- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Hát srácok annyit a logdosődésről hogy az én repertoáromba nincs benne, nem tudok de nem szeretem mikor engem kennek a falba, fair játékos vagyok, amennyire lehet.
Habár tegnap előtt este az ocean wiev nevű pályán akartunk időt javytani Ady barátommal, multiba, és igen elgurult a gyógyszer amikor betévedtt valaki, soha nem ramolok de akkor olya verekedést rendeztünk , hogy öröm volt nézni, volt 1 caterhamos gyerek jol ment de zavart szegény ezért hogy lépjen ki a lobby ból , felkentem a falra párszor de nem vette a lapot. Aztán megérkezett egy f1 csak lestünk a barátommal, erre a mocsok rögtön azzal kezdte, hogy felkente ady-t a falra, én szemét megfordultam és szemből pofán vágtam de rendesen.
2 dik futamban sikerült csak simán nitro+juger társaságában megtámasztani vele a falat , igy megint elvérzett szegény.
3. futam megint szarul rajtolok de látom logdösi a kis caterhamos gyereket, na nitro ready nitro yugger , megint bebetonoztam.
4. be ady val baszakodott az fordult meg s vágta pofán. 5. futam ba ő kart pofán vágni minket de nem sikerült.jól elvoltunk, szemétládák voltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest