Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tatabike
őstag
válasz
üzenetére
Igen, de nincs benne. Ez van benne. Ha ebből a tömörített fájlt kibontom, akkor a telepítőjét kapom meg, nem a teljes játékot. Szóval ez nem a teljes játék, csak a telepítője. Arról a linkről van, amit megadtál.
-
-
Tomcsi2012
tag
válasz
üzenetére
Ebe igazat adok,hiszen valakinek a kevés is sok és a sok rengeteg.Amugy nem igen foglalkozok evvel,hogy ki hol és menyien,lényeg,hogy nyerlyek valamit,ha már benne vagyok a pályán.Amugy,ha jol belegondolok nem sok vizet zavar,ha be is szüntetik,hiszen nem nagy dobás ez a játék,akár mind a Wordos tank.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
üzenetére
Öreg, gyenge gép? Dehogy is... Mindenki tiptop géppel zúz, én is éppen egy bootolható pendrive-ot gyártok, hogy feltelepíthessem holnapi nap folyamán a legújabb Windows operációs rendszert, hogy minden mai játék flottul menjen, és élvezni tudjam az összes friss feature-t. Nevén nevezve a legújabb Win egy jó kis Win 95
(remélem YUMI patentra megcsinálja a telepítőt)Amúgy Core2 tök vicces platform, régen milyen űber volt, ma meg... Nemrég megdeglett a lapom, így gyorsba egy majdnem elfeledett alaplappal összedobtam egy vészgépet. G31 chipset, 2x2 ddr2, E7300. Win élményindex szerint a leggyengébb hardverelem az SSD-m volt
2 hetet töltöttem el ezzel a szélvésszel, hát hajam téptem... Most a kis i3 még a régi phenomomhoz képest is rakéta, nemhogy a core2-höz képest 
Megszokja az ember a jót gyorsan... de amikor összeraktam ezt a csoda C2D-t és konstatáltam első körben, hogy több VRAM van a gépben mint ram... igen gyorsan szereztem 4 giga ramot
-
Lokii
aktív tag
válasz
üzenetére
Hmm,pedig nem lenne rossz pénzügyi szempontból az EA-nak szerintem pár kisebb feature bevezetése
. pl régebben voltak még rendőrök az utcákon(mostmár vagy 2 éve nincs),és úgy oldották meg ezt a dolgot hogy kivették Free roamból a rendőröket,helyette csak pár ponton lehet csak szingli rendőrös üldözésbe keveredni
,ezt megoldhatták volna egy beállitással is hogy offolni/onolni a rendőröket,mert nélkülük olyan érzés mintha hiányozna valami... Mellesleg egy kis nehézséget is vitt a treasure huntba
. -
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
üzenetére
és téééényleg, leesett. emlékszem már

(#18990) BRIKLY
na ez az undorító -.-
nah, Öcsémmel ma toltam a gémet. nézem, 1-1,5 hete level 23volt... most 60as...

kérdem, wtf?! erre a válasz: többen használjuk a karit...
mondom oké, biztosan, én a "matekkettesfejemmel", de kiszámoltam 1,5 másodperc alatt, hoyg napi szinten 36,5 órát kéne folyamatosan nyomni a karakterrel, hogy fejlődjön 60ra 22ről
öbb mint 2,5 hétig 
szal ennek örömére reportoltam.. merry xmas...ho-ho-ho -.-
másik
tuningolom az SRT-t, de ahoyg pakolom bele a irányíthatóságot segítő cuccokat, annál jobban romlik?! O.o
de ahogy néztem ,ez minden Muscle kocsira érvényes?!
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ekkora nagy titok egy ilyen fájl, vagy mi? Nem értem...
Az elite oldalon is azt írják arra a kérdésre, hogy honnan szedjen az ember exe-t, hogy ott a linkgyűjtemény. De abban sincs... 

nagyon jó , egy fél napos program haverokkal , családal stb...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pihentetni fogom szerintem egy darabig ezt a játékot is addig,amíg nem érem magam utol.