Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

válasz tatabike #13464 üzenetére

ez a tesztoldal, BB, falco és én vagyunk rajta mindegyikünk profiljával. Van olyan oldal, mint az nfs-s.com, ahol be se kell nevezned, automatikusan felkerülsz a ranglistákra, de van olyan, mint az nfsunlimited.net, ahol szólni kell, hogy te ott akarsz lenni. Itt már volt visszaélés az egyik leggyorsabb magyar játékos nevével, de odaszóltam a havercsávóknak, hogy az nem is úgy van, azonnal javították. A magyar ranglista kérdése... kérdéses, sok kérdés van még, nem tudom, hogy fog kinézni. Rajta tartom a szemem, ha az autóimat már nem is...
    Nfree, Quqa: tegnap befutottam pár versenyre, de sajnos sok a hiba. könnyű helyzeteket oldok meg szarul, el-elesek pár kanyarban, de azért volt pár csodaszámba menő megmozdulásom, amire nfree csettint, hogy "ez igen, hogy előzött a bokrok közt ez az ember...?"
    Szóval lassabb vagyok, emlékezetből pár pálya megy esetleg, mondjuk javítottam is 4-5 tizedet a heritage és campuson a nagy M3-as BMW-vel. Mivel játékpénzes, érdemes szerintem ránézni az adatlapomra, mire is képes a legtisztább körülmények között a gép. Nincs begyorsulás, nincs csalás, csak TutuHawer-csomagolás.

/egyébként gondolkodtam rajta, hogy befutok játszani olyan célból, hogy bemegyek A kategóriás autóval rekord időre S kategóriás pályára. tehát felfelé csalok ilyen módon egyet, direkt rekordot megyek, és meglátjuk, melyik seggarcú köt bele először a stat oldalon. Ez azért jó, mert növeli a respektet valamilyen szinten, hogy egy ilyen szemétkedés is nekem áll jól , és a respekt bizony sokat segít a háttérben, mert mindig kisegítem vele a mai napig is a barátaimat arrafelé./

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés