Új hozzászólás Aktív témák

• tatabike

őstag

Ne marjátok már egymást az EA miatt, légyszi... :(
    A tényállás, hogy mindenkinek igaza van. Aki nem áldoz a játékra konkrétan anyagilag, az sem ingyenélő, és aki pedig áldoz rá, az sem balek. Az EA így alkotta meg a játékot, hogy játszható egy fillér befektetés nélkül is, akinek pedig tetszik, az akár konkrét előnyöket is élvezhet az ingyen játszókhoz képest, ha hajlandó érte fizetni. De ez nem jelenti azt, hogy akkor a nem fizetőket még pluszban korlátozni kell, illetve a fizetőket több előnyhöz juttatni, mint ami logikusnak tűnik.
    Ha az EA-nál kitervelték, hogy ez így megéri, és használható, akkor joggal várhatja el az is az alap dolgokat, aki nem fizet. Nem akar itt egy nem fizető játékos sem full ingyen mindent, meg minden nap karácsonyt, meg a többi, ne vágjunk egymás fejéhez ilyesmiket, mert ez nem sportszerű.
    Én sem fizetek, ha túlterhelés miatt nem tudok az APEX-en nyomulni, megyek a CHICANE-ra, és ennyi. Ha tetszik egy IGC-s verda, de nincs garázshelyem, csinálok egy új fiókot, és megszerzem ott. Elfogadtam, hogy nekem nem járnak a 4 csillagos skillek, és nem lesz minden autóm full ultra, és amelyik az lesz véletlenül, annak sem fog stimmelni a színsora az optimálissal.
    Nálam mondjuk ennek nem éppen anyagi okai vannak, hanem én nem vagyok olyan jó játékos, hogy kiemelkedő eredményeket érjek el nagyon jó és nagyon gyors autókkal, tehát felesleges is költenem rá. Biztos más is van ezzel így, én másra szórok el ennél jóval több pénzt, speciel kerékpározásra.
    Szóval nem akarom, hogy itt kiéleződjön egy ilyen fizet/nem fizet vita, mindenki tudja miért fizet/nem fizet, tartsuk ezt tiszteletben. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés