Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
tatabike #15112 üzenetére
Na, idefigyelj TATA, kettőnk közül nem én vagyok a gyengébb... 40+ évesen az emberek többsége (legalábbis Magyarországon) tudnak írni, és olvasni, és általában fel is fogják amit elolvastak.
Nem azt írtam hogy Te magad vagy ostoba, hanem azt, hogy ostobaság összehasonlítani egy hiperautót, egy Lambo vagy egy Nissannal.
A témához vissza kanyarodva, lehet hogy a Pagani sok suskát tett le a World készítőinek, viszont akiben 1 kicsit is megfordul az, hogy igaziból melyik autó lehet a jobb élőben, és megveszi aztán koppan egyet... Ez szerintem nagyon nagyon nagy szemétség.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Marathon - Újabb zárt tesztelés indul a hónapban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- eladó MSI Alpha 17
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest