Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz
Bannani
üzenetére
Engem nem izgat, ha az ingyeneseket bezárják, mint a world, ugyanis kutyát nem érdekli a world, játszottam vele, totál nem egyértelmű dolgok vannak benne, oda join vagy teleportálok egy meccsre, és semmit nem lehet versenyt indítani az adott képernyőn csak ott van a kocsi meg felette a jel, amit semmivel nem lehet elfogadtatni mondjuk, de mondhatnék mást is, van egy rakás pénzed, és mondod veszel valamit az autódra, megveszed, ha kérdés párbeszéd ablakon a bal oldalira mész hogy megveszed igen semmi nem történik, visszamegy az alap vásárlási képernyőre, ha a jobb oldalira nyomsz, kimegy windowsba a játék az ea weblapjára, káosz az egész, egy normális NFS-t akarok még ebben az évben PC-re, de hogy rohadjanak meg, tavaly se adtak ki, most se fognak, és ahogy írtam, bezzeg a totál felesleges mobil játékot megcsinálják, mikor már van mobilra nfs évek óta a play marketben, meg konzolra kiadtak tavaly is nfs részt, de PC-re csesznek, és nem érdekel a projekt cars meg a többi, mert az nem arcade mint az NFS, amiben tuningolhatsz meg sajátos pályák vannak, a többi autós játék teljesen más, jellegét veszti nálam, úgyhogy most én is kardomba dőlök kb. és mérges vagyok.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bannani
üzenetére
Azért még egy targa tetőt rá tudsz tenni matricákból, nekem is az van, szerintem tök egyedi. Értsd: sok versenyt mentem, egyetlen targa tetős suprát se láttam, egy napfénytetős M3 E30-at se láttam.
szerk: videón így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=OpeUklpNGzw
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Milyen routert?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Mondjuk ha idegenekkel játszok én is rammolok, kivárok amint hirtelen rámhúzza benyomom a rammot azt felkenem a falra ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jól néz ki nagy felnikkel, ültetve.