addikt
IGC Weekend Specials are back beginning with the black Alfa Romeo 8C Competizione!
You can now get it from the car dealer for 1,900,000 Cash. Offer ends on Monday, September 29, at 12:00 in-game time.
-
gyu456
tag
Milyen jó hogy tegnap volt ilyen is EA Forums
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20400 üzenetére
Azt hittem az "alt+tab" miatti vissza lépésem miatt csinálta a játék ugyanezeket a "tüneteket", de akkor nem
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #20399 üzenetére
Megyek és megveszem mind.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest