Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

Hát srácok annyit a logdosődésről hogy az én repertoáromba nincs benne, nem tudok de nem szeretem mikor engem kennek a falba, fair játékos vagyok, amennyire lehet.

Habár tegnap előtt este az ocean wiev nevű pályán akartunk időt javytani Ady barátommal, multiba, és igen elgurult a gyógyszer amikor betévedtt valaki, soha nem ramolok de akkor olya verekedést rendeztünk , hogy öröm volt nézni, volt 1 caterhamos gyerek jol ment de zavart szegény ezért hogy lépjen ki a lobby ból , felkentem a falra párszor de nem vette a lapot. Aztán megérkezett egy f1 csak lestünk a barátommal, erre a mocsok rögtön azzal kezdte, hogy felkente ady-t a falra, én szemét megfordultam és szemből pofán vágtam de rendesen.
    2 dik futamban sikerült csak simán nitro+juger társaságában megtámasztani vele a falat , igy megint elvérzett szegény.
    3. futam megint szarul rajtolok de látom logdösi a kis caterhamos gyereket, na nitro ready nitro yugger , megint bebetonoztam.
    4. be ady val baszakodott az fordult meg s vágta pofán. 5. futam ba ő kart pofán vágni minket de nem sikerült.

jól elvoltunk, szemétládák voltunk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés