Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Elég kihívásnak már az, hogy ne én legyek az utolsó. Hál isten, kedvtelésből játszom két pc javítása között; jó újra végignyomni a régről jól ismert utcákat.
Akkor multizom jó sokat, aztán ha megunom, zúzok egy kis team escape-t.
Az ütközésekkel nincs gond; volt már annyi, hogy nagyjából tudom, mire figyeljek futam közben.
A csalókkal kezd valamit az EA? Mert történnek néha érdekes dolgok más autókkal...amin legutóbb nagyot néztem, hogy Team escape, négyen mentünk, és hárman! nem fértünk bele az egy perces célbaérési időbe, pedig ütközés nélkül, padlógázon végigtoltam /volna/ a pályát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest