- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21267 üzenetére
Úgy mondod, mintha számítana, mit ad hozzá a játék még autó formájában. Elsírod magad meg irigyled az embert, aki kinyitotta a McLaren F1-et , pedig aztán hűha, de nagy élmény, hogy mehet vele az üres pályákoon niemand ellenfelek ellen tét nélküli meccseken. Ajjaj, de kell ám pont most , hogy hajjaj, de kinyissak egy McLarent, amikor már vége a játéknak...
Érted a lényeget? Teljesen felesleges azon gondolkodnod, hogy a másik ember mit nyit. Én már nem is tudom, mit nyitottam, de nem volt értékes.
Mi egyéb tud történni, nálam az, hogy ugyanúgy alig tudtam versenyre bejutni, annyira tele volt minden pálya. Ja, nem.
Üres játék, nonszensz ajándékok, felesleges még birtokolni is, nemhogy sírni miatta vagy irigykedni , mint feljebb.szerk: sírás nélkül csak visszagondolás szintjén írtam a szomszédban, hogy a NFS Shift2-es Suprát szívesen vezettem volna, de így is van 3 egyedi Suprám
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21267 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest