- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20488 üzenetére
Melyik szó nem volt világos a ritkaság, vagy hogy nem akarok egy olyan autóval találkozni a köcsög AF, speed, vagy gyorsulás hekkerekkel, amit én
drágaboostért megvettem. És nem csak itt különleges, hanem a való életben is, mert bele bas.tak egy akkora motort ami felgyűri az aszfaltot és meggörbíti a teret mikor gyorsul. Az LFA is nagy fájdalom, mert annak van talán a legszebb (és legkülönlegesebb) „visszaváltó” hangja ebben a játékban.(#20489) noblem1983
Még meg van, mert ma be„bot”olt egy GT-t! -
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20488 üzenetére
De mindegy de ezek szerint még a te profilod is létezik(vagy mégse?) . Ma bent voltam pár S-es lobbyban volt ott LFA, Boss, Murci Roadster, Porsche GT3 de mind tisztán ment. Nem hiszem hogy a véletlen műve lett volna. Takarítás történt és még fog is ha jól sejtem
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest