Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Elég kihívásnak már az, hogy ne én legyek az utolsó. Hál isten, kedvtelésből játszom két pc javítása között; jó újra végignyomni a régről jól ismert utcákat.
Akkor multizom jó sokat, aztán ha megunom, zúzok egy kis team escape-t.
Az ütközésekkel nincs gond; volt már annyi, hogy nagyjából tudom, mire figyeljek futam közben.
A csalókkal kezd valamit az EA? Mert történnek néha érdekes dolgok más autókkal...amin legutóbb nagyot néztem, hogy Team escape, négyen mentünk, és hárman! nem fértünk bele az egy perces célbaérési időbe, pedig ütközés nélkül, padlógázon végigtoltam /volna/ a pályát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest