Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Fehdavee
üzenetére
Akkoriban olyan olcsón lehetett SB-t venni, hogy mindenre futotta belőle.
Kb. 1.500.000 vettem.
Szórtam a sok tuningra, vizuálisra is, vettem a kártyapakkokat, meg az autókat.
És rengeteget festegettem, matricáztam.Még egy autó festési szépségversenyt is megnyertem a TCM-en.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Fehdavee
üzenetére
Az olcsó lengyel boost idején, mikor még a fejlesztők sem voltak ennyire pénzéhesek(és csináltak is valamit/léteztek) és egyben is voltak a bodykitek nem szétválasztva nem volt drága mint most. Akkor nem sajnálta ő sem és sokan mások, hogy szebbé tegyük az autóinkat. Én egy 50k-s pakkot nyomtam el akkoriban csak bodykitekre

#19648 Balathruin Sajnos igazad van. Nem tudom lesz-e még ebből a játékból valami, de ha így marad senki sem fog költeni rá. Bejön egy kezdő játékos meglátja, hogy tele van csíterekkel és már hetek óta ez megy, vajon mekkora boost packot fog vásárolni? De aki figyeli az egyes játékok hogyan tejelnek a kasszáknál az sem veszi észre mi megy negyed éve? Ilyen ember azért biztos van ha már fejlesztők nincsenek
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Fehdavee
üzenetére
Ide bejelentkezel
Ott van hogy Redeem a Game Code,oda beírod a kódot aztán kiírja hogy mit kaptál.
Belépsz a játékba,"Card Packs" menűben a Car Prize Pack (Gift) ami 0 SpeedBoost-ért van rákatt és kaptál valamit. -
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sajnos a legtöbb csak SpeedBoostért vehető, amit mostanság nem ajánlott venni, mert eléggé haldokló állapotú a játék.

Újra halott a weboldal.