- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehdavee
tag
Helló!
Hát nekem megint ennyi volt a World ez egyszerűen téboly. Várok 1 percet lobbyra és utána kidob vagy ha esetleg nem dob ki akkor meg auto finishessel van dolgom vagy csak valami sima másik cheaterrel már annyira unom hogy az hihetetlen pár hete kezdtem el újra a 33 as karim de már fel is baszott és megint meguntam az állandó szenvedést de azt is látom hogy a fórum se olyan mint régen tényleg egyre rosszabb ez a game
Pedig nagyon jól lehetne vele szórakozni hogy nem lenne ekkora fasz a játékos társadalom.
Szóval nekem ez a játék örökre leírta magát régen is ez volt a bajom de gondoltam jobb lett javítgatták hát tévedtem sőt egy óriásit csalódtam. Aki meg még játszik annak gratula a kitartásáért!
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Szia!
Te aztán tudod gyűjteni a szép gépeketAmúgy h-h neked van rajtuk body kit?
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
válasz
eLit-MiLan #19639 üzenetére
Hali!
A mellett döntök én is mert játékba is mindenki azt írta. már csak 100k kell
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
válasz
Balathruin #19636 üzenetére
Hali!
Most van bent egy LP 640 de ez nem roadstar ami régen volt mindenkinek nem tudom hogy ez jó-e. Egy 911-es porshe van bent adatok alapján nem tűnik rossznak. Várom más véleményét is
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
A Lexus LFA megéri jó A osztályra versenyezni? Most egy nissan GT-R (spec-V)-em van de nem igazán tudok vele nyerni igaz még nincs overallon de van benn egy pár jó cucc. Szerintetek az LFA-val jobban menne?
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem. Szerintetek melyik a legjobb kocsi s,a,b,c,d,e klasszra akkor ha versenyeken szeretnék nyerni szóval a cél a sprint és körversenyben való kiemelkedésük. E kalasszra úgy vettem észre hogy a nissan silvia már vettem is egyet és talán a sirokkó még az ellenfele de az meg kanyarban nagyon gáz.
De a többi klasszról gőzőm sincs hogy melyiket vegyem.
Amúgy ezek jöttek ma: -
Fehdavee
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19592 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm eddig is ezen az oldalon voltam csak letöltöttem és ezért ott oldalt nem volt semmi szóval mégsem én vagyok a vakNagyon köszönöm!
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
Hogy kell használni a kódot bocsi a noob kérdésért!
Kérlek pontosan írjátok le.
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Tele csíterekkel
-
Fehdavee
tag
válasz
callmeakos #16127 üzenetére
Én mióta még játszok nem láttam ilyet
Am ezt mikor lehet használni? http://kephost.hu/share-F9F7_51B22489.html -
Fehdavee
tag
Kétszer is kidobott :/
http://kephost.hu/share-5A39_51B21AD4.html -
Fehdavee
tag
válasz
knoz91 #15960 üzenetére
Ezzel a géppel nagyon el lehet lenni bár a camaro SS jobb valamiért
Am én szerintetek miért mindig csak powrupokat kapok csak? Hiába vagyok első egymás után 10 sprinten meg akármennyi cuccon mindig max3 om csillagos cuccot kapok de azt is kb 2x kaptam és már 30 as szintű vok.
Most a porscheval 12 versenyt nyeretem egymás után és semmi ..... kedvenc mapomon persze -
Fehdavee
tag
Nagyon köszi
pedig annyira örültem hogy hamar meg lesz a nissan GTR
am 790 öcsi 28 as szinten?
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
Az szeretném kérdezni hogy miért lett kevesebb a zseton?
Régebben (2-3 napja folyamatosan) egy versenyért 10-12 k kaptam most meg ilyen 6-7 k kat és ha ugyanazon a versenyen megyek ugyanazzal a kocsival. Az lehet baj hogy egy napot nem toltam a gémmel
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Nagyon király a porse már én is s be nyomulok már csak egy nissan GTR kell és ennyi
Én sima GT3RS at kaptam....
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Nekem valami 6 os kódot dobott meg hogy Login failed- please try again :/ már 3x
-
Fehdavee
tag
Hali!
Nem tudom miért istenítitek a murcit egy Hemivel amibe csak 1 csillagos cuccok vannak lazán zúztam a gyereket 2x körversenyen..... bár nem mondom hogy a gyerek tudott vezetni
De am már egész jó kis izomautó kollekcióm vanChallanger, Camaro SS, Hemi, meg egy audi (nem izom
de ezzel csak dragozok meg is van az 50 drag győzelem
A lexus lfa-t ajánlájok?
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Vettem egy camaro ss mert igazatok volt az audi nem valami jó csak dragra
Mondom veszek egy olyat aminek jó az irányítása nah hát sikerült kifogni egy király gépet ez tényleg nagyon jó versenyekre meg ugye teamon escapen nincs is jobb nagyon királyul ki lehet tárni többnyire a Rihok elől
Ezt megérte lassan B be vok vele
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
Mi a magyar csapat neve mert nekem join gn3 nem csinál semmit! -
Fehdavee
tag
válasz
noblem1983 #15779 üzenetére
Igen ez volt a baj de köszi már megy
-
Fehdavee
tag
Hali!
Ma hallgatom nagyba a metallicát mondom nyomok pár dragot is és 2 verseny után mondom ha eddig megvertem őket felveszem és hát 3.-jára is sikerült XD
http://www.youtube.com/watch?v=LxRZNeYj-dw&feature=youtu.be
http://kephost.hu/share-8E64_51A127E7.html
ennyi a gép egy nagy semmi(még hogy csak drága az Audi
)
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
válasz
noblem1983 #15773 üzenetére
Hali!
Én előtte egy Mclaren mp4 12c láttam pirosba és narancsba körözgettek veleNagyon szépek voltam
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
Én ma még nem tudtam belépni....tegnap visszaállítottam 22. ére a dátumot akkor jó volt egész nap ma normálisan van a dátum de hiába állítgatom nem segít.....Valakinek ötlet nektek most megy?
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
De most kajak ennyire rossz a rendszere az EA-nek? Ez szégyen vehetnének példát más cégektől.....
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Mégis megvettem az AUDI RS4-es
vagyon jó szerintem átmentem c be ott valahogy könnyebb vagy lehet hogy a DODGE volt szar
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Megvan amit kerestem
-
Fehdavee
tag
válasz
tgbzhnujm555 #15477 üzenetére
Neked is köszi
-
Fehdavee
tag
válasz
eLit-MiLan #15480 üzenetére
Köszííí
-
Fehdavee
tag
válasz
tgbzhnujm555 #15474 üzenetére
Az konkrét grat
Szerintem egyértelmű hogy te vagy a profi
-
Fehdavee
tag
válasz
eLit-MiLan #15472 üzenetére
hát okés nézegetek kocsikat de a lambót tuti nem veszem meg nagyon szarul néz ki.....
Ezek közül melyiket érdemes használni? Nem vagyok jó angolból
http://kephost.hu/share-9A3E_519A14DC.html -
Fehdavee
tag
válasz
eLit-MiLan #15466 üzenetére
Nagyon köszönöm sokat segítettél
Akkor milyen autót érdemes vennem ? Az jó ha átlépek d ből c be vagy maradja inkább d be?
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Nagyon köszönöm a választ!
Ha van egy kocsi ami mondjuk D szintű és 399-es akkor ha azt tovább tuningolom át lehet lépni vele a kovetkező szintre?tehát a szintek között lehet átlépni egy kocsival?
Ezek közül melyik kocsit érdemesebb megvennem?
http://kephost.hu/share-0EC0_5199FB86.html
http://kephost.hu/share-0D2A_5199FB86.html
Ezek mire valók?
http://kephost.hu/share-A5C0_5199FB86.html
http://kephost.hu/share-C784_5199FB86.html -
Fehdavee
tag
Hali!
Visszaigazolnátok? AMPEX EU-n vagyok a nevem FDaveee. mostmár ott is 9 es szintű vagyok am azt szeretném kérdezni hogy team escapen mikor kapok a legtöbb pénzt és ti mennyit szoktatok átlagban kapni D kategóriában?
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15422 üzenetére
Játszottam mind a kettőt kivittem vagy 3x
Am AMPEX EU-n vagytok mert akkor kezdhetek újat :S -
Fehdavee
tag
Hali!
Valaki igazán segíthetne nekem ebbe a játékba esetleg beszélgethetnénk is ts en vagy skypon vagy valahol game közbe én 9 es szintű vagyok nem rég kezdtem de nagyjából vágok mindent csak egyet nem hogy mehetnék a kormányommal? Vagy egy speedlink carbon gt kormányom 15k volt a médiába de nem érzékeli a game...
Pedig eddig 3 nfs érzékelte tökéletesen de itt nincs olyan állítási lehetőség :/
Üdv.Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest