- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Ne marjátok már egymást az EA miatt, légyszi...
A tényállás, hogy mindenkinek igaza van. Aki nem áldoz a játékra konkrétan anyagilag, az sem ingyenélő, és aki pedig áldoz rá, az sem balek. Az EA így alkotta meg a játékot, hogy játszható egy fillér befektetés nélkül is, akinek pedig tetszik, az akár konkrét előnyöket is élvezhet az ingyen játszókhoz képest, ha hajlandó érte fizetni. De ez nem jelenti azt, hogy akkor a nem fizetőket még pluszban korlátozni kell, illetve a fizetőket több előnyhöz juttatni, mint ami logikusnak tűnik.
Ha az EA-nál kitervelték, hogy ez így megéri, és használható, akkor joggal várhatja el az is az alap dolgokat, aki nem fizet. Nem akar itt egy nem fizető játékos sem full ingyen mindent, meg minden nap karácsonyt, meg a többi, ne vágjunk egymás fejéhez ilyesmiket, mert ez nem sportszerű.
Én sem fizetek, ha túlterhelés miatt nem tudok az APEX-en nyomulni, megyek a CHICANE-ra, és ennyi. Ha tetszik egy IGC-s verda, de nincs garázshelyem, csinálok egy új fiókot, és megszerzem ott. Elfogadtam, hogy nekem nem járnak a 4 csillagos skillek, és nem lesz minden autóm full ultra, és amelyik az lesz véletlenül, annak sem fog stimmelni a színsora az optimálissal.
Nálam mondjuk ennek nem éppen anyagi okai vannak, hanem én nem vagyok olyan jó játékos, hogy kiemelkedő eredményeket érjek el nagyon jó és nagyon gyors autókkal, tehát felesleges is költenem rá. Biztos más is van ezzel így, én másra szórok el ennél jóval több pénzt, speciel kerékpározásra.
Szóval nem akarom, hogy itt kiéleződjön egy ilyen fizet/nem fizet vita, mindenki tudja miért fizet/nem fizet, tartsuk ezt tiszteletben. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest