- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21267 üzenetére
Úgy mondod, mintha számítana, mit ad hozzá a játék még autó formájában. Elsírod magad meg irigyled az embert, aki kinyitotta a McLaren F1-et , pedig aztán hűha, de nagy élmény, hogy mehet vele az üres pályákoon niemand ellenfelek ellen tét nélküli meccseken. Ajjaj, de kell ám pont most , hogy hajjaj, de kinyissak egy McLarent, amikor már vége a játéknak...
Érted a lényeget? Teljesen felesleges azon gondolkodnod, hogy a másik ember mit nyit. Én már nem is tudom, mit nyitottam, de nem volt értékes.
Mi egyéb tud történni, nálam az, hogy ugyanúgy alig tudtam versenyre bejutni, annyira tele volt minden pálya. Ja, nem.
Üres játék, nonszensz ajándékok, felesleges még birtokolni is, nemhogy sírni miatta vagy irigykedni , mint feljebb.szerk: sírás nélkül csak visszagondolás szintjén írtam a szomszédban, hogy a NFS Shift2-es Suprát szívesen vezettem volna, de így is van 3 egyedi Suprám
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21267 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest