- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
válasz
Crowent #13263 üzenetére
Örülj neki, hogy nem adott egy két csillagos cuccot.
Szerintem a nyerési esélyeinket rongáljuk, ha Boostot veszünk. Tuti hogy bekerülsz egy olyan külön kezelendő csoportba játékon belül akire úgy gondolnak, ha már nagy értékben befektetett akkor inkább a pénzét költi minthogy a játékban a nyerést tartsa szem előtt. Én ezt látom amióta megszaladtam a boost bulival. Ha jobban meglesed vajh mé van az is ha mondjuk veszek boostot pár verseny után kapsz is valami hasznosabb cuccot.
Haljak meg ha nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest